Nokia n70 aldım ama ....n80

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

23xxx

Üye
    Konu Sahibi
Nokia n70 aldım ama ....n80
arkadaşlar bnde nokia n70 vr ama servise gitti birkaç kez orada bozdular bende telefondan soğudum açıkcası nokia n80 almayı düşünüyorum ama fiyatları 1.500 civarı ama bazen 1.300 lere düşünüyo özellikleride ii sizce ne yapıyım yardımlarınızı bekliyorum:cooll: :good: :good: :yardim:

Gokhan43

Gokhan43

Üye
İmkanlar el veriyorsa alın tabi.. :)

ocu77

ocu77

Üye
aman abi diorumda inandıramıyorum milleti n70 almayın internette forumlarda yazıyor yazılımındaki buglar..n80 ii bi alete benziyor ama onuda iyice araştırın öyle alın bence...

23xxx

Üye
    Konu Sahibi
saolun arkadaşlar

Celal

Üye
N70 bendede va sevınerek aldım degısık ozellıklerı vardı dıye yazılım bır sey yok N80 bın basar

Lion Heart

Lion Heart

Üye
walla 3250 almayı düşünmeni öneririm.

serotonin

serotonin

Üye
Arkadaşlar N70'e çamur atmayın,her donanımı bir yazılım çalıştırır.Yazılımdaki bug'ları da üretici yeni "firmware"ler ile düzeltir.NOKIA,hiç bilmeyene bile (kullanıcı dostu bir arayüzle) oldukça kolay bir şekilde update yaptırıyor.N70'ime en son firmware'i yükledim netten v 5.0638.3.0.1 18-09-2006 yazılımı yüklendi.Kolay gelsin....

androgen

androgen

Üye
n70 bomba bence fiyat fayda oranına bakınız lütfen. n80 alana kadar pda yada laptop alırsın arkadaş. bir telefona o para verilmez...

Exalans

Exalans

Üye
n80 güzel cihaz tavsiye ederim ama istersen bi kaç ay daha bekle n95 al tamamem canavar

XXPOXX

XXPOXX

Üye
vaybe zaman ne çabuk geçiyo şimdi bu telefon bildiğim kadarıyla 800-900 ytl arası ama daha da düşük olabilir

cangürel

cangürel

Üye
ya git n95 al 100 ytl bn aldım sıfırı 90 a

armutsapi44

armutsapi44

Üye
bnce 5700 xpress al abijim hem ucuz hemde işletim sistemi iyi..

C01aY

C01aY

Üye
1.300 ytl N80 e verilirmi?Üşütmüş olmalısın.İyi düşün N82 al

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt