Nokia Maps 3.0 Kesin Çözüm (N96, N85, N79, N78, 6210 Navigator, 5320 XpressMusic vb...)

Sponsorlu Bağlantılar

volpan

volpan

Üye
tşkler

battal38

Üye
slm bu battalın arkadasıyım bendede n96 var ama bu tlf birtürlü istediğim programları bulamıyorum burdaki programların %90 tlf da yüklü örnegin pc de kullandığımız excell calısma sayfası istiyorum ama bulamadım yoksa benmi bişey leri yanlış yapıyorum anlayamadım bilgisi olan varsa bana yardımcı olursa sevinirim yardımlarınız için tşk

vasite_256

vasite_256

Üye
6600 navigasyon olur mu bana pm atsınlar _

tugden

Üye
5800 a uyumlu mu

scorpion11

scorpion11

Üye
n95 e oluyo beyler...:oke:

sevdetkara

Üye
ustalar selam bende nokia 6210 navigator var garmin haritasi yukleyebilirmiyim ?
yukleyebilirsem nerden bulabilirim? yardimci olursaniz sevinirim cok tesekkurler

OoOoO1

Üye
sağolasın

ash54

ash54

Üye
neyse N97 alınca kullanırız artık yinede konu için teşekkürler.

sevecnn

Üye
tesekkurler

adgu

Üye
arkadaş teşekkürler ama bedava kullanabilecekmiyiz? cevap bekliyoruz.. şimdiden teşekkür

scorpion11

scorpion11

Üye
n95 te denedim oldu.teşekkürler:)

arif1977

Üye
ellirin dert görmesin sag ol...

mona

Üye
N78i olan var mı ?

hasan_gul

Üye
selam bu siteyti yeni buldum bnde artık bir nokia n85 kullanıcısıyım bana da nasıl yapacağımı anlatırmısınız arkadaşlar nokia maps bndekinde gps verisi ve navigator var
sizlerden cevap ve yorumlarınızı ve yardımlarınızı bekliyorum olur veya olmaz

eray28

eray28

Üye
bende n78 var insallah olur ya simdi denıcem :oke:

mehmet_candann

Üye
arkadaslar bunun türkce dil desteklisi yokmu

cellllo

Üye
teşekkürler n79 da sorunsuz çalıştırdımmm

kngbld

kngbld

Üye
n95 kullanıyorum. Sonucu 5dk içinde yazıcam

M.U.H.A.M.M.E.T

Üye
Sagol Anlatim Icin ;D

fincan

Üye
yaw kardeşim bilenler anlamış tşk demiş kapamış.Yahu yukarıda milet habire soru sormuş dönüp bide onlara cevap yazıverseniz nolur sanki...Ondan sonra aynı soruları sorunca mesaj kalabalığı yapmayın deniyor.....

Üst Alt