Nokia Maps (smart2go navigasyon programı) - Türkiye haritası güncellemesi

Sponsorlu Bağlantılar

aslkerf

Üye
sağoalsın

GHAN50

Üye
bu uyguluma n70 de çalışıyormu.....

tcddmusa

Üye
Arkdas lar bunu kullanınca kontör falan gtmiyor dimi ?????

hcinaroglu

Üye
Arkadaşım merhaba

bende e71 var ve telefon orjınalınde ovı nokia maps yuklu zaten

benim sorunum haritada değil o çalışıyo ve seni uydudan takip ediyo.. Yanlız araç içinde navigasyonu açtığımda bende 1.2 dakika içerisinde güncelleme istiyo ve bu güncelleme karşılığında aylık veya yıllık ücret taleb ediyo

bu konu hakkında bilgisi olan varmı acaba bana google maps i tavsiye ettiler onda yükledim onunda sadece haritası çalışıyo navigasyon özelliği yok.. Bu smart2go ya bağlanmak istiyorum listenin içinde e71 yok e72 var..

şimdi ben bu navısagyon özelliğini ücretsiznasılçalıştırabilirim bir bilgisi olan arkadaş varmı acaba

teşekkürler şimdiden

adem38080

Üye
teşekür ederim

fatihbjk01

fatihbjk01

Üye
bu verilen linklerde n73 yok nasl indirecem ben yardımm ???

futbol123

futbol123

Üye
sağol

mafia888

mafia888

Üye
nereden neyi indirdin doğru düzgün bi anlatsana şunu linkten maps ı indirdim n73 e şimdi haritalar hiç açılmıyo

55ado55

Üye
Saol

oorcun

Üye
Tesekkrler

erdigutekin

erdigutekin

Üye
teşekkürler işe yaradı :)

askamer

Üye
teşekkürler

husetin44

Üye
tesekkur

yusufyuzlu.84

Üye
arkadaşlar nokia 5230 için navigasyon varmı... varsa nerden indircem ayarları nasıl yapcam bilen varsa lütfen paylaşabilir mi... kullanırken herhangi bir internet bağlantısı olacak mı. ücret tarifesi varmı

teşekkürler

Revengeful

Emekli Yönetici
teşekkürler

mr_something_

Üye
ARKADAŞLAR ŞU Türkiye haritası VS GİBİ LİNKLERİ NOKIA SI OLMAYANLAR İÇİN, BURADAN PAYLAŞIRSANIZ SEVİNİRİM...

--------------- Ekleme ---------------

ARKADAŞLAR, NOKIA TELEFONU OLMAYANLAR İÇİN SMART2GO HARİTALARINI İNDİRİP YAYINLARSANIZ SEVİNİRİM... kOLAY GELSİN...

osman2554

Üye
arkdaslar nokıa 6600 için oluyomu acil cvp

kozmoz

Üye
arkdaaslar denemeyın bence kkontu yanı tl gıdıyor !!!

tayfunakin

Üye
bende nokia 5800 var navıgasyn var ama harıtam yok sıtedn ındırcem ama bırturlu olmuyo

OKTAY01

Üye
arkadaşlar benim telefonum N73 verdiğiniz linkte N73 diye bir şey yazmıyor şunu resim li anlatan arkadaş yokmu lütfen yardım edin yada programı siz indirin siteğe ekleyin teşekkürler

Üst Alt