ACil YARDIM S4 I9500

Sponsorlu Bağlantılar

dom.show

Üye
    Konu Sahibi
ACil YARDIM S4 I9500
Telefonum GT - I9500 S4

Telefonuma Firmware yükledim en fazla 2 Kere açıldıktan sonra bir daha açılmaz oldu ... Recovery mod AÇILMIYOR ...!! ... Telefonun Power tuşuna basınca sadece s4 yazılara geliyor reset atıyor bi daha gelince takılıyor kalıyor .. Işık yanmıyor.Yani Firmware baştan açmıyor orayı karıştırmayın .. Gelelim Download Moda Açılmasına açılıyor ama hiç birşey kurmuyor odin görüyor . ama kurmuyor nerdeyse sammobilden tüm Firmware leri denedim kurmuyor Stock falan hepsini denedim yani kurmuyor .. Factory firmware denedim 4 files olan ayrı ayrı kurulan yani denedim oda olmuyor .Rus .İnd. Hin. Çoğu Firmware denedim yok kurmuyor takılıyor kalıyor . Android 4.2.2 - 4.3.2 - 4.4.2 - 5.0.1 - 5.1.1 yok hiçbiri bütün işlemleri yaparken yaklaşık 20 dk bekliyom . Gecikme falan olur diye yok Gene Açılmıyor veya kurmuyor.Orjinal recovery - CWM recovery ile değiştireyim dedim onuda Odin Kurmuyor .. Saçma bi düşünceye kapılıp Root bile atmayı denedim . odin üzerinden Recovery açılmıyor zaten yok yok yokk ....

Hard Brick olsa hiç download mod falan açılmaz .. Soft brick se .. Yazılım atamıyom nasıl olcak Acil YARDIM Maxicep Ailesi ...

Konuyu yanlış yere Actıysam kusura bakmayın çok derin araştırma yapıyom 2 gündür sonuç yok ... ! :'(

Bi Kişi bile Bakmıyormu Maxicep bu olmaması gerekiyor ...

AHKE

AHKE

Üye
Odinden stock rom yüklerken bi hata falan alıyormusun

Mr.Pro

Mr.Pro

Üye
telefonunu sıfırlamayı denedinmi
güç+ses açma veya kapama (tam hatırlamıyorum)+menü tuşu
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
ingilizce ama yinede bu videodakini dene

AHKE

AHKE

Üye
Cevap yaziyoz ilgilenmiyon birde Maxi cep bu olmaması gerekiyor diyon

Mr.Pro

Mr.Pro

Üye
Cevap yaziyoz ilgilenmiyon birde Maxi cep bu olmaması gerekiyor diyon
Ayn o kadar cevap yazıyoruz ilgilenmiyorsun
hiçbişey bilmiyosan ve garantiside bitmediyse yolla fabrikasına yapsınlar!

• Beğen
Tepkiler: AHKE
onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
iki kez okudum hiçbir şey anlamadım. hangi dil konuşuyor la bu ?
adam aktif cevap vermiyor boşverin :) umarım serviste iyi kitlemişlerdir

• Beğen
Tepkiler: batu_3334

dom.show

Üye
    Konu Sahibi
Allah hepinizde razı olsun cevap yazmışsınız amma velakin ben çalışyorum evde PC hep açık onda online görünüyor olabilirim S4 bozuk diyede Takoz bi telefon kullanıyorum (nete girmiyor) Gelelim cevaplar kardeşim odin ile hiç bi Firmware kurulmuyor .stock falan kurmuyor yazıda belirtim ..Recovery mod . Açılmıyor .Romda atamıyorum ..
iki kez okudum hiçbir şey anlamadım. hangi dil konuşuyor la bu ?
adam aktif cevap vermiyor boşverin :) umarım serviste iyi kitlemişlerdir
Kardeşim anlamadığın yeri sor tekrar anlatırım detaylı yardımcı olcaksan veya olmicaksanda canın Sağolsun ...
telefonunu sıfırlamayı denedinmi
güç+ses açma veya kapama (tam hatırlamıyorum)+menü tuşu
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
ingilizce ama yinede bu videodakini dene

O menü Recovery mod. O mod açılmıyor hiç bi şekilde genede sağol .
Odinden stock rom yüklerken bi hata falan alıyormusun

genellikle 10 dkdan sonra Aldığım hata bu (telefonla çektimki gerçek olduğu anlaşılsın )

İnitialzation diyor kalıyor .. Ne denediysem Custom CWM . Custom Rom. Stock Firmware Farklı Fİrmwareler . burda kalıyor bazen bu hatayı veriyor bazen vermiyor ..

Mr.Pro

Mr.Pro

Üye
garantisi bittimi onun

AHKE

AHKE

Üye
En son telin android sürümü kaçtı ve kaçı atmaya çalışıyon
Pit dosyasını yukleyemiyor tel pit dosyasi, diski yani hafıza bölümlemede ise yariyor neyi nereye yükleyecegini seciyor
Onun yüzünden rom yüklenmiyor ben bi arastirayim böle bir şey başıma gelmedi hic

dom.show

Üye
    Konu Sahibi
garantisi bittimi onun

Yok Kardeşim Passport kayıtlı ..
En son telin android sürümü kaçtı ve kaçı atmaya çalışıyon
Pit dosyasını yukleyemiyor tel pit dosyasi, diski yani hafıza bölümlemede ise yariyor neyi nereye yükleyecegini seciyor
Onun yüzünden rom yüklenmiyor ben bi arastirayim böle bir şey başıma gelmedi hic

telefon geldiğinden 4.4.2 vardı kardeşim ben RUS 5.0.1 Kurdum Genel sorun olarak İmei düştü bende tekrar 4.4.2 kurdum ama imei gene hatalı oldu bi siteden edindiğim bilgiye göre ilk sürüme dönersem düzelir dendi ama son attığım 4.4.2 TR sürüm 2 kez acıldıkdan sonra acılmaz oldu 4.2.2 atamadım bile ... --- Zahmet olmasa araştırsan çok sevinirim kardeş . Ben 3-4 gündür araştıryorum .. Bi sonuca varmadım ..

Mr.Pro

Mr.Pro

Üye
tmm senin için araştırıcam
kardeş sana atacağım linke ak ordada bi adamın başıa gelmiş aynısı birkaç çözüm yolu yazıyor

dom.show

Üye
    Konu Sahibi
tmm senin için araştırıcam
kardeş sana atacağım linke ak ordada bi adamın başıa gelmiş aynısı birkaç çözüm yolu yazıyor

Kardeş burda anlatılan yöntemleri ben biliyorum zaten benim sorunla alaksı yok . Benim sorunu bıraz daha ileri seviye android kullanıcıları (bilinçli Kullanıcılar) cözebilir. Ben daha konuyu açmadan orda yazılan bütün işlemleri yapmıştım zaten .

onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
recovery e girebilirsan eğer odinden cwm yükleyip rom yüklemeyi dene.recovery e girmiyorsa odinden stock rom atmayı dene.driverlar tam kurulu değildir belki.tam emin olmak için Samsung kies'i kurup birde öyle dene.

dom.show

Üye
    Konu Sahibi
recovery e girebilirsan eğer odinden cwm yükleyip rom yüklemeyi dene.recovery e girmiyorsa odinden stock rom atmayı dene.driverlar tam kurulu değildir belki.tam emin olmak için Samsung kies'i kurup birde öyle dene.

Kardeşim ana yazıda belirtiğim gibi o dediklerini yaptım zaten recovery mod hiç acılımyor .samsung kies telefon acılmadan işlem görmez .
stock fireware zaten kurulmuyor . odin hiç birşey kurmuyor

Takipçi Satın Al

Üst Alt