Nokia N70 Hakkında Herşey Burada Toplanıyor.. (Tek Konu)

Sponsorlu Bağlantılar

darkred

darkred

Üye
<div class='quotetop'>(Alive &#064; Jan 23 2006, 10&#58;03 PM) [post=261157]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
iğrenç ötesi
[/b][/quote]

telefon bu güzel kardeşim telefon abartıyosunuz yani ne güzel çekmiş daha ne istion

barabelli

barabelli

Üye
ya carl zeiss yokmus kusura bakma ama dedeıgm gııbı ısıga gore pek ıı deıl bu cekım 2 mp olmasına raagmen snde bıde 6680 varsa rockford ondanda cekıp koyarsan aynı ortamları merak ettım yanı sankı 6680 bana daha ıı gıbı geldı yanılıyoda olabılırım n70 i de 2 gun kullandım bu arda kullanmadıgım sey ıcın yorum yapmam bunuda gectım sn resım komussun bız yorum yapalım dıye

RockFord Fosgate

Üye
ya kardesım sana bısey dıyen yyok lap dıye atlamayalım sadece once tartısalım:)ben 6630 lada cekıp koycam ok???

RockFord Fosgate

Üye
bunlarda 6630 fotoları&#33;&#33;&#33;

artık sız karar werın onemlı olan ısık dorudur bellı bı ısıkta belkı 6630 la aynı cekıyodur ama genelde cok daha ıyı ayrıca k750 de bu ortamda ıyı sonuc vermez ıkısıde aynı ortamda cekıldı

ChaLLenGeR

ChaLLenGeR

Üye
6630 daha iyi çekiyor gibime geldi

RockFord Fosgate

Üye
ya challenger bı kasanın fotosuna bakarmısın&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;2.resım nası daha ıyı cekıyo???

ChaLLenGeR

ChaLLenGeR

Üye
<div class='quotetop'>(RockFord Fosgate &#064; Jan 24 2006, 12&#58;55 AM) [post=261353]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
ya challenger bı kasanın fotosuna bakarmısın&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;2.resım nası daha ıyı cekıyo???
[/b][/quote]

Tamam arasında çok az fark kasa fotoğrafında

Ama sen Diğer resme bak 6630 daha iyi çekmiş ?

RockFord Fosgate

Üye
ya bırak allah askına ıkısınıde kullanıyom benden ıyımı bılcen yanı ayıp olmasın ama sınırlendım yanı &#33;&#33;&#33;

ChaLLenGeR

ChaLLenGeR

Üye
Walla Rockford bide diğerlerinin görüşlerini alalım iki resmide yanyana getirir misin ?

RockFord Fosgate

Üye
ya baba yarın 10 tane cekıp koycam gorursun ozmn&#33;&#33;:)

ChaLLenGeR

ChaLLenGeR

Üye
Şimdi hangisi daha iyi çekmiş salonu onu söyle sen

RockFord Fosgate

Üye
yenı topıc actım bak sen karar wer&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;

o_akyuz

Üye
arkadaşlar n70 ile pc ye bağlanamıyorum....pc suite 6.7 kullanıyorum.telefonu hiç tanımıyor...

RockFord Fosgate

Üye
baba orjınal cd den yukledın dımı??kutusundan cıkan bende yukedım calısmıyo walla takıyon usb ye ggormuyo program bende 6.6 yı yukledım gordu babalar gıbı eslestırdım sende 6.6 yı yukle hallolur&#33;&#33;

o_akyuz

Üye
siteden yükledim....6.6 da sıkıntı yoksa bi de onu deneyim....6.6 yı nerede bulabilirim

RockFord Fosgate

Üye
nokıanın kendı sıtesınde war &#33;&#33;&#33;:)

Alive

Alive

Üye
<div class='quotetop'>(RockFord Fosgate &#064; Jan 23 2006, 10&#58;17 PM) [post=261184]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Alive arkadasım bende 6630 da war ıstersen cekeyım aynı yerden aynı fotoları aglarsın burada o yuzden kullanmadınız+denemedıgınız seyler hakkında yorum yapmayın ılerı gerı 5.0 mp foto makıneseı deıl bu&#33;&#33;&#33;barabellı kardes n70 de carl zeıss mercek yok malesef n90 da war
[/b][/quote]

Dostum 1.si üslubunu düzelt..Ne demek o ağlarsın falan..Bişi biliyoruzki konusuyoruz burda..Benim test etmediğim telefon kalmadı..Zoruna gittiyse gelirsin sölersin adamakıllı..Neyse düşünceme gelince hala ısrarla irenc diyorum..N70 lerin görüntü kalitesini beğenmedim beğenmiyeceğim..Varmı otesi..Zorla bişiler kabul ettiremezsin kimseye..

Gokhan43

Gokhan43

Üye
Arkadaşlar lütfen tartışma ortmaına dönmesin topic.&#33;&#33;&#33;

RockFord Fosgate

Üye
ettırmıyorum zaten bu 1 ıkıncısı ben aglarsın derken &#39;&#39;yanı cok kotu cıkacagı ıcın hayalkırıklıgına ugrarsın &#39;&#39;anlamında soyledım benım uslubumda sorun yok arkadasım kımseye bır saygısızlıgımız olmaz burası MAXİCEP herkes kardes herkesın dusuncesıne saygı duyarım ancak onyargılı dusuncelerde genelı yansıtmamaktadır

SAYGILAR.....

Alive

Alive

Üye
<div class='quotetop'>(RockFord Fosgate &#064; Jan 25 2006, 10&#58;16 PM) [post=263338]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
ettırmıyorum zaten bu 1 ıkıncısı ben aglarsın derken &#39;&#39;yanı cok kotu cıkacagı ıcın hayalkırıklıgına ugrarsın &#39;&#39;anlamında soyledım benım uslubumda sorun yok arkadasım kımseye bır saygısızlıgımız olmaz burası MAXİCEP herkes kardes herkesın dusuncesıne saygı duyarım ancak onyargılı dusuncelerde genelı yansıtmamaktadır

SAYGILAR.....
[/b][/quote]

Onyargı değil..Kişisel düşüncem&#33;..Neyse..Sorun yok..Konu kapanmıştır...