NOKIA mı SONY mi?

Sponsorlu Bağlantılar

shadow_HASO

Üye
KUSURA BAKMAYIN ARKADAŞLAR ÖZÜR DİLERİM KÖTÜ NOKİA İÇİN TERBİYESİZLİK YAPMAMA GEREK YOK N95 4GB KALDIRIYORMUŞ HAY GÜLİYİM BARİ 1 MİLYAR PARA VEREYORUM 4GB KALDIRIYOMU YOK BİDE KALDIRMASIN W810 HAFIZADA KALİTEDE TEK GEÇERİM YAW BEYLER BANA A.TİK LAZIM 031 SÜRÜM VARSA VERİRMİSİNİZ MSN [email protected]

yasirarslan

yasirarslan

Üye
nokia

TaCsIz_kRaL

TaCsIz_kRaL

Üye
bence sony hep üstünlük çünkü sonyler Nokialardan daha hızlıdır kullananlar bilir ben ikisinide kullanmışım...

cellllo

Üye
Sony diyorum ne kadar nokia kullandıysam hepsi arızalı ve parça kalitesi yüzünden çevremdeki müşterilerde memnun değil.Sony aldım ve mutluyum.Takoz tabiri bile nokia için az...

rafsan

Üye
tabiki SonyEricsson - arkadaşlar günümüzde tofaşların tutulduğu gibi nokialarda bi tutulmuş ondan dolayı halkın yarısı bırakamıyor.
ama ben bir buçuk yıl 6600 kullandım sonra k750i aldım 2 yıldır kullanıyorum ve çok memnun kaldım daha joistiğinin dışında hiçbir problem vermedi hem nokiaya göre daha kibar hem şarjı daha ii gidiyo. nokiaya göre daha ucuz örnek verirsek sonynin 500 ytllik telefonunun nokiada ise (aynı özelliklerde) 700 hatta 750 ytl civarı.

withoutme

Üye
sony cok kulanışlı

sinan88k

Üye
nokia nin symbian modelleri hiçbir telefonla kıyaslanamaz bile, evet nokia lar takoz ama daha kaliteli eğer alacağın nokia symbian değilse kesinlikle sony ericson alacaksın. birde nokia ların ayarlar seçenekleri sonyericson ların 5 katı kadar daha geniş yani seçeneğiniz daha fazla oluyor bende nokia 3250 vardı ayarlar okadar kişiselleşiyorki vaybe bunu da mı koymuslar diyorsunuzu suan k770i kullanıyorum ve nokia3250 mi aratmıyor değil

prince14

prince14

Üye
ben ikisinde kullandım ama nokia i ama çok donuo ve acayip büyük cüsselleri var.ben sony diorumm.

mustukk

Üye
tabiki nokia çünkü alırken satarken kullanırken he rtürlü kolaylık sağlar

komando90

komando90

Üye
Sony ericsson hem tasarım olarak-hem dayanıklılıkolarak-hem kamera kalitesi olarak bir çok nokya ya 10 basar bende w810i var 2.0 mp kamera nokia n95 in kamerasıdan daha iyi...BENCE SONY EN İYİSİ...

Odysseus

Odysseus

Üye
Bu işi bilmeyen kesim Nokia diyor. Çünkü bir tek onu biliyor. Sony Ericsson bu piyasanın benim gözümde bir numaralı tasarımcısıdır. Ayrıca son derece kullanışlı telefonları var. Ben W610 i kullanıyorum. Bundan sonra da Sony den başka telefon kullanmayacağım

kozluca21

kozluca21

Üye
tabiki de sony ericsson

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
nedense bu anketleri hep sony ciler yapar nokia yı çekemedikleir için :)

dr.bahaeddin

dr.bahaeddin

Üye
nokia nın tadına bir baksanız işletim sistemi nin keyfini bir çkarsanız hiç böle sony den başkasını kullanmam falan demezsiniz de

moonshıne

Üye
tabıkı nokia sony de kullandım ama nokia daha ıyıı gelıyor bana kullanımıı vs nokia derım baska bır sey demem

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Sony Ericson.

sadece-rock

sadece-rock

Üye
sony de nokıa da kullanıyorum ama her zaman nokıa daha dayanıklı model olarak sony daha güzel ama

REDDER80

Üye
sony ericson p1i var ama nokianın yanına yaklaşamaz arkadaşlar , iş için gayet iyi ama eğlencede sıfır film izleyemiyorsun

kimera

Üye
Sony tercihimdir. Ama Nokia da güzel telefonlar yaptı. Yani kullanabildiğin en iyi telefondur diyorum. Şunu söyleyebilirim Nokia daha ticari bir kuruluş.

shadow_HASO

Üye
bırakın beyler nokia yı gelin sony e nokia yı kalitesi düşükler kullanır 6300 w810i le kıyaslıyorlar kıyaslamaya gerek yok adı üstünde sony abi yapmayın yav nokia kamerayı nerden alıo belli değil müzik çalara giriyorum başlatılıyor neyi başlatın yav sanki çok iş verdik telede bide başlatılıyo diyo nokia müzik çalara girene kadar ben 10 sefer walkmani açar kaparım.ve arkadaşımın yanında yapmtım oğlan yanıma gelirken teli kapartıp geliyor arık

Üst Alt