Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Nokia Maps 3.0 Kesin Çözüm (N96, N85, N79, N78, 6210 Navigator, 5320 XpressMusic vb...)
Sponsorlu Bağlantılar
HÜSOLİNE
Üye
sağol kontür gidiyomu
selten35
Üye
arkadaşka herkese selam,
bende n78 var . bundaki navigasyon normal navigasyonlar gibi mi çalışıyor. yani sesli yol tarifi falan. yoksa ayrıca bir navigasyon cihazı almalı mıyım?
kayrakayra
Üye
biri şu 3 ay sonra nasıl beleş kullanırız onuda paylaşsın yaw ALLAH rızası için
Godfather
Üye
saol kardeş güzel olmuş
msd1982
Üye
Arkadaslar bu kurulumdan sonra ucretsiz olmuyor. Benim N96'da drive icin ucret istiyor. Haritalar da ucretsiz degil
baydeniz
Üye
yha yklediğimizi kuruyorum hata verio.'' this prograM version has expried'' die sonra allta nokia ya bağlan diyo .
arkadasım bendede n79 var ben burdan gormeden once yanı bıraz once yuklemeye basladım su anda yuklenıyor ama sende n79 için faydalı program faln varsa paylasalım mı?ve bırde su ofice uygulamları lısans ıstıyor onun ıcın bırsey yapabılır mıyız bılgın var mı
claryon
Üye
ben maps3.0 yükledim ama navigatör çalışmatı gps buluyor ama rotayı hesaplıyamıyor ücret isteniyor ücretsiz nasıl yapabilrim yardımcı olursanız sevinirim
oleyoley
Üye
kullananlar konumlama sunucularını kapatsın o da ücretli
turgut basar
Üye
teşekkür kurmaya calışacağız inşallah calışır
babbilimustafa
Üye
tşekkür saolasın.peki haritayı actıgımız da para ödüyormuyuz.
sensizim_84
Üye
tesekkür ederim
rihali_63
Üye
arkadaşım cok güzel emeğine sağlık ama bu navigatıon işinide görüyomu teşekkürler
aeg15
Üye
pc stuite kurulmazsa olmazmı
nihat05
Üye
bende 5800 xm var oviden yükledim nokia maps 3.0 calısıyo ama benim hat faturalı sonra bize geçirmesinler hoca.
cihat_157
Üye
çok sağolun
FUNDA SELCAN
Üye
B programı ücretsiz kullanabiliyomuyuz ayrıca adres tarifi yapabiliyomu ?
m_c_d
Üye
belesmı
........ yoksa ucretlımı..... hıocammmm???
sevapp
işledınnn sagolll.... bıde buna cewap wer bedevaysa supeer
--------------- Ekleme ---------------
hocam bedevamı n 78 calısıyomu?
dsplnsz1983
Üye
ben n 79aldın 6ay kadar oldu ama n gage yi yükleyemedim daha dogrusu ingilizce yorumları okurken böyle bişeyin oldugunu yeni farkettim ama ingilizce oldugu için yükleyemedim yardımcı olursanız sevinirim