Nokia Maps 3.0 Kesin Çözüm (N96, N85, N79, N78, 6210 Navigator, 5320 XpressMusic vb...)

Sponsorlu Bağlantılar

HÜSOLİNE

HÜSOLİNE

Üye
sağol kontür gidiyomu

selten35

Üye
arkadaşka herkese selam,
bende n78 var . bundaki navigasyon normal navigasyonlar gibi mi çalışıyor. yani sesli yol tarifi falan. yoksa ayrıca bir navigasyon cihazı almalı mıyım?

kayrakayra

Üye
biri şu 3 ay sonra nasıl beleş kullanırız onuda paylaşsın yaw ALLAH rızası için

Godfather

Godfather

Üye
saol kardeş güzel olmuş

msd1982

Üye
Arkadaslar bu kurulumdan sonra ucretsiz olmuyor. Benim N96'da drive icin ucret istiyor. Haritalar da ucretsiz degil

baydeniz

Üye
yha yklediğimizi kuruyorum hata verio.'' this prograM version has expried'' die sonra allta nokia ya bağlan diyo .

azadekral

azadekral

Üye
teşekkürler n79 da sorunsuz çalıştırdımmm
arkadasım bendede n79 var ben burdan gormeden once yanı bıraz once yuklemeye basladım su anda yuklenıyor ama sende n79 için faydalı program faln varsa paylasalım mı?ve bırde su ofice uygulamları lısans ıstıyor onun ıcın bırsey yapabılır mıyız bılgın var mı

claryon

Üye
ben maps3.0 yükledim ama navigatör çalışmatı gps buluyor ama rotayı hesaplıyamıyor ücret isteniyor ücretsiz nasıl yapabilrim yardımcı olursanız sevinirim

oleyoley

Üye
kullananlar konumlama sunucularını kapatsın o da ücretli

turgut basar

turgut basar

Üye
teşekkür kurmaya calışacağız inşallah calışır

babbilimustafa

Üye
tşekkür saolasın.peki haritayı actıgımız da para ödüyormuyuz.

sensizim_84

Üye
tesekkür ederim

rihali_63

Üye
arkadaşım cok güzel emeğine sağlık ama bu navigatıon işinide görüyomu teşekkürler

aeg15

aeg15

Üye
pc stuite kurulmazsa olmazmı

nihat05

nihat05

Üye
bende 5800 xm var oviden yükledim nokia maps 3.0 calısıyo ama benim hat faturalı sonra bize geçirmesinler hoca.

cihat_157

Üye
çok sağolun

FUNDA SELCAN

Üye
B programı ücretsiz kullanabiliyomuyuz ayrıca adres tarifi yapabiliyomu ?

m_c_d

Üye
belesmı:):)

........ yoksa ucretlımı..... hıocammmm???
sevapp
işledınnn sagolll.... bıde buna cewap wer bedevaysa supeer:aha:

--------------- Ekleme ---------------

hocam bedevamı n 78 calısıyomu?:islik

dsplnsz1983

Üye
ben n 79aldın 6ay kadar oldu ama n gage yi yükleyemedim daha dogrusu ingilizce yorumları okurken böyle bişeyin oldugunu yeni farkettim ama ingilizce oldugu için yükleyemedim yardımcı olursanız sevinirim

123may

Üye
demiyorum İNŞALLAH olur diyorum......

SAYGILARIMLA MUHAMMED

Üst Alt