Nokia N70 Hakkında Herşey Burada Toplanıyor.. (Tek Konu)

Sponsorlu Bağlantılar

Gokhan43

Gokhan43

Üye
Hmm gelmiş olduğun da öğrenmiş oldum , saol

FeNCeR

Üye
bide video cekerken hep bı zzzzzzzzzzzzzz sesı var telefonda
eger vıdeo yu seslı bı ortamda cekersem bı sorun olmuyo ama kısık seslı bı vıdeoysa zzzzzzzzz
dıye ses hep gelıyo...
normalmı acaba? yada versıyondan olabılırmı baska n 70 olan varmı?

Gokhan43

Gokhan43

Üye
İlk defa duyuyorum

bassavci

bassavci

Üye
    Konu Sahibi
<div class='quotetop'>(FeNCeR &#064; Feb 14 2006, 03&#58;50 PM) [post=278866]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
bide video cekerken hep bı zzzzzzzzzzzzzz sesı var telefonda
eger vıdeo yu seslı bı ortamda cekersem bı sorun olmuyo ama kısık seslı bı vıdeoysa zzzzzzzzz
dıye ses hep gelıyo...
normalmı acaba? yada versıyondan olabılırmı baska n 70 olan varmı?
[/b][/quote]

desene n70 inde suyu cıktı. hayırlısı diyelim. bakalım daha neler cıkacak.

RockFord Fosgate

Üye
o dedıgın zzz sesı bendede war arkadasımın N70 tede war bende anlamadım walla&#33;&#33;

HuMuRGaN

HuMuRGaN

Üye
arkadaşlar n 70 almayı düşünüyom sizce alayım mı yoksa başka bi tel mi önereceksiniz....

yoksa nisana kadar bekliyeyim mi düşer mi fiyatı

Nicolas_Anelka

Üye
ya özellik şekil tasarımm bakımınan bence harika benimde bu aralar aklımda bakalım hayırlısı

Quadriceps

Üye
Zaten telefon piyasasında fiyatlar sürekli düşüyor onun için nekadar beklersen okadar ucuza alırsın ama ozamanda yenisi cıkıyor yani anliicağın ortasını bulmak lazım vede n 70 i kesinlikle öneriyorum.

muzaffer_sener

Üye
<div class='quotetop'>(maskekemal53 &#064; Feb 20 2006, 12&#58;25 AM) [post=282195]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
arkadaşlar n 70 almayı düşünüyom sizce alayım mı yoksa başka bi tel mi önereceksiniz....

[/b][/quote]

walla bence n70 alacağına w900 al tabi yine senin seçimin ama ben senin yerinde olsan w900 alırdım

ama n70de ii tel bence w900

Dark saga

Dark saga

Üye
<div class='quotetop'>(muzaffer_sener &#064; Feb 20 2006, 12&#58;15 PM) [post=282372]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
<div class='quotetop'>(maskekemal53 &#064; Feb 20 2006, 12&#58;25 AM) [post=282195]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>

[/b][/quote]

walla bence n70 alacağına w900 al tabi yine senin seçimin ama ben senin yerinde olsan w900 alırdım

ama n70de ii tel bence w900
[/b][/quote]
n70=850ytl w900=1050ytl w900i daaa iyi olabilir ama fiat farkınıda göz önünde bulunduralım.

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Nisana kadar bekleme durumun varsa bekle derim yoksa N70..

Gokhan43

Gokhan43

Üye
Evet sabredip bekleyebilirseniz iyi olur ama şuanda alınacak bir telefon N70

RockFord Fosgate

Üye
N70 ın tek kotu yanı ekranının 176x220 olusu gerı kalanı mukemmele yakın kesınlıkle tavsıye edıyorum&#33;&#33;

Gokhan43

Gokhan43

Üye
176*220 değil , 176*208

RockFord Fosgate

Üye
pardon ıste:) keske 240x320 olsaydı

HuMuRGaN

HuMuRGaN

Üye
teşekkürler arkadaşlar çok yardımcı oldunuz kısmetse sizinde önerilerinizle artık bi aksilik çıkmazsa alayım

eon

Üye
walla N70 super telefon ben dusunuyordum da, fikrimi degistirdim. N80 alacagim, Wi fi da var ustelik ekran cozunurlugu de yuksek (352 x 416 pixels)...

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Şimdiden hayırlı olsun..

karizma

karizma

Üye
hayırlısı olsun

S1FR3K1R1C1

Üye
Hayırlı Olsun..