Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
nokia müş.hiz.belle refresh pazartesi salı dedi
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
orto_03
Üye
bu saatten sonra gelmez artık yok şu gün gelecek yok bu gün gelecek iyice soğudum satacağım artık eski telefonlardan alacağım hiç olmassa güncelleme derdi olmaz alo desin mesaj göndersin yeter
Dj_ReaL-ist
Üye
bende n8 dark grey kullanıyorum ve hala güncelleme yok. bir taraftanda geç gelmesi iyi diye düşünüyorum çünkü büyük ölçüde yeni güncellemenin sıkıntıları giderilmiş olarak verilir diye düşünüyorum. geç olsun temiz olsun onada razıyız
MaxipmaN
Üye
flash atmayı öğrenseniz nasıl olur?
komando04
Üye
Konu Sahibi
[COLOR=""][SIZE=""]abi flaş atmak değil mesele Bende öyle değil en azından orjinal takıntım var benim orjinal olsun diyorum[/SIZE][/COLOR]
[ENGİN]
Üye
orjinal kullan o zaman kardeşim
Alperen Şuayb
Üye
Kardeşim Orjinal Flah At Sende
ANIL
Admin
İsteyen beklemeye devam etsin, isteyen navifirm'den orjinal yazılımı indirip kullansın. Flash işlemini bilmeyenlere yardımcı oluruz. O kadar da abartılacak bir güncelleme olmadığını da hatırlatayım. Bilgiyi veren arkadaşa teşekkür ediyorum. Güncelleme hakkında bilgilere bu konudan ulaşabilirsiniz. http://www.maxicep.com/symbian-3-ge...-guncelleme-cikti-bilgiler-burada-685688.html