Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Nokia Maps 3.0 Kesin Çözüm (N96, N85, N79, N78, 6210 Navigator, 5320 XpressMusic vb...)
Sponsorlu Bağlantılar
eray28
Üye
bısey sorcam arkadaslar bende n 78 varda ben programı pc ye ındırdım nokia maps updater ı acıyorum pc den ama cıhazı bulmuyo pc suıtenın yuklu olmasına gerek varmı usb kablosuyla yaptım bulmuyo bıde usb seceneqını hangısıne getırcez yardım edenden allah razı olsun...
Social
Üye
İnternete bağlanılsın mı sorusuna hayır denmesine rağmen kontörler su gibi gidio.. Tam bi tuzakk..
caner47
Üye
uzun iş ugraşmaya değmez
murathan111
Üye
çok sağolun
career_man
Üye
benim bir N70 im var ona uygun ekran koruyucu programı arıyorum ancak neredeyse 3 aydır bulamadım sizlerde varsa ltf.
ve yiyenimin bir 6220 telefonu var gerkli jar programları verirsen sevinirim
klmncode
Üye
saolun
ahki4
Üye
Arkadaşım çok sağol ama beta sürümü değil de sürümü çıkmış nokia dan indirebilirsiniz oluyo arkadaşın dediği gibi aynen yükleniyo.
avrack16
Üye
n95 harita sorunsuz ömür boyu isteyen garmin mobile tx kurun kurulum u yapın manyak çalışıyor ücret bedava herhangi bir masraf yok tşklr
benim bir N70 im var ona uygun ekran koruyucu programı arıyorum ancak neredeyse 3 aydır bulamadım sizlerde varsa ltf.
ve yiyenimin bir 6220 telefonu var gerkli jar programları verirsen sevinirim
Burası yeri değil 6220 için BURAYA
n70 için BURAYA bakabilirsin
dogan_553
Üye
arkadaş ne biçim anlatmışsın öyle sanki kafamız microsft world gibi çalışıyor biraz daha ayrıntılı anlatsana
pesimist_0695
Üye
bedavamı
krool
Üye
n79 olan arkadaşlar denemeye değmez wireless ile haritalar tlfndanda güncellenebiliyo
belonni_nike
Üye
peki ücretlimi kardeş yaw bir cevap yaz
ihsand
Üye
ya ücretisiz kontor gitmeyen gps programı var mı
xxccasx
Üye
ücretli miii ?
krool
Üye
nokia maps yeni telefonlarla ücretsiz 3 aylık paketveriyo ayarını yaparsanız tabi kontör gitmiyo gps aslında sadece 3 ay değil herzaman ücretsiz 3 ay sadece arabalı ve yürümeli navigasyonun sınırı n79 un ayarlarının linkini veriyorum bi bakın muhtemelen n96 kide aynıdr ben kullanıyorum http://www.maxicep.com/symbian-dest...aktive-etme-mesaj-sorunu-cozumu-2-228673.html
feyyazevci
Üye
6120c de çalışıyor
karanlık.aks
Üye
bu program ücretlimi ???
efecan382
Üye
arkadaslar ben 6210 navigator e updater i yükledim. maploader pc de açıyorum usb yi takıyorum pc suite modunda. maploaderi açıyorum sonra fakat waiting for phone diyo yazıyo boyuna öyle kalıyor ne yapmalıyım
--------------- Ekleme ---------------
hep bu hata cıkıyo yüklerken sonrada waiting for phone diyo kalıyo
asliolmasa
Üye
navi var zaten ama ücretsizmi. yani uydu bagaltlımı araçlardaki gibi bize öle bişey lazım yardımlarınızı. arz ederim