Nokia Lumia'ların GDR2 ile kavuşacagı quick clock özelliginin ayrıntıları

Sponsorlu Bağlantılar

a10m6t

Üye
bırakıyorum arkadaş lumia 620 yi , bugunku etkinlikte saf androidlı galaxy s4 te tanıtıldı aklımı celdı bı nevı nexus cıhazı toucwız arayuzu fılan yok , sırada turkıyeye gelmesıni beklemek var

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Arkadaşlar şuanda l920 almayı tavsiye edermisiniz,l920 de genel bir sorun varmı acaba

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Bekleme abi al derim

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Cevaplarınız için teşekkürler.ben en uygun(istanbulda)istanbul bilişimde 1550 tl ye buldum.sizin önerebileceğiniz bir yer varmı acaba

MCR Killjoy

MCR Killjoy

Üye
Uygulama sıkıntısı ve flash player problem olmazsa tabii ki al.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Uygulama sıkıntısı ve flash player problem olmazsa tabii ki al.
Uygulama sıkıntısı çekeceğimi sanmıyorum,ayrıca flash player zaten mobil platformdan tümüyle çekildi yada çekiliyor.bugün mağazada inceledim de en şık yine lumia lar bence.birde htc one

• Beğen
Tepkiler: MCR Killjoy
braayn

braayn

Üye
haber için tşkler

MCR Killjoy

MCR Killjoy

Üye
Uygulama sıkıntısı çekeceğimi sanmıyorum,ayrıca flash player zaten mobil platformdan tümüyle çekildi yada çekiliyor.bugün mağazada inceledim de en şık yine lumia lar bence.birde htc one

Olsun, androide dolaylı yollardan yükleyebiliyorsun. Bende Lumia alırken ne gerek var, izleyeceğim şeyleri HTML5 tabanlı sitelerden izlerim demiştim ama, yok öyle bir site. :)

serinaga

serinaga

Üye
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Cevaplarınız için teşekkürler.ben en uygun(istanbulda)istanbul bilişimde 1550 tl ye buldum.sizin önerebileceğiniz bir yer varmı acaba

Diğer sistemlere göre üstün yönleri olduğu gibi, bu kadar da olmaz dedirtecek eksikleri de var.
Ancak sistem ve mağazanın gelişeceğine inanıyor ve gerekli sabrı gösterebilirim diyorsanız kesinlikle alın derim :oke:

Murat Alper

Murat Alper

Üye
:tşk:

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Polise haber verdiniz mi. Telefonu alan zatın kafası yarılmış demek. Bak görüyor musunuz. (Yalandan yere dedikodular da böyle yayılıyor demekki) :salincak:

Üst Alt