Nokia Maps v3.01.2602 s60v5 SymbianOS9.4 (Sınırsız Navigasyon ve Tam Sürüm)

Sponsorlu Bağlantılar

stone2627

stone2627

Üye
ya ben yaptım updateyi açtım güncellemeyi kontrol etti fakat yeniden yükle şeçeneği geldi
31.0.101 i buldu benimde böleydi

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
o zaman güncellemeye gerek yok..

cemalsultan

Üye
selam;

arkadaşlar bu navigasyon sürümü n95'telefonda kullanabilirmiyim, bide GPRS üzerinden para yazıyormu

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
N95 e kurabilirsin..ücretsiz kullanman için ayarlardan konumlama yöntemlerine girip yerleşik gps yi seçeceksin..

romachenko

Üye
peki nadir kardeş, navi koduyla güncellediğimizde de sertifikalam işlemine gerek kalıyor mu? Yani sertifikalamaya her daim ihtiyaç oluyor mu?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
peki nadir kardeş, navi koduyla güncellediğimizde de sertifikalam işlemine gerek kalıyor mu? Yani sertifikalamaya her daim ihtiyaç oluyor mu?
tabii ki ne zaman Nokia sertifikasız yüklemeye izin verirse o zaman biter..

poweruserx

Üye
Dostum bende 5800xm var sürümü 30.0.011 ben bunda nokia map nerde bulamadım.
Bir ara girmiştim ama güncellemek için mi kullanmak içinmi satın al falan demişti.
Kullanmak istiyorum biraz bu konuda acemiyim kısaca ne yapmam gerekir yazarmısın .
Teşşekürler.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ilk sayfada anlattım..

poweruserx

Üye
peki dostum tşkkrüler.

CONNECTED7

CONNECTED7

Üye
V40 IN İÇİNE CİTİES KLASÖRÜNÜ İNDİRİP KURDUM KODUDA NAVİ YAPMIŞTIM.evde bulamıyo ama dışarda bulur bide nokıa nın map ını deneyelim bakalım.NADİR BEY emegklerine sonsuz teşekürü borç bilirim.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
birşey değil arkadaşlar iyi günlerde kullanın..:oke:

hayalii

Üye
arkadaşlar nokia 5800 telefonuma maps 3 ü yükledim fakat harita açıldıgında hiç bir yer görünmüyor.sadece kırmızı bir nokta ne yapmam gerekli yardımcı olurmusunuz selamlar|-)

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
arkadaşlar nokia 5800 telefonuma maps 3 ü yükledim fakat harita açıldıgında hiç bir yer görünmüyor.sadece kırmızı bir nokta ne yapmam gerekli yardımcı olurmusunuz selamlar|-)
ilk sayfada haritayı vermiştim..

hayalii

Üye
bulamadım link olarak atarmısın hangi işlemleri yapmam gerekli lütfen arkadaşım yardımcı olurmusun selamlar

TEKYUMRUK

TEKYUMRUK

Üye
kaç yılının haritası ama sölersen iyi olur

night_blue001

Üye
arkadaşlar öncelikle teşekkür ederim şimdi ben nokia 6300 kullanıyorum yukardaki nokia maps v3 dosyasını bilgisararıma rar dosyası olarak yükledim sonra zipden dosyayı ayrı bir klasöre attım şu anda dosya türü SIS olarak bilgisararım da bilgisayarımda açamıyorum dosyayı benim telefonumda acaba navigasyon çalışırmı yok benim telefonumda çalışmazsa n95 e çalıştırmak için nasıl bir işlem yapmalıyım bu konu hakkında yardımcı olursanız çok sevinirim saygılarımla @lp

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
arkadaşlar öncelikle teşekkür ederim şimdi ben nokia 6300 kullanıyorum yukardaki nokia maps v3 dosyasını bilgisararıma rar dosyası olarak yükledim sonra zipden dosyayı ayrı bir klasöre attım şu anda dosya türü SIS olarak bilgisararım da bilgisayarımda açamıyorum dosyayı benim telefonumda acaba navigasyon çalışırmı yok benim telefonumda çalışmazsa n95 e çalıştırmak için nasıl bir işlem yapmalıyım bu konu hakkında yardımcı olursanız çok sevinirim saygılarımla @lp
6300 da çalışmaz..n95 te çalışması için ilk sayfadan indiriyorsun ve sertifikalayıp kuruyorsun haritayı da indirip hafıza kartına tıp kullanıyorsun..

cepn97

Üye
hacklanmamiş telefonlara kurulabiliyormu?

Üst Alt