Haber Nokia Music Güncellenerek Nokia Mix Radio Oldu

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Nokia Music Güncellenerek Nokia Mix Radio Oldu
Nokia Müzik yenilenerek ismi değiştirildi
Nokia, Popüler müzik uygulamasını Windows Phone platformu için güncelledi.

Nokia‘nın ücretsiz ve reklamsız müzik servisi güncellenerek yenilendi.
Ücretsiz çevrim dışı müzik dinleme özelliğiyle Windows Phone platformunda Lumia cihazların farklılaşmasını sağlayan Nokia Müzik artık yeni adıyla Nokia Mix Radyo oldu.
Tamamen sizin için oluşturulmuş sürekli bir müzik akışı olan “zevkime göre çal” özelliğiyle dilediğiniz müziği dinleyebilirsiniz.
nokia mix radio(1)
Yenilenen Nokia Mix Radyo ile gelen yeni özellikler ise:
•Zevkime göre Çal ile kişiselleştirilmiş müzik listeleri oluşturma
•Baş parmak aşağı/yukarı seçenekleriyle müzik profilini detaylandırma
•Facebook,Twitter,e-posta ve kısa mesaj yoluyla liste paylaşma
•Daha kolay kullanım için yeni isim ve yeni görünüm
•Bir çok hata düzeltmesi
Sadece Lumia serisi akıllı telefonlara özel olan Nokia Mix Radyo uygulamasını ücretsiz olarak
indirebilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: ÖEY, bulutsuzgece ve sekajmer

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
bizde radyo yokkibizde radyo yokki

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Abi bu hiç bana hitap etmiyor ya Türkçe müzik yok ya nasıl olacak bu iş anlamadım thm tsm pop arabesk yok sanatçılar da aratıyorsun 3,5 şarkı türkü den başka çıkmıyor listeler hep yabancı ben ilk duyduğum da heyecan basmıştı ama bunu gördüm hayal kırıklığı yarattı

MrtAltg

MrtAltg

Üye
ailecek seviyoruz :) işin şakası hep yabancı listeler var ama aratırsanız yerli sanatcılarda var kendiniz liste yapmalıyız galiba bu konu için

Toros542

Toros542

Üye
ben güncelledim fakat süreniz bitti abone olun diyor.ayda 5tl imiş.bide arkadaşlar belirtmiş gerçi,aradığım sanatçı veya şarkıyı bulamıyorum.hep yabancı listeler ve şarkılar bulunuyor genel anlamda.

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Yok abi Türk şarkıcıları aratıyorum bulmuyor bulduğunu bir şarkı çıkartıyor baksan en az ell şarkısı vardır 40 fırın ekmek yemesi lazım benim sanatçım olmadıktan sonra şarkım türküm olmadıkça ne yapayım mix radyo yu
ben güncelledim fakat süreniz bitti abone olun diyor.ayda 5tl imiş.bide arkadaşlar belirtmiş gerçi,aradığım sanatçı veya şarkıyı bulamıyorum.hep yabancı listeler ve şarkılar bulunuyor genel anlamda.
bende tam olarak bunu diyorum traş fasa fiso he yabancı dinlemek istiyorum dersen on numara olabilir belki onun da eksiği vardır bilemedim

osmanmert99

osmanmert99

Üye
Verbat olmuş çok karışık.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Çok güzel olmuş:good:

plenken

plenken

Üye
Teşekkürler. Mükemmel olmuş. Türkçe müzikler gelmiş.

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
nokia müzik uygulaması çok abartıldı. tanıtılırken çevrimdışı yüzlerce müzik dinlemeden bahsediyorlardı. ama bağlantı olmadan müzik dinlenmiyor zaten. markette de benzer mix radyo uygulamarı var. benim içinde hayal kırıklığı oldu bu mix radyo.

blackcemre

Üye
nokia müzik uygulaması çok abartıldı. tanıtılırken çevrimdışı yüzlerce müzik dinlemeden bahsediyorlardı. ama bağlantı olmadan müzik dinlenmiyor zaten. markette de benzer mix radyo uygulamarı var. benim içinde hayal kırıklığı oldu bu mix radyo.
Evet o özellikvar ben internet olmadan dinleyebiliryorum.

ademoz05

ademoz05

Üye
Nokia Music'e sahip olduğum için kendimi şanslı hissediyordum -harika bir uygulama- bu güncellenmiş uygulamayı da 2-3 saattir test ediyorum. Mükemmel olmuş

4MaGuS

4MaGuS

Üye
çevrim dışı moduna müzikleri indirdikten sonra istediğin zaman açıp dinliye bilirsiniz bu arada Türkçe müzikleri bulmuyor diyenler ne aratıyor acaba ben her türlü müzikiği bulabildim denememde arayüz süper olmuş normalde müsic+ kullanıyordum artık hem onu hemde bunu kullanabilirim

csH

csH

Üye
bence de çok iyi olmuş zevkime göre çal bende iyi çalışıyor bi an bilgisayardan attığım şarkılar çalıyo sandım :D sanırım bu zevkime göre çal çalışmıyor diyen arkadaşların müzik çalardaki şarkılarında sanatçı isimleri yazılı değil

• Beğen
Tepkiler: n000k
fk555897

fk555897

Üye
Bu tarz uygulamalar çok güzel ve işlevsel.

4MaGuS

4MaGuS

Üye
şöyle bir sorum olacak yanlışlıkla mix radi+ diyenlerin geri dönüş şansı varmı acaba bilginiz varsa paylaşında dönelim elim ses yerin oraya değdi onay çıkmadan direk geçti sun kullanma 27 kasım diyor

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
Lumiamda baş tacıdır ,
Windows 8.1de açarım bilgisayar kapanır o da kapanır :)

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
çevrim dışı moduna müzikleri indirdikten sonra istediğin zaman açıp dinliye bilirsiniz bu arada Türkçe müzikleri bulmuyor diyenler ne aratıyor acaba ben her türlü müzikiği bulabildim denememde arayüz süper olmuş normalde müsic+ kullanıyordum artık hem onu hemde bunu kullanabilirim
en yaygın popüler sanatçı demet akalın ı arattım sende arat ne çıkıyor kaç tane şarkı çıkıyor o da en bilindik sanatçı ülkemizdeliste oluştur da aratıyorum bir şarkı çıkıyor sonra bakıyorsun çalıyor sonra ebru gündeş çalıyor kafasına göre
ama diğer bir bölüm de çıkıyor daha çok Türkçe müzik şart Thm Tsm vs kapsamlı şart