kardeşim cevabını bilmiyorum Nokia yer bulma desteğini çekmiş galiba..arkadaşlar 5800 da navigasyonda sorun yaşayan varsa (gps sinyali bulamama gibi) çözümü hardformat *#7370# yaparak telefona format atın, boşa beklemeyin gps sinyali gelmez aynı sorunu bende yaşadım (rehber ve mesjları yedeklemeyi unutmayın..)
--------------- Ekleme ---------------
nadir albayım yer işaretlerinin isimleri yazmıyo sadece simgesi var bi kaç arkadaş sormuş cvp yazmamışın yardımcı olursan sevinirim.
yazmaz kardeşim..navigasyon sınırsız da bu gpsden navigasyona girince cep faturasına yazıyomu arkadaşlar
açık alanda açık havada yakalaması gerekir..nadir abi dediklerini uyguladım,lisans problemim kalmadı ama yaklaşık bir aydır gps bağlantısı kuramıyorum. garmin we nokia mapsta da aynı sorunla karşılaşıyorum. bi çözümü war mı ?

)eğer ovi maps lisans problemi çıkarmıyorsa ve navigasyon yapabiliyorsan kaldırmana gerek yok..navi kodunu sen bilirsin ister değiştir ister değiştirme,servislik bir işim olur dersen değiştir..yoksa dursun..telefon için olan haritaların çok detaylı olmasını bekleme.çok detaylı navigasyon programı route 66 var her sokağın adı yzıyor sadece evler yok..o da kırılamadı,yani lisans problemi var..hocam bu ovi maps ile nokia maps arasında fark var mı? bende ovi maps var dahili bileşken gibi bişey söyledi. sanırım zaten yüklü olduğu için. eğer fark varsa oviyi nasıl kaldırabiliriz?
birde ben teli güncelleyemiyordum zaten son sürümü kullanıyorsun uyarısı veriyordu, bu product keyini turkey navi yapınca (senin diğer başlıkta yazdığın işlem yani) v31..'e güncellendi. bu product keyini değiştirmemizin bir zararı olur mu? olacaksa tekrar nasıl değiştirelim, olmayacaksa koy ver gitsin mi diyelim?
ha birde bu haritalar mı gerçekten çok mu yavan yoksa benim beklentim mi yüksek bilemedim ama çok detaylı haritalar gibi gelmedi bana. 300 küsür liraya satın alınan bir navigasyon cihazının yanına bile yaklaşamıyor bence ne ovi maps ne garmin harita detayı konusunda. tüm türkiyeyi kapsayan ve devamlı güncellenebilen parayla alabileceğimiz çok detaylı bir navigasyon programı biliyor musun?
ayrıca son olarak paylaşımların için çok teşekkürler, ellerine sağlık (burada afiyet olsun esprisi yapma sakın)
kardeşim turkcell ne biliyormuş..konumlama yöntemlerini bul..uygulamalarda yerin i.ince orda sadece tümleşik gps seçili olsun kontör falan gitmez..