Nokia Lumia Flash Atma (videolu)

Sponsorlu Bağlantılar

eRdaL.

eRdaL.

Üye
butun programları kapat telefonu pc den ayır ve telefonu kapatıp ses kısma tuşu ve acma tusuna telefon titreyene kadar bas ve bırsakıp o şekilde pc ye bagla ve nnss i acıp flashlamayı dene telefonu flash modunda görmüyor uygulama

o sekilde de olmadi

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Driverlari kurabildin mi kardesim

eRdaL.

eRdaL.

Üye
kurdum onlari cihazi goruyor ama flas modda degil hatasi veriyor iste ses acma ile de denedim olmadi bide kamera tusuna basarak deneyecegim baska tus ta kalmadi zaten:) kamera tusuda olmadi bu kezde burada takildik

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
kurdum onlari cihazi goruyor ama flas modda degil hatasi veriyor iste ses acma ile de denedim olmadi bide kamera tusuna basarak deneyecegim baska tus ta kalmadi zaten:) kamera tusuda olmadi bu kezde burada takildik

Sen dene ben birisine sorayim belki atladigimiz bir sey vardir.

eRdaL.

eRdaL.

Üye
ali kardesim simdi bu interop kilidini acmak icin develepor sitesindeki rom ları indirip flash atsam acılır mı? birde oradaki rom lar su anki firmvare kod numarasından dusuk!! birde rm 819 verilen rom lar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ali kardesim simdi bu interop kilidini acmak icin develepor sitesindeki rom ları indirip flash atsam acılır mı? birde oradaki rom lar su anki firmvare kod numarasından dusuk!! birde rm 819 verilen rom lar

Flashlasan olur da flashlayamaz cid kilidinin kirilmasi lazim. Tabi custom rom imzaliysa o ayri baya karisik bir konu yani.

eRdaL.

eRdaL.

Üye
hiim kafami karistiran rm kodunun farkli olmasi ve symbian da ust yazilimdan geriye donmek icin biliyorsundur geriye donus yazilimi yukluyorduk bu cihazda simdi geriye donmek icinde boyle bisey varmi simdi gocurursek acmakta sikinti olabilir

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
hiim kafami karistiran rm kodunun farkli olmasi ve symbian da ust yazilimdan geriye donmek icin biliyorsundur geriye donus yazilimi yukluyorduk bu cihazda simdi geriye donmek icinde boyle bisey varmi simdi gocurursek acmakta sikinti olabilir
o yüzden cok acele etmemek lazım zaten diger wp cihazlarda downgrade var spl düşürme diyorlar ama nokia da dload kilidi var ve kırılamadı henüz dload kırılınca istedigimizi yapabilicez

eRdaL.

eRdaL.

Üye
tsk ler arkadasim bilgi icin dload kirili romlar cikacak yani anladigim kadari ile bunu bekleyecegiz

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
tsk ler arkadasim bilgi icin dload kirili romlar cikacak yani anladigim kadari ile bunu bekleyecegiz
yanlış anlamışsın dload kıran ufak bir dosya olucak onu pc de calıştırdıgında bootloader kilidini açıcak ve daha sonra istedigin custom romu yükleyebilirsin

eRdaL.

eRdaL.

Üye
Cihaz pc de bagli iken o dosyayi calistirdigimiz zaman otamatik cihazin kilidini aciyor yani

eRdaL.

eRdaL.

Üye
Flash isini cozduk bide bu kilit olayini kaldirirsak guzel olacak en kisa zamanda cikar ins.. Bu dload

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
eRdaL.

eRdaL.

Üye
wlan hotspot tan baska bi yenilik yok bu yazilim da

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici

Yenilikleri bir konuda paylasmistim multitask 8 uygulamaya cikiyor ve sarj konusunda iyilestirme yapiyormus aklimda kalanlar bunlar

Arama Aktarma -Aramalarınızı belirli bir numaraya (1) bütün aramaları (2) cevap vermezseniz (3) meşgulseniz (4) telefon kapalı ise
Arama Bekletme - açık/kapalı
SMS İletildi Bildirimi – aç/kapa
MMS İletildi Bildirimi- aç/kapa
SMS Karakter takımı – Azaltılmış (Standart SMS etkilenmez) yada Tam
MMS Alındı Bilgisi – aç/kapa
Internet paylaşımı (WiFi yayını)
Geliştirilmiş MMS – Sesli mesajlar, birden falza fotoğraf, video yollama
Nokia Lumia cihazlarda yer alan Marketplace ikonundaki “n” simgesi.

Buyur abi buldum :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Sagol kardesim eline saglik

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
ne demek abi alt tarafı kopyala yapıştır yaptık :)