Nokia Maps v3.01.2602 s60v5 SymbianOS9.4 (Sınırsız Navigasyon ve Tam Sürüm)

Sponsorlu Bağlantılar

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
kardeşim ilk verdiğim sayfadan programı indir sertifikalayıp telefona bluetoothla at telefona kur sonra verdiğim haritayı indir rardan çıkar cities klasörünü hafıza kartına at bu kadar..

sselo_s

Üye
nadir kardeş pro. kurdum yanlız cevrimdışı sonuç bulunamadı hatası veriyor 5800

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
biraz daha açıklar mısın?

ssoyer

ssoyer

Üye
sağol

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
iyi günlerde kullan kardeşim..

serkan_kup

serkan_kup

Üye
arkadaşlar 5800 da navigasyonda sorun yaşayan varsa (gps sinyali bulamama gibi) çözümü hardformat *#7370# yaparak telefona format atın, boşa beklemeyin gps sinyali gelmez aynı sorunu bende yaşadım (rehber ve mesjları yedeklemeyi unutmayın..)

--------------- Ekleme ---------------

nadir albayım yer işaretlerinin isimleri yazmıyo sadece simgesi var bi kaç arkadaş sormuş cvp yazmamışın yardımcı olursan sevinirim.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
arkadaşlar 5800 da navigasyonda sorun yaşayan varsa (gps sinyali bulamama gibi) çözümü hardformat *#7370# yaparak telefona format atın, boşa beklemeyin gps sinyali gelmez aynı sorunu bende yaşadım (rehber ve mesjları yedeklemeyi unutmayın..)

--------------- Ekleme ---------------

nadir albayım yer işaretlerinin isimleri yazmıyo sadece simgesi var bi kaç arkadaş sormuş cvp yazmamışın yardımcı olursan sevinirim.
kardeşim cevabını bilmiyorum Nokia yer bulma desteğini çekmiş galiba..

CONNECTED7

CONNECTED7

Üye
navigasyon sınırsız da bu gpsden navigasyona girince cep faturasına yazıyomu arkadaşlar

Bosnalı86

Üye
nadir abi dediklerini uyguladım,lisans problemim kalmadı ama yaklaşık bir aydır gps bağlantısı kuramıyorum. garmin we nokia mapsta da aynı sorunla karşılaşıyorum. bi çözümü war mı ?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
nadir abi dediklerini uyguladım,lisans problemim kalmadı ama yaklaşık bir aydır gps bağlantısı kuramıyorum. garmin we nokia mapsta da aynı sorunla karşılaşıyorum. bi çözümü war mı ?
açık alanda açık havada yakalaması gerekir..

hezarfen44

hezarfen44

Üye
hocam bu ovi maps ile nokia maps arasında fark var mı? bende ovi maps var dahili bileşken gibi bişey söyledi. sanırım zaten yüklü olduğu için. eğer fark varsa oviyi nasıl kaldırabiliriz?
birde ben teli güncelleyemiyordum zaten son sürümü kullanıyorsun uyarısı veriyordu, bu product keyini turkey navi yapınca (senin diğer başlıkta yazdığın işlem yani) v31..'e güncellendi. bu product keyini değiştirmemizin bir zararı olur mu? olacaksa tekrar nasıl değiştirelim, olmayacaksa koy ver gitsin mi diyelim? :P:

ha birde bu haritalar mı gerçekten çok mu yavan yoksa benim beklentim mi yüksek bilemedim ama çok detaylı haritalar gibi gelmedi bana. 300 küsür liraya satın alınan bir navigasyon cihazının yanına bile yaklaşamıyor bence ne ovi maps ne garmin harita detayı konusunda. tüm türkiyeyi kapsayan ve devamlı güncellenebilen parayla alabileceğimiz çok detaylı bir navigasyon programı biliyor musun?

ayrıca son olarak paylaşımların için çok teşekkürler, ellerine sağlık (burada afiyet olsun esprisi yapma sakın :ehe )

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
hocam bu ovi maps ile nokia maps arasında fark var mı? bende ovi maps var dahili bileşken gibi bişey söyledi. sanırım zaten yüklü olduğu için. eğer fark varsa oviyi nasıl kaldırabiliriz?
birde ben teli güncelleyemiyordum zaten son sürümü kullanıyorsun uyarısı veriyordu, bu product keyini turkey navi yapınca (senin diğer başlıkta yazdığın işlem yani) v31..'e güncellendi. bu product keyini değiştirmemizin bir zararı olur mu? olacaksa tekrar nasıl değiştirelim, olmayacaksa koy ver gitsin mi diyelim? :P:

ha birde bu haritalar mı gerçekten çok mu yavan yoksa benim beklentim mi yüksek bilemedim ama çok detaylı haritalar gibi gelmedi bana. 300 küsür liraya satın alınan bir navigasyon cihazının yanına bile yaklaşamıyor bence ne ovi maps ne garmin harita detayı konusunda. tüm türkiyeyi kapsayan ve devamlı güncellenebilen parayla alabileceğimiz çok detaylı bir navigasyon programı biliyor musun?

ayrıca son olarak paylaşımların için çok teşekkürler, ellerine sağlık (burada afiyet olsun esprisi yapma sakın :ehe )
eğer ovi maps lisans problemi çıkarmıyorsa ve navigasyon yapabiliyorsan kaldırmana gerek yok..navi kodunu sen bilirsin ister değiştir ister değiştirme,servislik bir işim olur dersen değiştir..yoksa dursun..telefon için olan haritaların çok detaylı olmasını bekleme.çok detaylı navigasyon programı route 66 var her sokağın adı yzıyor sadece evler yok..o da kırılamadı,yani lisans problemi var..

CONNECTED7

CONNECTED7

Üye
nadir kardeş turkcell her girişinde 1 tl gider dedi 5800 var hangisini önerirsincep hack li degil tşkrlr

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
kardeşim turkcell ne biliyormuş..konumlama yöntemlerini bul..uygulamalarda yerin i.ince orda sadece tümleşik gps seçili olsun kontör falan gitmez..

S@H!N

Üye
kardeşim turkcell ne biliyormuş..konumlama yöntemlerini bul..uygulamalarda yerin i.ince orda sadece tümleşik gps seçili olsun kontör falan gitmez..

hocam aslında bu konuyla ilgili bi konu açsanız iyi olur 5800 xp diye yani çok kişi var bu sorunu yaşıyor tam anlamıyla ücretsiz nasıl kullanılacağını falan anlatsanız iyi veya varsa ben bulamadım o ayrı bi konu zaten :D

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
var kardeşim aranılırsa bulunur..

S@H!N

Üye
evet hocam kusura bakmayın tam arama yapmadım forum olaylarını biraz bilmiyorumda inş. yakın zamanda 5800 xp alacam o zaman sanırım sizi çok rahatsız edecem :)

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
sorun değil bekliyorum..

baranekibekes

baranekibekes

Üye
ya nadir hoca kafayı yicemm wallahi, bir aydır 5800 kullanıyorum daha bir kere bile GPS den faydalanamadım,
dediğin gibi tümleşik gps i secıyorum sadece ama bi faydası yok. Bugün istanbulda bir sürü yer dolastım her yerde denedimm ama gps bulamadı gps sinyali yok diyor.
Düşünki çamlıca istanbulun en yüksek yeridir orada bile 2 uydu buldu ama bi faydası olmadı GARMİN de.. bana yardımcı olursan cok ama cok sevıncem yoksa harici bluetoothlu gps cihazı alcam

Üst Alt