NOKIA mı SONY mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Lord_um

Lord_um

Üye
tabikide sony ericsson, nokia adı sayesinde pirim yapıyo...

night_nightn

Üye
sony kralsa nokıa yanında köle kalır

çakın yani
sony tabiki

royalflush

royalflush

Üye
cebinden çıkarınca bi bakıyorlar sony ye bu takoz ne diyolara arabanın altına taş yerine koymam diyorlar haha sony neymiş beya nokia bi tel yapıyo 8 gb hafıza koyuyo telefonda yavaşlama yok sony 4 gb ile geçinmeye çalışıyo bi düşünün ya

ben bügüne kadar sony`e takoz dien biri duymadim sizdende ilk defa duyuyorum bunu

merado95

merado95

Üye
sony tabiki lannnn

Doğan

Üye
sony derim :)

dj_Selo_x

dj_Selo_x

Üye
ben sony ericsson k750i kullanıorum ben sonyı tek gecerım nokıa telefon yaparken tam yapmıo hep arıza gıdın sorun bır yere tamırcıye mesela en cok arıza yapan tel ne nokıa der nokıa almak tamır demek sony kamerası muzıgı olsun hersegıyle on numara solucek laf yok hatta kadının tekı gecen gun 5800 almıs aldıgı gıbı bpozuk cıkmıs gerı vermıs tamır etmıs servıs bu sefer ses cıkarmamıs fılan kadın soyledıgı tek soz nokıadan bıktım bu son:d 5300 kamera hoporlor,n70 sarj arızası daha bır suru modelının arızası var yanı anlıcanız nokia telefonlarını sallama yapıor sony ericsson yaptımı tam yapıo k750i benım kac kere yere yapıstı:Dhala yasıo benım eskıden 5300 vardı o dustu telefon mort oldu:d sony erıcssın saglam tasarım en guzel kamerası muzık yonunde yanı herseyıyle 1 numaradır nokıa bunun farkında!!!!!!:oke:

mert akın

Üye
tabiki sony ericsson nokıa kütük gibi telefon yapıyor kamera ve sesde ve estetikte her zaman sony ericsson şuan k850i kullanıyorum ve mükemmle bir telefon

cardanadam

cardanadam

Üye
ben nokianın hepsini kullandım hemen hemen ama artık sony ericsson k790i kullanıyorum ve telefonumdan çok memnunum nokia sade ve basit bir menüye sahip ama kullanışlı degil sony nin menüsü zor ve karışık kabul ediyorum ama 4gb gibi bir hafıza kartını kaldıracak tek telefon derim vede sonyden vaz geçmem

yagizbogac

yagizbogac

Üye
arkadaşlar sony dediiniz telefonların işlemcisi ne kadar güçlü olursa olsn java kulanıolar ama nokia symbian ben n95 8gb aldıyam tamamen symbian kullandığı içindir nokiadan bunun için vazgeçmiyorum ve benim telefonun 8 gbtının 6 gbtı dolu en ufak bir kasılma yok sonynin işlemcisi isterse 3 GHz olsun ama java kullandığı sürece tam kapasite ile çalışmaz bunu söylim size nokia herzaman önce ancak samsung gibi telefonlarda symbiana uzandı onlarda tercih edilebilir bnce

oguzhan_446

oguzhan_446

Üye
Nokia kullanıyorum çok memlunum sonyericsonun nokiadan tek bir üstün yanı var o da kamerası, nokia ise diğer bütün özellikleri ile sonyericsonu ezer.Ayrıca nokia takoz değil.(denediğim için bu gerçekleri söylüyorum)

Marchegiani

Marchegiani

Üye
sony tabi ki.

Türkün_Dostu

Türkün_Dostu

Üye
şu nokia diyen zavallılara bakıyorumda kim bilir ne kadar şikayetleri war n serilerinin çoğu arızalı özellikle n73 o kadar yavaşlıyoki ben sony ericssonun kaldırdığı müzikleri ve oyunları yüklesem nokia n73 e telefon formattan aşağı kurtulmaz n95'e lafım yok çok temiz telefon yağmışlar ama n73 alacakları uyarıyorum sakın tam 6 tena n73 geçti elimden 2 si sıfır olmak üzere nokia sevdasından dönemedim n73'ü de çok beyeniyodum ve 0 olan telefonlarım bile hepsi arızalıydı donuyodu kapanıyodu kendi kendine ondan sonra n73 den uzaklaşdım bir kere samsung denedim samsung da temiz bir alet ama çok kibar olduğu için hata affetmiyor samsungunda bir çok telefonu elimmden geçti en güzel G800'dü ucuz olarakda D600 süper bi telefondu kamera olarak M620 de geçti elimden onada lafım yok hiç bir arızası yokdu fakat desteklediği çok bir şey yokdu ama hoşdu en son sony ericssona geçtim hemde beyenmiceğimi bilerek aldım sony ericssonu w910İ yi 1 gün 2 gün oda arızalı kendi kendine kapanıyo resetleniyor fakat taş gibi kapanmasının ebebi aynı anda fazla işlem yapıyordum o yüzden kapanıyordu onun haricinde hiç kapanmadı durduk yere ama N73' e takar tip olarakda özellik olarakda neredeyse kamerası 2 mp ama süper çekiyor güneşde kapalı bi odada aynı şeyi söyliyemicem flash destediği olmadı için ama nokia da yahudi malı işi biliyorlar nasıl telefonlarını satacaklarını yahudi bunlar işte hem onları protesto hemde beyenmediğim için sony ericsson u bi kaç sene daha kullanacağım teşekkürler saygılar...

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar bu kavgaya bir son verip bir anket açıyorum

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar bu kavgaya bir son verip bir anket açıyorum:sopa:

merkus

merkus

Üye
tabiki sony ericssonnnn. nokia ile aynı özellikteki sony ericssonu karşılastırın bakalım hem fiyatı uygun hemde nokia gibi degil
aradıgınız her programı calıstırıyor daha da fazlası yani saglamlık sesi en iyi çıkann ayrıca fiyatı da istikrarlı gidiyor
nokia yı alıyorsunuz 1 gün sonra bakıyorsunuz ki zarar ediyorsunuz örnegin 350 aldıgınız telefonu 325 veya 300 e veriyorlar aynı yer ama bu olay sony ericssonn da yokk

ben bunu bilir bunu söylerimmm SONY ERİCSSONNNNN:oke:

oguzhan_446

oguzhan_446

Üye
empire343 arkadaşım n73 kötü belki diyebilirsin ama n73 ME ye hiç kötü diyemzsin:nono:Ben sony ericsonun,n-gage nin ve büssürü proğram attım 2 gb hafızanın tamamını doldurdum.hatta tele çok baskı uyguladım ama 6 aydır kullanıyorum bir kere olsun tele format atmadım:oke:sony ericsona sevgim var ama böyle yalan dolu sözler söyleyince alasım gelmiyor:(

paluz

paluz

Üye
böle bir soru sormak bile YANLış tabiki de ve de büyük bir ezici üstünlükle SONY ERİCSSON.baktığnızda nokia sadece keseye hitap eden orta gelirli kişilere hitap eden bi telefon..O yüzden türkiyede nokia piyasası daha yaygın NEDENİ UCUZ , ADİ telefonu çok Nokianın.SONY ise çok kullanışlı herkese hitap eden öle Nokia gibi Zart zurt gereksiz telefon piyasaya sürmeyen harika bir firma... bakın mesela SONY bir Telefon piyasaya sürdü yaklaşık 1 yıl önce G705 die Nokianın NSerilerinden bnce kat kat üstün bi tel.:oke:Telefon ALACAK veya telefonunu deiştircek ARKADAŞLARA TAVSİYEM SONY ERİCSSON DAN ŞAŞMAYIN!!! inanın pişman olmazsınız..

Uruloki

Uruloki

Üye
ölümüne sony ölüme sonsuza kadar

yilpa

yilpa

Üye
En iyi şudur diyemeyeceğim. Her firmanın güzel tasarımları var. Sony Ericsson G705 fiyatına göre gerçekten iyi bence. Sonra Nokia E90 iş adamı için iyidir. Kayar kapak ve kamera kalitesi için de Samsung iyidir vb.

Takipçi Satın Al

Üst Alt