Nokia Maps v3.01.2602 s60v5 SymbianOS9.4 (Sınırsız Navigasyon ve Tam Sürüm)

Sponsorlu Bağlantılar

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Nokia Maps v3.01.2602 s60v5 SymbianOS9.4 (Sınırsız Navigasyon ve Tam Sürüm)
Arkadaşlar daha önce verildi biliyorum yalnız onlar Ovi Maps dir..navigasyon yapmaya başlayınca 1-2 dakika sonra lisans isteyip navigasyondan çıkıyor..bende geçen bunu kurdum navigasyon yaptım sonuç süper..süresiz navigasyon yapabiliyorsunuz..ayrıca navigasyonu çok başarılı..Sertifikalayıp telefonunuza kurun ve sınırsız navigasyonun keyfini yaşayın..burdan http://www.maxicep.com/s60-3rd-hari...urkiye-haritasi-turkce-kadin-sesi-243189.html son haritaları da indirin...

Not: http://www.maxicep.com/symbian-destek/5800-5530-ve-n97-fun-club-256524.html burdan 9.cu mesajdaki gibi navi koduyla telefonunuzu yeniden güncellerseniz navigasyon sınırsız arkadaşlar..

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: Lord_oF_Dark, metehancetin, ByYoRGuN ve 87 diğerleri

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Eline sağlık.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
sağol canım...

rqm2009

Üye
bu sürümde bookmarklar çalışmıyor, daha doğrusu bookmark isimleri görünmüyor. en azından 5800xm için böyle. ayrıca minik bir google search ile bu sürüm zaten kolayca bulunabiliyor.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
iyi sen kullanıyorsan sorun yok..farkı anlattım burda...

Godfather

Godfather

Üye
saolasın güzelmiş:oke:

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
sağol Hasancığım...

sakrileg

Üye
ben yüklemeye çalışınca sertifika hatası dedi. ne yapmalıyım? 5800 xm

zisan

Üye
Keşke yüklemeseydim :(
5800 XM kendi üzerinde gelen maps ile tekirdağ hayrabolu ilçesi bile mevcutken bunu yükledikten sonra o ilçeyi kaale bile almamışlar.Geri dönmem münkün mü mümkünse de nasıl arkadaşlar????

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
nasıl kaale almamışlar? en son harita..en güncel harita..

zisan

Üye
ciddi ciddi yok eskisinde hayrabolu köylerine kadar vardı bunda bi boşluk sadece

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
kardeşim nokianın en son haritası orayı vermediyse yapacak birşey yok..

buzdolabım

Üye
sağ ol kardeş super bır program.

vuraldnz

vuraldnz

Üye
Arkadaşlar daha önce verildi biliyorum yalnız onlar Ovi Maps dir..navigasyon yapmaya başlayınca 1-2 dakika sonra lisans isteyip navigasyondan çıkıyor..bende geçen bunu kurdum navigasyon yaptım sonuç süper..süresiz navigasyon yapabiliyorsunuz..ayrıca navigasyonu çok başarılı..Sertifikalayıp telefonunuza kurun ve sınırsız navigasyonun keyfini yaşayın..burdan http://www.maxicep.com/s60-3rd-hari...urkiye-haritasi-turkce-kadin-sesi-243189.html son haritaları da indirin...

merabalar nokia mapi indirdim telefona kurarken yüklenemiyor bu dahili bir bileşen diye mesaj veriyor ne yapabilirim şimdiden teşekkürler

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
sende yüklüymüş zaten..

ccchakanccc

ccchakanccc

Üye
Eline sağlık.

merty24

merty24

Üye