Nokia Maps 3.0 Kesin Çözüm (N96, N85, N79, N78, 6210 Navigator, 5320 XpressMusic vb...)

Sponsorlu Bağlantılar

eray28

eray28

Üye
bısey sorcam arkadaslar bende n 78 varda ben programı pc ye ındırdım nokia maps updater ı acıyorum pc den ama cıhazı bulmuyo pc suıtenın yuklu olmasına gerek varmı usb kablosuyla yaptım bulmuyo bıde usb seceneqını hangısıne getırcez yardım edenden allah razı olsun...

Social

Üye
İnternete bağlanılsın mı sorusuna hayır denmesine rağmen kontörler su gibi gidio.. Tam bi tuzakk..

caner47

caner47

Üye
uzun iş ugraşmaya değmez

murathan111

Üye
çok sağolun

career_man

career_man

Üye
benim bir N70 im var ona uygun ekran koruyucu programı arıyorum ancak neredeyse 3 aydır bulamadım sizlerde varsa ltf.
ve yiyenimin bir 6220 telefonu var gerkli jar programları verirsen sevinirim

klmncode

Üye
saolun

ahki4

ahki4

Üye
Arkadaşım çok sağol ama beta sürümü değil de sürümü çıkmış nokia dan indirebilirsiniz oluyo arkadaşın dediği gibi aynen yükleniyo.

avrack16

Üye
n95 harita sorunsuz ömür boyu isteyen garmin mobile tx kurun kurulum u yapın manyak çalışıyor ücret bedava herhangi bir masraf yok tşklr

Esendağlı

Esendağlı

Üye
benim bir N70 im var ona uygun ekran koruyucu programı arıyorum ancak neredeyse 3 aydır bulamadım sizlerde varsa ltf.
ve yiyenimin bir 6220 telefonu var gerkli jar programları verirsen sevinirim
Burası yeri değil 6220 için BURAYA
n70 için BURAYA bakabilirsin

dogan_553

Üye
arkadaş ne biçim anlatmışsın öyle sanki kafamız microsft world gibi çalışıyor biraz daha ayrıntılı anlatsana

pesimist_0695

Üye
bedavamı

krool

krool

Üye
n79 olan arkadaşlar denemeye değmez wireless ile haritalar tlfndanda güncellenebiliyo

belonni_nike

belonni_nike

Üye
peki ücretlimi kardeş yaw bir cevap yaz

ihsand

Üye
ya ücretisiz kontor gitmeyen gps programı var mı

xxccasx

xxccasx

Üye
ücretli miii ?

feyyazevci

feyyazevci

Üye
6120c de çalışıyor

karanlık.aks

Üye
bu program ücretlimi ???

efecan382

Üye
arkadaslar ben 6210 navigator e updater i yükledim. maploader pc de açıyorum usb yi takıyorum pc suite modunda. maploaderi açıyorum sonra fakat waiting for phone diyo yazıyo boyuna öyle kalıyor ne yapmalıyım

--------------- Ekleme ---------------

hep bu hata cıkıyo yüklerken sonrada waiting for phone diyo kalıyo

asliolmasa

Üye
navi var zaten ama ücretsizmi. yani uydu bagaltlımı araçlardaki gibi bize öle bişey lazım yardımlarınızı. arz ederim

Üst Alt