yardım edin purogramı kurdum tlf nu bagladım menesis porogramını actım secan tuşuna bastım tlf nu bulmuyor lütfen yardım cıldırcam şimdi tlf nu bagladıgım da ekrana gelen usb modu sec kısmına nereyı tıklamam gerek
teskkrler paylasşım için. bnm tel de hafıza bos ama ne varsa hep dolu dior.format attım düzelmedi pc e bağladım bağlanmıo.sordum telefoncuya adam dedi programnda bi sorn var bn yeni porgram yüklerim dedi ne kadar olur dedim 25 tl. dedi )) ne gerk war burdan bi denicem inş olur saolsn abi..
Selam arkadaşlar benim versiyon N73 RM-133_ME_EMEA_4.0839.42.2.1_v11.0 ama teli bağladığımda yeni bir versiyon daha olduğunu söylüuor. Yüklemeye çalışıyorum. Nokia Software Update ile ama tam yüklüuor. indirme bittikten sonra Software Internete bağlanamadı. Güvenlik duvarını kapatın diyor. Güvenlik duvarı zaten kapalı benim. Nasıl yapacağım?
Kardeş Ben Dediklerini Yükledim Ama ''SCAN'' Yaptığımda ''Scan For Product..Error..'' Yazıor Bi Çözümün Varmı Acaba Kardeşin İçin?? xzibitx5..........?
Arkadaşlar bu yeni sürümlerde bence çok büyük sıkıntılar var. 1.müzik dinleyen arkadaşlar ekolayzır ayarı yapılmıyor 2. İstediğin uygulamaları program,oyun v.s gibi şeyleri yüklemek için sertifika ile uğraşman gerekiyor beni baydı açıkçası ve bulabilsem hemen eski versiyonunu yükleyecem.Çünkü ben kendi adıma söylüyorum yeni versiyonlardan hiç memnun değilim
kardeşim eline sağlık teşekkür ederimde dediğinin aynısını yaptım bu telde dillerinin arasında Türkçe yok yabancı olarak kullanıyorum teli bana bi yardımcı olurmusunuz ...