Nokia N72 sorun çok acil !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ErHaN_ViCtOr

Üye
    Konu Sahibi
Nokia N72 sorun çok acil !
Arkadaşlar telefonuma mesaj geldiğinde direk müzik çalar açılıyor kendiliğinden birisiyle konuşma yaparken telefon kendiliğinden hoparlöre veriyo 4 tuşuna basıyor kendi kendine kapatıyor birde benim tahminime göre telefon sinyal aldığında bu saçma şeyleri yapıyor. Telefonumu nasıl düzeltebilirim hard format ve çeşitlerini hepsini denedim düzelmiyo bi türlü.

celibar

celibar

Üye
yazılım güncellemeyi denedinmi?güncelleme ile de düzelmezse sorun büyük bir ihtimalle donanımsal

ErHaN_ViCtOr

Üye
    Konu Sahibi
yazılım güncellemeyi denedinmi?güncelleme ile de düzelmezse sorun büyük bir ihtimalle donanımsal

Yok yazılım atmayı bilmiyorum kendim yapabilirmiyim bunu yoksa servise götürmem şartmı telefonun ara kablosu yok sadece kart okuyucum var. Cevapın için teşekkürler.

celibar

celibar

Üye
yazılım atmayı kendinde yaparsın fakat ara kablosu şart... Nokia pc suit programını indirip kur.telefonu pc suit modunda bağla.sonra program ekranından güncellemekeri kontrol et de.o seni yönlendirir.güncelleme bitmeden telefonun kablosunu asla çıkarma.bence telefonu servise götür.o sana ne sorunu olduğunu söyler.

ErHaN_ViCtOr

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler servise götürüm ben en iyisi .

Trackmania

Trackmania

Üye
sende bendensin kanka ayni sorun hicbir fark yok nokia batti artk sorunun dzlecgini pek sanmiyorum...bende ble bir knu actim ama sorun cozulmedi.

ErHaN_ViCtOr

Üye
    Konu Sahibi
sende bendensin kanka ayni sorun hicbir fark yok nokia batti artk sorunun dzlecgini pek sanmiyorum...bende ble bir knu actim ama sorun cozulmedi.

hadiya servise götürdünmü yazılım attıkları halde düzelmedimi yani :S

Trackmania

Trackmania

Üye
Servise asla götürmem bu saatten osnra adam resman kazıklıyor kapanma tuşum bozulmuştu onu yapıyım derken gitti tuş takımını bozudu formartta atılmıyordu 3 e basıyordum 51 çıkıyordu sonra tkrardan gnderdim 30 tl bayıldm şansını dene derim.

ErHaN_ViCtOr

Üye
    Konu Sahibi
bi gösterim bakalım yazılım atsın düzelirse söylerim. sendekide iyi şansmış bilader.

ucurum_cicegi

Üye
Arkadaşım yazılım güncellemene falan gerek yok . Benim telefonumda n72 . Bu gibi sorunlar çıkartıyor ara sıra. format atarsan düzelecektir eminim.

Exx84

Üye
thx eline sağlık

--------------- Ekleme ---------------

thx

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...