nokia müş.hiz.belle refresh pazartesi salı dedi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye

komando04

komando04

Üye
    Konu Sahibi
[COLOR=""][SIZE=""]
arkadaşım font color eklentileri yapma hem görünmüyor hemde görüntü kirliliği oluyor. sadece yaz sen boşver gerisini :)

valla kardeşim onu ben yapmıyorum her yazdığımda çıkıyor bende anlamadım niye çözümü biliyorsan söyle düzeltewim[/SIZE][/COLOR]

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
pc görünümüne alıp forum işlemlerinden yazı fontunu falan standart olarak seç

sek07

Üye
059D576 ya geldimi gelmedimi ?

akinorta

Üye
benimki de ondan. Henüz gelmedi önümüzdeki günlerde gelir

komando04

komando04

Üye
    Konu Sahibi
[COLOR=""][SIZE=""][COLOR=""][SIZE=""][COLOR=""][SIZE=""][COLOR=""][SIZE=""]gelir gelir çoğunluk n8gelmedi zaten[/SIZE][/COLOR]

- - - Eklendi - - -

ya arkadaşlar şu font color yazısını bir iptal edemedim gitti bütün ayarlar standart ama niye böyle oluyor anlamadım[/SIZE][/COLOR]

- - - Eklendi - - -

bunu düzeltebilecek bir kardeşim varsa şifremi vereyim bir düzeltsin ALLAH RIZASI IÇIN TEŞEKKÜR EDERIM ŞIMDIDEN[/SIZE][/COLOR]

- - - Eklendi - - -

telefon maxicep mobil light görünümünde kullanıyorum her yazdığım yazıda font color yazısı çıkıyor[/SIZE][/COLOR]

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
biçimi standart maxicep yap öyle dene bir de.

komando04

komando04

Üye
    Konu Sahibi
[COLOR=""][SIZE=""]tamam deniyorum şimdi sağol[/SIZE][/COLOR]

akinorta

Üye
sizden değil siteden kaynaklanan bir sorun. Biri bu dosyaları karıştırmış olmalı bu tema ile ilgili olan.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
[COLOR=""][SIZE=""]

valla kardeşim onu ben yapmıyorum her yazdığımda çıkıyor bende anlamadım niye çözümü biliyorsan söyle düzeltewim[/SIZE]

adminlerden birine pm atarsan düzeltirler
[/COLOR]

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Engin sende de çıktı color yazısı

komando04

komando04

Üye
    Konu Sahibi
[COLOR=""][SIZE=""][COLOR=""][SIZE=""]çok teşekkürler sağol[/SIZE][/COLOR]

- - - Eklendi - - -

bugün gelecek inşallah refresh[/SIZE][/COLOR]

taz_07

Üye
Bekliyoruz az önce kontrol ettim 603 de ve bilgisayardan şuan yok gelmelide bence nokia bu işi düzenli yapmalı artık telefonlar tam randumanlı kullanılmıyor değilse

caglar b

caglar b

Üye
Bekliyoruz az önce kontrol ettim 603 de ve bilgisayardan şuan yok gelmelide bence nokia bu işi düzenli yapmalı artık telefonlar tam randumanlı kullanılmıyor değilse

yanlız 603 refresh almayacak fp2 alacak onunda yayınlanması bence bir haftayı bulur ;)

esokmen

esokmen

Üye
Güncelleme işine önem vermeli nokia :)

komando04

komando04

Üye
    Konu Sahibi
[COLOR=""][SIZE=""][COLOR=""][SIZE=""]güncelleme fp2nin gelmesi bence 2haftayı geçer 603 için ama refresh güncellemesi 1nesillerin tamamı için bugün ve yarın gelmesi gerekiyor[/SIZE][/COLOR]

- - - Eklendi - - -

bugünde gelmedi bu güncelleme yarın son gün geldi geldi gelmedi artık bu nokia çalışanlarına hiç inanmam[/SIZE][/COLOR]

komando04

komando04

Üye
    Konu Sahibi
[COLOR=""][SIZE=""]bugün gelecek inşallah güncelleme[/SIZE][/COLOR]

orto_03

Üye
N8 kullanıyorum hala güncelleme gelmedi

komando04

komando04

Üye
    Konu Sahibi
[COLOR=""][SIZE=""]bu saatten sonra gelsede kullanmayacağım soğudum n8den valla altı üstü bir güncelleme ama iki hafta oldu daha gelecek ya ayıp valla[/SIZE][/COLOR]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...