indirdigim zaman eski ersiyon çıkıyor yani v4,0747,31,0,1 yazılımı çıkıyor zaten benimde tel var bu V4.0808.4.2.2 çıkmıyor nedenini yazarsanız sevinirim
indirdigim zaman eski ersiyon çıkıyor yani v4,0747,31,0,1 yazılımı çıkıyor zaten benimde tel var bu V4.0808.4.2.2 çıkmıyor nedenini yazarsanız sevinirim
slm öncelikle paylaşım için teşekkürler, bende n73 me var ve versiyonunu yükselttikten sonra telefon içi arama ve tv gibi ek özellikler gelmişti ama daha sonra format attığımda son versiyon kaldı ama arama ve tv kayboldu... onların gelmesi için yeniden mi versiyonunu yükseltmem gerekiyor? yardımcı olursanız sevinirim... şimdiki versiyonu v4.0839.42.2.1 bu, bunun üst versiyonu çıktımı
Ben bunun için saatlerimi verdim sonuna kadar geldim ama nokia dan program indirirken hata oluştu ve birçok kez denememe rağmen olmadı ... Bu konuda geniş çaplı bilgisi olan biri varsa yardımını bekliyorum ...
arkadaşlar ben güncellemeyi başarılı bir sekilde yaptım .....yalnız pc den nokia ile alakalı herşeyi kaldırın pc suit ve diğer beraberinde yüklenenler(nemesis telefonu tanımaya biliyor)........... sonra nokia nin connectivity cable driver yükleyin nemesisle gereki işlemleri yapın ,nokia soft vare updater i çalıştırın bukadar
en düşük mb 256mb diyo sonra yüklenme sırasında bi hata oluştu diyor ve yüklenmiyor versyon nedenini anlamadım ancak telefon da hafıza boşlugu yeteri kadar mevcut hatta bomboş diyebilirim nie böyle bi hata veriyor hiç anlamıyorum yardımcı olacak arkadaşların yardımını bekliyorm...