Nokia N70 Hakkında Herşey Burada Toplanıyor.. (Tek Konu)

Sponsorlu Bağlantılar

msw

msw

Üye
Eywallah süper bir program bulmuşsun phoenixex arkadaşım ... sağolasın

katibim

katibim

Üye
peki n70 veya başka bir tel için 352*288 mi yoksa 176*144 mü daha net ve kaliteli görüntü verir?
bu çözünürlük olayı yükseldikçe görüntüyümü büyütüyor yoksa netlikmi veriyor?

isok

Üye
ya imtoo (lisansli) kullanıyodum şimdiye kadar hiç memnun kalmadım ses ve görüntü yönünden. nokianın converter prog. kurdum (lisanslı yine) sadece 3gp ye çeviriyor ama görüntü kalitesi ve ses mükemmel birde bunu deneyim bakalım nasılmış.. imtoo yada mükemmel demişlerdi hadi hayırlısı thankS..

isok

Üye
<div class='quotetop'>(katibim &#064; Jan 21 2006, 10&#58;19 AM) [post=258085]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
peki n70 veya başka bir tel için 352*288 mi yoksa 176*144 mü daha net ve kaliteli görüntü verir?
bu çözünürlük olayı yükseldikçe görüntüyümü büyütüyor yoksa netlikmi veriyor?
[/b][/quote]

tabiki 352*288 den daha net ve kaliteli görüntü alırsın. çözünürlük arttıkça boyutu ve görüntü kalitesi artacaktır elbet sen telefonda izleyeceksen görüntünün büyük olması birşeyi değiştirmez tel. ekranının büyüklüğüne bağlı yalnız söylediğim gibi net bi görüntü alırsın...

kolay gelsin..

gio

Üye
Arkadaşlar işim gereği fazla yanar döner zil sesleri kullanamıyorum.
Bu yüzden daha önce s60 larda olan DESKPHONE zil tonunu bulmam lazım,maalesef n70 e bu sesi koymamışlar.kullanabilecegim bir ses bile yok
Nerden bulup indirebilirim??
Şimdiden saolun...

amedian

amedian

Üye
illa deskphone mu olacak bu sefer yardımcı olamadıgım için üzgünüm gio

gio

Üye
<div class='quotetop'>(amedian &#064; Jan 22 2006, 12&#58;01 AM) [post=258959]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
illa deskphone mu olacak bu sefer yardımcı olamadıgım için üzgünüm gio
[/b][/quote]
ya telefon gibi çalsın yeter
amedian senin versiyon kaç sende adam akıllı zil tonu varmı,nokia bu sefer üzdü beni biraz

amedian

amedian

Üye
v2.0536.0.2. bulursam aradıgın sesi upload için link veririm gio

bassavci

bassavci

Üye
    Konu Sahibi
buyrun arkadasım asagıdaki linkten indirirsin.

amedian

amedian

Üye
savcim jet gibi maş ben cevap yazarken o link vermiş ellerine saglık dostum

bassavci

bassavci

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar ben büyük inceleme ve degerlendirme sonucunda sony ericsson k750i de karar kıldım.
Şimdi fiyatının 500ytl ye düşmesini bekliyorum.

RockFord Fosgate

Üye
k750 almak ıcın ıncelemeye gerek yok guzel kamerası kucuk bı tel ve ıyı mp3 calıyo bu ozellıkler ve kucuk bı tel ıstıyorsan alacaksın yanı buyuk ınceleme ve degerlendırmeye gerek yoktu ama neyse:)))

RockFord Fosgate

Üye

arkadaslar bu fotolar N70 le tamamen dogal cekılmıstr&#33;&#33;&#33;merak eden arkadaslarımızı dusunerek koydum veya bu telefonu almayı dusunenler ıcın&#33;&#33;ayrca son fotoraftakı bnm:)))sondan bı oncekı foto gece zıfırı karanlıkta sadece flasla cekılmıstır bılgılerınıze

Alive

Alive

Üye
iğrenç ötesi

barabelli

barabelli

Üye
ısıka gore fazla ııdeıl 6680 daa ıı gıbı ama carl zeiss mercek var yaw

RockFord Fosgate

Üye
Alive arkadasım bende 6630 da war ıstersen cekeyım aynı yerden aynı fotoları aglarsın burada o yuzden kullanmadınız+denemedıgınız seyler hakkında yorum yapmayın ılerı gerı 5.0 mp foto makıneseı deıl bu&#33;&#33;&#33;barabellı kardes n70 de carl zeıss mercek yok malesef n90 da war

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
W800i ve D600&#39;e göre maalesef başarılı değil. Fakat 2. resim hemen hemen o iki telefonla aynı kalitede, uzağı pek başarılı değil..

RockFord Fosgate

Üye
malesef ısıktan kaynaklanan bı problem war yarın dısarıda cekıp koycam ozmn daha ıyı olacak&#33;&#33;&#33;

turgay89

turgay89

Üye
<div class='quotetop'>(Alive &#064; Jan 23 2006, 10&#58;03 PM) [post=261157]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
iğrenç ötesi
[/b][/quote]

yav daha ne olsun.. adamm gece mece dev gibi fotoları cekmis koymus.. 6600 veya sx1in yapıcagı is deil bu. hayır begenmeyebilirsin de igrenc otesi demenin ne anlamı var...

bu arada bence gayet guzel cekmis..

RockFord Fosgate

Üye
super deıl k750 gıbı ama ıgrencte deıl&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;normal dıyorum ben&#33;&#33;&#33;