nokia n73 8 GB??

Sponsorlu Bağlantılar

deniz-17

deniz-17

Üye
    Konu Sahibi
nokia n73 8 GB??
arkadaşlar n73 8 gb hafıza kartı taksam bi sorun olurmu veya kaldırır mı??:hmmm

• Beğen
Tepkiler: celilcemre

fbmehmet06

Üye
çok kasar

oguziverson

oguziverson

Üye
yok kardeş kesinlikle kaldırmıyo n73 ilk çıktığında 4 ve 8 gb lik kartlar olmadığı için o teknolojiye göre yapılmamıştır.4 ve 8 gb lerde bulunan hc teknolojisi n73 e uymuyor bizzat kendim tarafından araştırılmış ve 4 gb lik kart denenmiştir. işallah yardım etmişimdir :oke:

deniz-17

deniz-17

Üye
    Konu Sahibi
yok kardeş kesinlikle kaldırmıyo n73 ilk çıktığında 4 ve 8 gb lik kartlar olmadığı için o teknolojiye göre yapılmamıştır.4 ve 8 gb lerde bulunan hc teknolojisi n73 e uymuyor bizzat kendim tarafından araştırılmış ve 4 gb lik kart denenmiştir. işallah yardım etmişimdir :oke:

açıklaman için tşkler:bigstar:
peki 2 gb falan yada 3 gb olmazmı

caner90

caner90

Üye
en fazla 2 gb

oguziverson

oguziverson

Üye
TopFury

TopFury

Üye
Peki N93'ün alabileceği kart kapasitesini bilen var mı? :islik :)

memolim83

memolim83

Üye
n93 330mhz bence kaldırır n95 ile aynı işlemcileri yalnız bu iş işlemciyemi bakıyor onuda bilemem benin n95 te 4 gb var hiç tık demeden çalışıyor

--------------- Ekleme ---------------

n93 330mhz bence kaldırır n95 ile aynı işlemcileri yalnız bu iş işlemciyemi bakıyor onuda bilemem benin n95 te 4 gb var hiç tık demeden çalışıyor

zaten bu 8 gb kartlrı bu telefonlarda çalıştırmayacakta daha hangileri çalıştırsınki

oguziverson

oguziverson

Üye
n93 te max 2 gb kart okuo n73 le aynı zaman telefonu olduğu için ondada hc ( high capacity) yok malesef işlemciyle alakası olduğunu zannetmiyorum... ama oladabilir

mami24

mami24

Üye
saolun bende bilgilendim bendede 2 gb var ve normal calısıyo

deniz-17

deniz-17

Üye
    Konu Sahibi
n93 te max 2 gb kart okuo n73 le aynı zaman telefonu olduğu için ondada hc ( high capacity) yok malesef işlemciyle alakası olduğunu zannetmiyorum... ama oladabilir

hepinize çook teşekkürler:bigstar:

eQooo

eQooo

Üye
2gb bile bazı hafıza kartlarında kasıyor... nerde 8gb??

osmanayman

osmanayman

Üye
Arkadaşlar benim n93 te kartla ilgili bir sorun var. 2gb takıyorum galeride resimleri falan görmüyor. Uygulama yüklenmiyor(karta)... Telefona yükleyince hemencecik yüklüyor. 128mb lik hafıza kartına ise istediğimi yapıyorum. n-gage oyunları falan hep 128 likte. Java oyunları da yükle diyorum yüklemeye çok az kala yüklenemiyor diye bir hata mesajı alıyorum. Canımı sıkıyor açıkçası. Karta da, telefona da formatı çektim bir ara, ama aynı sorunlar hemen tekrar ediyor. Uygulama yüklenince görünmüyor. Telefonu kapatıp açmam gerekiyor. Bu defada menüye girmiyor. Bunun için de kartı çıkarıp telefonu öyle açıyorum. Bunun dışında arada kart devre dışı uyarısı alıyorum. Mesajlara girince hafıza kartı takılı olduğu halde hafıza kartına erişilemiyor yazısı çıkıyor. Images klasöründe belirli belirsiz dosyalar oluşuyor, silemiyorum.... Say say bitmez... Bunlar tecrübelerim... Buna benzer sorunu olan varsa çözümü konusunda yardımcı olabilir mi? (Bu ara KPSS sebebiyle telefon işlerine pek zaman ayıramıyorum da...) Şimdiden teşekkürler... Selametle...

oguzhan_446

oguzhan_446

Üye
n73 ME ise tel kaldırır 8gb tı

idris-tolar

idris-tolar

Üye
kardeşim telin versiyonu yüksek olmalı benim 2 gb ful dolu tel hiç kasmıyor

burakalps

Üye
beyler bana bu çok saçma geliyor işlemciyle alakalı olamaz çünkü samsungun o kadar kıytırık tel. 4gb takabiliyosun bizim tel. symbian olmasına rağmen en fazla 2gb takılıyo.bence nokia sınırlama yapıo normalde n73 e 16gb bile takılabilir ama nokia kilit atıyo

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Uygun kart yapılırsa bence 16 gb bile takılır

nefretli_93

nefretli_93

Üye
n73 kaldırmazda daha 2gb takınca yavaslıyo ama n73 me kaldırabilir

Takipçi Satın Al

Üst Alt