Nokia Telefonlara Firmware (Yazılım) Yükleme (RESİMLİ ANLATIM)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ibocan06

ibocan06

Üye
    Konu Sahibi
Nokia Telefonlara Firmware (Yazılım) Yükleme (RESİMLİ ANLATIM)
Arkadaşlar bugün, size nokia telefonlara güvenli yazılım yüklemeyi göstereceğim. Öncelikle telefondaki rehberleri vs. yedeklemek için Nokia PC Suiteyi indirmemiz gerekiyor. Tabi yedeklemek zorunlu değil, ama yedeklemezseniz tüm rehber vs. silinir. Adresi vereyim, herkes indirsin..



Bu programı kurduktan sonra otomatik açılır. Orada telefon bağlama yeri gelecek. İptal deyin. Sonra telefonunuzu bağlayın. Telefonda eğer seçenekler gelirse, PC Suite'yi seçin. Gelmezse zaten gerek yoktur. Daha sonra aşağıdaki adımları izleyin.










Yedekleme bittikten sonra tik e tıklayıp bitiriyoruz. PC Suite ile işimiz bitti. Sağ altta pc suiteye sağa tıklayıp çıkış'a basıp çıkın.

Ardından Phoenix yazılımını indirin;


Programı kurduktan sonra açın. Telefon hala takılı duracak!!! Önce product code yi bulmamız gerekiyor. Çünkü telefona uygun yazılımı indirmemiz için gerekli. Aşağıdaki adımları izleyin.









İşlemleri yaptıktan sonra yazılım indirmek için navifirm programını indiriyoruz.



Programı açıyoruz. Ben kendi telefonuma göre yapıyorum. Siz de kendi telefonunuzu programdan seçin. Telefonunuzu programdan bulmak için önce telefonunuzda arama yapar gibi *#0000# yazın. Orada RM kodu yazar. O kod ile daha kolay bulabilirsiniz telefonunuzu.



Dosyalar indikten sonra programı kapıyoruz. İnen tüm dosyaları telefonunuzun RM kodu ne ise öyle bir klasör oluşturup içine atıyoruz. Örneğin; RM-638
1-) Bu klasörü sağa tıklayıp kesin.
2-) Klasörü Bilgisayarım>Program Files>Nokia>Phoenix> klasörlerini takip edin. Products klasörüne yapıştırın.
3-)Yazılım işlemine başlıyoruz...

Masaüstündeki Phoenix programını açıyoruz... Aynı şekilde File>Scan Product a tıklayın ve telefonunuzu bulsun.
Şimdi yazılım atma işlemine geliyoruz;





Bitince programı kapıyoruz. Masaüstünde daha önce kaydettiğimiz Telefon yedek dosyasını açıyoruz ve yedeği geri yüklüyoruz. Böylece rehber vs. geri yüklenir. Geçmiş olsun, başarıyla yazılım atma işlemini tamamladınız. Yazılım atmaya çalışan arkadaşlar için hazırladım, bi teşekkürü ve cevabı çok görmeyin... Bu arada üst konu yaparsanız güzel olur. İsteyen arkadaş çok.

NOT: Tüm indirdiğiniz dosyaların kodlari; byibobaba
dır.
 
  • Beğen
Tepkiler: maket bıçağı, Lienlaen ve kralcapan


TheDanger

TheDanger

Üye
akadaşım güvenilir birşey değil mi ??
 

FATIH_1996_37

Üye
teşekkürler
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt