Nokia Maps v3.01.2602 s60v5 SymbianOS9.4 (Sınırsız Navigasyon ve Tam Sürüm)

Sponsorlu Bağlantılar

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
sağolasın İnşallah başarırsın..

raobar

Üye
sertifaka nasıl alınıyo arkadaşlar

ssoyer

ssoyer

Üye
sağol

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
iyi günlerde kullan canım..

byturel

Üye
Bi ben yapamadım şu işi ya nadir kardeş walla telefonun olsa arayıp sorcam sana ya N 78 telefonum var 3 ay bedava süresi bitti. bende yeniden yükleyem dedim anlattıklarını yapmaya çalıştım ama olmadı lisans istiyo gene bu alet.

Şimdi ben cities klasörünü sildim telden senin verdiğin cities klasörünü yükledim. hafıza kartına attım baska ne yapıcam nadirim ya :( kafayı tırlattım ben bu telden

byturel

Üye
Şimdi telefonda bütün maps ile ilgili her şeyi sildim. Uygulamalardan kaldırdım sıfırdan yapmak istiyorum sırasıyla napacam ? "Nokia.Maps.v3.01.2602.s60v5.SymbianOS9.4" bu programı kurmaya çalıştım. hata verdi :S cities klasörünü hafıza kartına attım bi işe yaramadı yaparsa nadir bunu sen yaparsın

--------------- Ekleme ---------------

işe yaramadı dostum ya sertifika hatası dio kuramıyorum izin verdirttirmio lütfen bi yardım ya :( :'(

Herkese yardım eden nadir kardeş bi de bana tam açıkça sölesen :(

2 part olan dosyaları indirdim kurmaya çalışırken sertifika hatası veriyo.. orasını anlamadım ne yapmam gerekiyo söleyinde kurtulun benden ya ne olursunuz :(

stone2627

stone2627

Üye
selam ben tünleşik gps yi bulamadım nasıl yapcaz birazdaha açarmısın . cvrim içiyi kapatıyorum. uydu işareti açık azda olsa kontör gitti tümleşik gps yi nerede söyleyebiilrmisin

hacı kurcukladım kurcukladım buldum ama 4 tane şık var
yardımlı GPS
tümleşik gps
blurtooth gps
şebeke tabanlı

bunlardan sadece tümleşikmi açık kalcak....
ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.....

Şimdi telefonda bütün maps ile ilgili her şeyi sildim. Uygulamalardan kaldırdım sıfırdan yapmak istiyorum sırasıyla napacam ? "Nokia.Maps.v3.01.2602.s60v5.SymbianOS9.4" bu programı kurmaya çalıştım. hata verdi :S cities klasörünü hafıza kartına attım bi işe yaramadı yaparsa nadir bunu sen yaparsın

işe yaramadı dostum ya sertifika hatası dio kuramıyorum izin verdirttirmio lütfen bi yardım ya :( :'(

Herkese yardım eden nadir kardeş bi de bana tam açıkça sölesen :(

2 part olan dosyaları indirdim kurmaya çalışırken sertifika hatası veriyo.. orasını anlamadım ne yapmam gerekiyo söleyinde kurtulun benden ya ne olursunuz :(

hacı telefona sertifika alcan opda dan.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
evet sadece tümleşik seçili olacak...

stone2627

stone2627

Üye
Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
maalesef alamazsın..

ulaş2626

Üye
5800 orjinal navigasyonu paralımı acaba arkadaşlar

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
5800 xm nin navigasyonu ücretli oluyor..

mosayman

Üye
Arkadaşlar bende telefonu navi yaptım, software update yaptım, hack yaptım ancak nokia maps yüklerken güncelleştirme hatası diyor nasıl halledebilirim acaba?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
tamam benim verdiğim haritayı yükle...

stone2627

stone2627

Üye
slm ben mapi yüklemiştim verdğin.bi adres giriyom buluyo.yürü diyom gidilecek yolları gösteriyo fakat 10 sn sonra mağazaya girmek için çevrimiçi bağlantı gerekiyor uyarısı geliyor hayır diyorum.haritadan atmıyor ama yolu kapatıyo..bu normalmi ?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
değil sınırsız yapman için şartları ilk sayfada anlattım..

stone2627

stone2627

Üye
peki bunu yaptıktan sonra yeni bir güncelleme geldiğinde bu silinirmi ?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
yok hard format atmadığın sürece silinmez..

Üst Alt