Nokia N70 Hakkında Herşey Burada Toplanıyor.. (Tek Konu)

Sponsorlu Bağlantılar

RockFord Fosgate

Üye
PARDON gokhan yazından once yazdım konuya donebılırız:)))

gio

Üye
başsavcım eline saglık ama rar dosyasını acmadı cihaz
ne yapmam gerekiyor?

cemilova

cemilova

Üye
Telefon acmaz ki zaten rar dosyasini bilgisayarda acip icindeki dosyayi tele atcan

gio

Üye
<div class='quotetop'>(cemilova &#064; Jan 26 2006, 01&#58;21 AM) [post=263593]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Telefon acmaz ki zaten rar dosyasini bilgisayarda acip icindeki dosyayi tele atcan
[/b][/quote]
ya cok olcak belki ama nasıl aççam?
pc ye attım zaten dosyayı

gio

Üye
ya arkadaşlar yok mu bi yardım edicek
daraldım valla ya

Gokhan43

Gokhan43

Üye
Deskphone.rar dosyasını Winrar olarak atar PC&#39;ye ve PC&#39;de Winrar yüklü olması gerekir.

Sonra İndirdiğin dosyanın üzerine gel ve çift tıklat , Rar dosyası açılacak ve içinden Deskphone.mid gibi bir dosya çıkar , herneyse o içinden çıkan melodiyi Masaüstüne sürükle ve bırak , artık o dosya masaüstünde olacak , sonra masaüstünden telefona yollarsın

RockFord Fosgate

Üye
Winzip -winrar yoksa yukleme gerekır yoksa olmaazz&#33;&#33;&#33;

Gokhan43

Gokhan43

Üye
Sorunu hallettik

eon

Üye
bende 6630 var memnunum. fakat n 70&#39;in 6630&#39;a gore daha kotu fotograf cektigini sanmiyorum....

RockFord Fosgate

Üye
dogru dusunuyosun kardes:)

RockFord Fosgate

Üye
sevındım&#33;&#33;&#33;bu zıl seslerını nereden buluyorsun gokhan??

Gokhan43

Gokhan43

Üye
Ben bulmadım ama nette vardır + eğer diğer S60 nokialarda varsa , teleofndan PC&#39;ye atabilirsin.

RockFord Fosgate

Üye
nasıl atacam pekı??

Gokhan43

Gokhan43

Üye
Fexplorer ile

ysn89

Üye
Evet FExplorer ile z:&#39;den müziği kopyalayıp hafıza kartına atarsın, sonra bilgisayara atarsın

RockFord Fosgate

Üye
tamam anladım &#33;&#33;teşekkur edıyorum&#33;&#33;&#33;

BARZO

Üye
bence tel güzel çekiyo ama sen çekememişsin ...

ukalaboy

ukalaboy

Üye
bence 5 para etmez

ouSahin

ouSahin

Üye
n 70 çekimi 2.0 mp degilmi nie böle çekiyo anlamadım bence N70 güzel telefon öle sölemeyin tabi herkezin telefonu kendine göre güzel oluyo

Dark saga

Dark saga

Üye
<div class='quotetop'>(ChaLLenGeR &#064; Jan 24 2006, 12&#58;51 AM) [post=261348]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
6630 daha iyi çekiyor gibime geldi
[/b][/quote]
banada öle geldi . 6630 fotoları daha derli toplu geldi n70 in sanki biras daha bulanık gibi? sahte 2 megapixel olayı cidden gerçekmi acaba?