Haber BEATS MUSİC Cuma Günü Windows Phone 8 De!

Sponsorlu Bağlantılar

Tmobile

Tmobile

Üye
    Konu Sahibi
Şahsi fikrimi dile getireyim sanırım bende bu konuda özgürüm.

Forum kullarında yazmıyor diye, yazmayan diğer her şey serbest diye düşünüyorsunuz bu yanlış.
Bir şey yazıldığı zaman, söylendiğinde olduğu gibi üslubun önemi çok büyüktür.Karşımdaki kişide konuşurken olduğu gibi yazarken buna dikkat ederim.Ve bir kişi sürekli sırıttığı zaman ( ciddi konularda dahi ) insanın sinirini ve ortamın ciddiyet-düzenini bozabiliyor.Bunlar benim şahsi fikrim.Kesinlikle tartışma başlatma niyetim yok.Düşüncelerime yazılacak aksi yorumlara cevap vermeyeceğim tartışma başlamaması için.Bende özgürce fikrimi ve şikayetimi dile getirdim.
konumuz gülücük vb şeyler değil konumuz beats music uygulamasının cuma günü wp8 e gelmesi eğer benim yazışmalarımla ilgili bir fikriniz(tavsiyeniz varsa) özel mesaj yoluyla veyatta gereksiz deneme mesajları konusunda belirtirseniz svinirim @bulutsuzgece ile biz özel mesaj yoluyla konuştuk halletik konudaki mesajları silerseniz sevinirim.

Murat Alper

Murat Alper

Üye
:tşk:

texasteam

Üye
Mix radio aylık abonelik 5 tl ve yeterince yeterli geliyor bana :) 21 çok ya :)

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
Nokia Mix Radioda Ücretli aynen öyle bir sure sonra satın al diyor birde bangır bangır reklamını yaptılar kullanmıyorum sırf ücretli olduğundan veya ücretsiz kim kullanıyorsa Bi tarif etse kanımca süper olucak .Akşam Akşam. Sevap işler :)
biri bi konuda yazmıştı. deneme sürümünü aktif edip süre sonunda uygulamayı silip yeniden mi yüklüyordu, yeni hesap mı açıyordu (mail aktivasyonu gerekmediğinden sallama bi mail yazılabiliyor demişti sanırım) bu şekilde sürekli beleş kullanılabiliyormuşmuş :)

tanercoskun

tanercoskun

Üye
Mixradyo özelleştirirse süper olucak. Mesela kendi listemizi yapsak Radyo üzerinden istediğimiz şarkılar ile.

Bir sanatçı seçiyorsun dinlemek için ama bir sürü farklı sanatçı çalıyor ?

Çevrimdışı listeleride hafıza kartına indirmek olmalı.

O zaman 5 tl helali hoş olsun.

saynesim

saynesim

Üye
uygulamalar gelsin de başka bir şey istemem yeter ki mağaza canlansın

Akhtoher

Akhtoher

Üye
evet yazabiliyorum demekki isteyince oluyormuş demi dikkat et de şokta kalma.

gerçekten isteyince olabiliyormuş biz seni bağımlı sanıyorduk ya bundan sonra ki ciddi mesajlarının devamını bekliyoruz herkes bir gün büyüyor demek ki :)

Tmobile

Tmobile

Üye
    Konu Sahibi
gerçekten isteyince olabiliyormuş biz seni bağımlı sanıyorduk ya bundan sonra ki ciddi mesajlarının devamını bekliyoruz herkes bir gün büyüyor demek ki :)
evet zaten yazdıklarımda ciddiyim ancak sizin bu umursamayın gibi laflarınız gerçekten kırıcı.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
arkadaşlar konu dışı mesajlara devam ederseniz benim de ciddiyetimi göstermem gerekecek. sopa:

• Beğen
Tepkiler: Hagios, bulutsuzgece, OttomaN TigeR ve 1 kişi daha