Haber BEATS MUSİC Cuma Günü Windows Phone 8 De!

Sponsorlu Bağlantılar

Tmobile

Tmobile

Üye
    Konu Sahibi
BEATS MUSİC Cuma Günü Windows Phone 8 De!
Yeni Müzik Servisi Beats Music Windows Phone 8 İçinde Cuma Günü Geliyor!
Servis Tıpkı Spotift Gibi Abonelik Sistemiyle Çalışıcak Ve Aylık 22 Tl Olması Düşünülüyor.
Nokia Mix Radio Ya Rakip Olması Beklenen Beats Music Bakalım Windows Phone 8 Platformunda Ne Kadar Aktif Kullanılacak.
Ayrıca Uygulama Sizin Favori Müziklerinizi Dinletebilecek

Yönetici tarafından düzenlendi:

Rainesto

Rainesto

Üye
aylık 22 tl verecegime mix radio kullanırım :D

0MG90

0MG90

Üye
Her işletim sisteminde mi 22 TL?

0MG90

0MG90

Üye
ee tabikide öyle olur ayrımcılık yapılacağını sanmıyorum .:D.
Çok pahalı herkesin alacağını sanmam açıkçası

Bu arada konu başlığını düzelt istersen hepsini büyük harfte yazmak yasak

Tmobile

Tmobile

Üye
    Konu Sahibi
Yönetici tarafından düzenlendi:
sekajmer

sekajmer

Üye
Nokia bedava sunmuş zaten :) Gereksiz

braayn

braayn

Üye
Nokia Mix Radioda Ücretli aynen öyle bir sure sonra satın al diyor birde bangır bangır reklamını yaptılar kullanmıyorum sırf ücretli olduğundan veya ücretsiz kim kullanıyorsa Bi tarif etse kanımca süper olucak .Akşam Akşam. Sevap işler :)

Tmobile

Tmobile

Üye
    Konu Sahibi
Nokia Mix Radioda Ücretli aynen öyle bir sure sonra satın al diyor birde bangır bangır reklamını yaptılar kullanmıyorum sırf ücretli olduğundan veya ücretsiz kim kullanıyorsa Bi tarif etse kanımca süper olucak .Akşam Akşam. Sevap işler :)
neyi tarif etmemizi istiyorsunuz .:D.?

respection123

Üye
Aylık 22 tl mi .D

braayn

braayn

Üye
ücretsiz bir kullanma yöntemi varda biz mi bilmiyoruz? :) o sihirli kullanım yöntemini tarif edin varsa tabi bn Bi türlü ücretsiz dinleyemedim

Tmobile

Tmobile

Üye
    Konu Sahibi
ücretsiz bir kullanma yöntemi varda biz mi bilmiyoruz? :) o sihirli kullanım yöntemini tarif edin varsa tabi bn Bi türlü ücretsiz dinleyemedim
ücretsiz sihirli bir tarif var ama bende saklı :D

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye

Yine olur olmaz her konuyu ve mesajı süslemeye başlamışsınız.

Bir söz var o geldi aklıma:

"Alışkanlıkların zincirleri önce duyulmayacak kadar hafif, sonra kırılmayacak kadar güçlü olurlar."

Gereksiz ifade kirliliği yapmayacağınız ve söz konusu ifadeyi olur olmaz kullanmayacağınız konusunda söz vermiştiniz.

Ama görüyorum ki sizin bize değil, öncelikle kendinize söz vermeniz gerekiyor. Alışkanlıkların zincirini kırabilmek için, iradenin balyozunu güçlendirmek gerekir.

Bir yönetici olarak değil, bir forum üyesi olarak naçizane öneri ve uyarılarda bulundum. Bu konudaki son mesajım bu. Dikkate alıp almamak size kalmış.

Bundan sonrası için ben artık sözü Nextman'a bırakacağım.

İyi forumlar.

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR, 0MG90, ardacumhur ve 3 diğerleri
dücane

dücane

Üye
Yine olur olmaz her konuyu ve mesajı süslemeye başlamışsınız.

Bir söz var o geldi aklıma:

"Alışkanlıkların zincirleri önce duyulmayacak kadar hafif, sonra kırılmayacak kadar güçlü olurlar."

Gereksiz ifade kirliliği yapmayacağınız ve söz konusu ifadeyi olur olmaz kullanmayacağınız konusunda söz vermiştiniz.

Ama görüyorum ki sizin bize değil, öncelikle kendinize söz vermeniz gerekiyor. Alışkanlıkların zincirini kırabilmek için, iradenin balyozunu güçlendirmek gerekir.

Bir yönetici olarak değil, bir forum üyesi olarak naçizane öneri ve uyarılarda bulundum. Bu konudaki son mesajım bu. Dikkate alıp almamak size kalmış.

Bundan sonrası için ben artık sözü Nextman'a bırakacağım.

İyi forumlar.

Ben anlamiyorum, tamam arkadas belki fazlasiyla smiley yapiyor, fakat bu herkesin kendi bilecegi is. Acikcasi beni rahatsiz etmiyor, ister yapar ister yapmaz. Sunu da unutmayalim ki, huylu huyundan vazgecmez

mtoyanik

mtoyanik

Üye
saten beats zenginlere itaat ediyor gibi birşey .:D.
Sadece Beats Music Yazdım Sorun Olacağını Sanmıyorum @bulutsuzgece
Ya abi demeyeyim demeyeyim diyorum ama "saten" nedir Allah aşkına. Doğrusu "zaten" belki bilmiyor olabilrsin.

• Beğen
Tepkiler: a.emre ve luckysleven
sekajmer

sekajmer

Üye
mix radio > liste oluştur > çal : ücretsiz müzik keyfi

OozyStaw

OozyStaw

Üye
Ben anlamiyorum, tamam arkadas belki fazlasiyla smiley yapiyor, fakat bu herkesin kendi bilecegi is. Acikcasi beni rahatsiz etmiyor, ister yapar ister yapmaz. Sunu da unutmayalim ki, huylu huyundan vazgecmez
Evet ve sanırım konunun gerisinde kaldınız.Özgür abi bir rica olarak dile getirmişti ve bir forum kullanıcısı olarak bir yönetici olarak değil.

Her ne kadar arkadaşımız smile kullanmak kadar özgür ise Özgür abi de düşüncesini dile getirecek kadar özgür.Forum genelinde konuları takip ettiğim de irili ufaklı genel olarak Özgür abi ye üstü kapalı bir şekilde " Sen kimsin de karışıyorsun." tarzında göndermelerde bulunulmaya çalışılmış.Ben burada Özgür abinin avukatlığını yapmıyorum sadece benim de görüşüm öyle olduğu için düşünceyi savunuyorum.

Bu arada konu için teşekkürler.

İyi Forumlar

• Beğen
Tepkiler: Hagios
Tmobile

Tmobile

Üye
    Konu Sahibi
Evet ve sanırım konunun gerisinde kaldınız.Özgür abi bir rica olarak dile getirmişti ve bir forum kullanıcısı olarak bir yönetici olarak değil.

Her ne kadar arkadaşımız smile kullanmak kadar özgür ise Özgür abi de düşüncesini dile getirecek kadar özgür.Forum genelinde konuları takip ettiğim de irili ufaklı genel olarak Özgür abi ye üstü kapalı bir şekilde " Sen kimsin de karışıyorsun." tarzında göndermelerde bulunulmaya çalışılmış.Ben burada Özgür abinin avukatlığını yapmıyorum sadece benim de görüşüm öyle olduğu için düşünceyi savunuyorum.

Bu arada konu için teşekkürler.

İyi Forumlar
@bulutsuzgece konudaki mesajları silermisin rica etsem ?

Hagios

Hagios

Üye
Şahsi fikrimi dile getireyim sanırım bende bu konuda özgürüm.

Forum kullarında yazmıyor diye, yazmayan diğer her şey serbest diye düşünüyorsunuz bu yanlış.
Bir şey yazıldığı zaman, söylendiğinde olduğu gibi üslubun önemi çok büyüktür.Karşımdaki kişide konuşurken olduğu gibi yazarken buna dikkat ederim.Ve bir kişi sürekli sırıttığı zaman ( ciddi konularda dahi ) insanın sinirini ve ortamın ciddiyet-düzenini bozabiliyor.Bunlar benim şahsi fikrim.Kesinlikle tartışma başlatma niyetim yok.Düşüncelerime yazılacak aksi yorumlara cevap vermeyeceğim tartışma başlamaması için.Bende özgürce fikrimi ve şikayetimi dile getirdim.

• Beğen
Tepkiler: Akhtoher ve luckysleven