Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Nokia Lumia'ların GDR2 ile kavuşacagı quick clock özelliginin ayrıntıları
Sponsorlu Bağlantılar
a10m6t
Üye
bırakıyorum arkadaş lumia 620 yi , bugunku etkinlikte saf androidlı galaxy s4 te tanıtıldı aklımı celdı bı nevı nexus cıhazı toucwız arayuzu fılan yok , sırada turkıyeye gelmesıni beklemek var
Esendağlı
Üye
Arkadaşlar şuanda l920 almayı tavsiye edermisiniz,l920 de genel bir sorun varmı acaba
Uygulama sıkıntısı çekeceğimi sanmıyorum,ayrıca flash player zaten mobil platformdan tümüyle çekildi yada çekiliyor.bugün mağazada inceledim de en şık yine lumia lar bence.birde htc one
Uygulama sıkıntısı çekeceğimi sanmıyorum,ayrıca flash player zaten mobil platformdan tümüyle çekildi yada çekiliyor.bugün mağazada inceledim de en şık yine lumia lar bence.birde htc one
Olsun, androide dolaylı yollardan yükleyebiliyorsun. Bende Lumia alırken ne gerek var, izleyeceğim şeyleri HTML5 tabanlı sitelerden izlerim demiştim ama, yok öyle bir site.
Diğer sistemlere göre üstün yönleri olduğu gibi, bu kadar da olmaz dedirtecek eksikleri de var.
Ancak sistem ve mağazanın gelişeceğine inanıyor ve gerekli sabrı gösterebilirim diyorsanız kesinlikle alın derim