Nokia N73 Zil sesi geç kalması sorunu?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ultranova

ultranova

Üye
    Konu Sahibi
Nokia N73 Zil sesi geç kalması sorunu?
arkadaşlar benimde telefonum n73 telefonum var.problem şu: zil sesi geç çalmaya başlıyor.başka bir telefondan arıyorum.iki kere çalmasına rağmen benim telefonda yeni çalmaya başlıyor.bazen normal oluyor ama bazende böyle anlamadım bi türlü.zil sesini tel hafızasına kopyalayıp öyle denedim yine olmadı deli olucam.napmam lazım.umarım anlatabilmişimdir.:vur acaba hafıza çokmu dolu ondanmı anlamadım cvp larsanız sevinirim

--------------- Ekleme ---------------

herhangibir fikri olan yokmu? yoksa anlatamadım mı?

ultranova

ultranova

Üye
    Konu Sahibi
cvp vercek olan yokmuuu??:SSSS

K.G

K.G

Üye
tel hafızasını bıraz hafıflet dedıgın gıbı zıl sesınıde tel hafızasına at oyle olsun cunku karttan okuması zor oluyor bu arada tele cok sey yukleme formattan sonra o yuzden oluyor aralıklarla yukle bırden herseyı yukleme yanı.

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Kullandığın zil sesinden olabilir

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
zil sesi ayarlarında "artarak" seçeneğini seçtiysen yavaş yavaş ses yükselir..

yagizbogac

yagizbogac

Üye
bendede nokia n-gage var ondada 2 saat snra çalmaya başlıo mp3ü zil sesi yapınca:D

kopgit

Üye
Müzikten kaynaklı olabilir eğer istediğin kısmın önce çalmasını istiyorsan sitede mp3 kesme programı var onunla halledebilirsin

fat01

Üye
arkadaşlar benimde telefonum n73 telefonum var.problem şu: Zil sesi geç çalmaya başlıyor.başka bir telefondan arıyorum.iki kere çalmasına rağmen benim telefonda yeni çalmaya başlıyor.bazen normal oluyor ama bazende böyle anlamadım bi türlü.zil sesini tel hafızasına kopyalayıp öyle denedim yine olmadı deli olucam.napmam lazım.umarım anlatabilmişimdir.:vur acaba hafıza çokmu dolu ondanmı anlamadım cvp larsanız sevinirim

--------------- [sıze=1]ekleme[/sıze] ---------------

herhangibir fikri olan yokmu? Yoksa anlatamadım mı?
uygulamalar kısmında 3d ses ayarları var. Orda hepsine kapalı yap. Ses yolu vs gibi.

ultranova

ultranova

Üye
    Konu Sahibi
uygulamalar kısmında 3d ses ayarları var. Orda hepsine kapalı yap. Ses yolu vs gibi.

kardeş dediğin gibi yapmıştım önce oldu.3d ses ler kasıyor bayabii..sağolasın yinede:oke:

siyah.gitar

Üye
arkadaşlar benimde telefonum n73 telefonum var.problem şu: zil sesi geç çalmaya başlıyor.başka bir telefondan arıyorum.iki kere çalmasına rağmen benim telefonda yeni çalmaya başlıyor.bazen normal oluyor ama bazende böyle anlamadım bi türlü.zil sesini tel hafızasına kopyalayıp öyle denedim yine olmadı deli olucam.napmam lazım.umarım anlatabilmişimdir.:vur acaba hafıza çokmu dolu ondanmı anlamadım cvp larsanız sevinirim

--------------- Ekleme ---------------

herhangibir fikri olan yokmu? yoksa anlatamadım mı?

Kardeş senın sıkıntının aynısını bende yaşıyorum delı olucam duzeltemıyorumda:S Bendekı sıkıntıda şu; telefona bı kaç sefer format attım kasıyor dıe format şeklimde *#7370# şeklinde oldu,yalnız hafıza kartını pcye takıp resım veya muzık attıktan sonra telefona gerı taktıgımda kasmaya baslıyor,kullandıgım pcde kesınlıkle vırus falan yok lıfeblogda kapalı ve benı bırı arıyan oldugunda pcden attıgım zıl sesı calmıyor nokianın bılındık bı melodısı var herkez bılır bunu telefonu ılk aldıgımız zamanlar o calar o zıl sesıne donusuyor kafasına göre degısıyor böyle bılen varsa bı yardımcı olsun lütfen:vur

muryıl

Üye
telefonun uyku modunu kapatıp deneyin birde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt