Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Nokia Maps 3.0 Kesin Çözüm (N96, N85, N79, N78, 6210 Navigator, 5320 XpressMusic vb...)
Sponsorlu Bağlantılar
ttyahoo
Üye
Arkadaşlar kontor gitmiyor. Kaydettiğim bir yeri bana tarif ediyor oludğum yerden ama bunu yapmaya başladıktan 10-15 sn sonra kapanıyor bilgisil olan varsa yardımını bekliyorum tel N85
Mehmetbb
Üye
Abi! 2+2=? Kac eder? Mutlaka onuda biliyorsunuzdur.
BARRACUDAY
Üye
teşekkürler, N82 ' ye yükledim. şimdilik problem yok.
mudimurat131
Üye
yav o kadar mesaj var şu programın bedava navigasyon yaptığına dair hala bir iz yok.
enes simsek
Üye
Kardeş öncelikle cok teşekkür ederiz bilgi için , ama Maps Updater bende Gönderme Raporu Veriyo Çalıştırınca birde pc Pc Suit okumuyor
--------------- Ekleme ---------------
Sizler harikasınız gerçekten , teşekkür ederim.. 6210 Navigatorum var daha yeni yeni bilmediğim özelliklerini burda öğrendim
--------------- Ekleme ---------------
Olayı çözdüm anladım.
ARkadaşlar Resimli Anlatım Yapayım Dedim Anlamıyanlar İçin
Maploader'ın kısaca özetlemek gerekirse arayüzü aşağıdaki gibidir.Basit kurulum şeması aşagıda anlatılanlar gibidir.İlk kurulum esnasında verdiği bir hata ile karşılaşabiliyorsunuz.Fakat bunuda düzettikten sonra mutlu sona ulaşıyorsunuz
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
buradan Maploader programını indiriyoruz ve inen Nokıa maploader.Exe dosyasını bilgisayarımıza kuruyoruz.Şuan Beta sürümü mevcut .Aşağıdaki adımları izlereyek yüklemeyi başlatalım.
Çıkan bölümde "Next" seçeneğini ile ilerliyoruz.
Çıkan sözleşmeyi YES 'e tıklayarak kabul ediyoruz.
Ana ekran üzerinden Toplu depolama ( VERİ AKTARIMI ) modunu seçiyoruz.
Çıkan uyarıyı "TAMAM" diyerek geçiyoruz.
[image]http://img87.imageshack.us/my.php?image=10ix5.jpg[/image] Daha sonra yüklediğimiz masa üstünde bulunan MAPLOADER programını çalıştırıyoruz.
Eğer bu tarz bir hata ile karşılaşırsanız cihazının kablosunu yada Card reader kullanıyorsanız çıkartıp takın.Daha sonra Programı kapattıp tekrar açmayı deneyin.
Buradan EUROPE seçeneğine tıklayarak bölgelerin açılmasını sağlıyoruz.Oradan aşağı doğru inerek TURKEY 'seçiyoruz.
TURKEY seçtikten sonra [+] seçeneğine tıklayarak sağ tarafa ( resimde olduğu gibi
hocam paylaşım için teşekkürler map loader telefonuda hafıza kartınıda görmüyor bir türlü
OoOoO1
Üye
sağolasın 6210 a yükledim harita düzeldi daha önce bi kaç yeri gösteriyordu şimdi ise tüm türkiyeyi gösteriyor
serkan6321
Üye
teşekkürler eline saglık
38d.k.m
Üye
teşekkür ederim 6210 deneyeceğim
lenovo
Üye
arkadaşlar bu program pusula destekli diilmi?
djhot
Üye
6220c En Son Map Doylarını Yükledim Maploader Kullanınız Çalışmakta Bu Daha Güzel Olmuş
salvador39
Üye
selam arkadaşlar bende n79 a yükledim fakat hiç memnun değilim. bulunduğum yerdeki (lüleburgaz/kırklareli) çoğu ilçeler yok. bide uluslararası karayolu e-5 (d-100) yok sadece otobanı gösteriyo. tekrar maps 2.0 yüklemek istiyorum yardımcı olursanız sevinirim.
selam arkadaşlar bende n79 a yükledim fakat hiç memnun değilim. bulunduğum yerdeki (lüleburgaz/kırklareli) çoğu ilçeler yok. bide uluslararası karayolu e-5 (d-100) yok sadece otobanı gösteriyo. tekrar maps 2.0 yüklemek istiyorum yardımcı olursanız sevinirim.
Bu ne iş anlamadım.
Yeni versiyonu yükledik ve şuan bulunduğum ilçe bile gözükmüyor ve gözükmediğinden dolayı rota mota hesaplamıyor.
Olurmu ya.İlçe yolu bile yok....
Arkadaşın dediği gibi Eski sürümü aratıyor...
Allahtan Garmin var......
revenGe qu3rra
Üye
kontör gidiyo mu bide onu yazaRsanız ben de yapcam.! Lütfen arkadaslar hemen deneyen yapanlardan biri yazarsa sevinirim .....
şimdiden çok teşekkür ederim
salvador39
Üye
açılışta soruyor nete bağlanılsın mı diye hayır dersen sorun yok.
gentlement39
Üye
dostum bende pehlivanköy ilçesindenim kırklarerlinin bendede n78 var ama bır türlü gps bağlanamıyorum yardım eden biri bana pm atsın