Arkadaşlar benim n93 te kartla ilgili bir sorun var. 2gb takıyorum galeride resimleri falan görmüyor. Uygulama yüklenmiyor(karta)... Telefona yükleyince hemencecik yüklüyor. 128mb lik hafıza kartına ise istediğimi yapıyorum. n-gage oyunları falan hep 128 likte. Java oyunları da yükle diyorum yüklemeye çok az kala yüklenemiyor diye bir hata mesajı alıyorum. Canımı sıkıyor açıkçası. Karta da, telefona da formatı çektim bir ara, ama aynı sorunlar hemen tekrar ediyor. Uygulama yüklenince görünmüyor. Telefonu kapatıp açmam gerekiyor. Bu defada menüye girmiyor. Bunun için de kartı çıkarıp telefonu öyle açıyorum. Bunun dışında arada kart devre dışı uyarısı alıyorum. Mesajlara girince hafıza kartı takılı olduğu halde hafıza kartına erişilemiyor yazısı çıkıyor. Images klasöründe belirli belirsiz dosyalar oluşuyor, silemiyorum.... Say say bitmez... Bunlar tecrübelerim... Buna benzer sorunu olan varsa çözümü konusunda yardımcı olabilir mi? (Bu ara KPSS sebebiyle telefon işlerine pek zaman ayıramıyorum da...) Şimdiden teşekkürler... Selametle...