Rıza Soylu
Üye
-
Konu Sahibi
-
Lansmanı çok erken yapıldı ya :/ Abi kasım nedir ya 2 ay var yuh . O zamana kadar s3 eskicek nerdeyse ve Iphone 5 çoktan dağıtılmış olucak . Lan nokia illa bekletcen he
yani tüm lumilar geliyor sadece 920 ve 820 değil bu iyi haber hatta mükemmelArkadaşlar bunu hakkında bir internette felan bir haber yok onu söyleyeyim baştan. Bugün 2 tane Nokia Shop'a girdim sordum ve Nokia Müşteri Hizmetlerini Aradım.
1. Nokia Shop Kasım Ayının 2. haftası gibi lumia serisinin TÜRKİYE'ye geleceğini söyledi.
2. Nokia Shop Kasım Ayının 3.haftası gibi lumia serisinin TÜRKİYE'ye geleceğini söyledi.
3.Müşteri hizmetleri ise Kasım'ın ortalarında lumia serisinin TÜRKİYE'ye geleceğini söyledi.
Lumia serisinin ne zaman geleceği ile ilgili konular açanlar vardı (ben dahil olmak üzere) onlara aydınlatıcı bir bilgi olması için açtım. Umarım Faydalı Olmuştur...
yani tüm lumilar geliyor sadece 920 ve 820 değil bu iyi haber hatta mükemmel
Wp 7.x'li Lumia'lar henüz gelecek durumda değil Türkçe dil olmadığından.O yüzden onları beklemek biraz gereksiz Lumia serisinden kasıt 920 ve 820'dir büyük ihtimalle
bana kalırsa sadece 820 ve 920 gelmeyecek. En azından lumia 800 de gelir çünkü nokianın sitesinde lumia 800 türkçe olarak tanıtılmışyani alt segment için onları da getirirse daha hatta çok daha iyi olur. Az alan da olmaz hani ben gibi
bana kalırsa sadece 820 ve 920 gelmeyecek. En azından lumia 800 de gelir çünkü nokianın sitesinde lumia 800 türkçe olarak tanıtılmışyani alt segment için onları da getirirse daha hatta çok daha iyi olur. Az alan da olmaz hani ben gibi
Lansmanı çok erken yapıldı ya :/ Abi kasım nedir ya 2 ay var yuh . O zamana kadar s3 eskicek nerdeyse ve Iphone 5 çoktan dağıtılmış olucak . Lan nokia illa bekletcen he
Türkçe dili olmadan gelirse türkiye'ye satmaz bence.Eğer Nokia bir şeyler yaparda Türkçe dil eklerse -ki zor değil- o zaman güzel olur işte.
öyle deme yaw gelir gelir kesin gelir
Wp 7.x'li Lumia'lar henüz gelecek durumda değil Türkçe dil olmadığından.O yüzden onları beklemek biraz gereksiz Lumia serisinden kasıt 920 ve 820'dir büyük ihtimalle
TÜRKÇE DİL OLAMADAN NOKİA LUMİAYI NEDEN GETİRSİNKİ TÜRKİYEYE :d
Türkiye ye gelecekse türkçe desteği niye olmasıninşallah gelir yaw
TÜRKÇE DİL OLAMADAN NOKİA LUMİAYI NEDEN GETİRSİNKİ TÜRKİYEYE :d
Nokia Türkçe dil desteği koymayacaksa hangi firma koyacak allasen.
Türkiye onun en büyük pazarlarından biri. Koymalı yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?