kimbilir_01
Üye
Geldim arkadaslar buradayim
Oncelikle uzaktan baglantiyla flash islemini yapabilirsiniz ama bence degmez hatta ben format atip mangoya geri donucem orjinal stock rom daha iyiydi tabi bu benim cihazim icin gecerli. Bence ugrasmayin zaten yakinda guncelleme olarak gelir bir iki ay sonra da wp7,8 gelicek.
hoş geldin ve sana katılıyorum abi. Wp7,8 konusunda umarım daha erken gelir diye duacıyım valla
Wp8 cihazlarla birlikte guncellemeyi de verebilirler
İnşaALLAH abi valla klavyenden bal damlıyor
Mobilim lumia900den bal damliyor
ali abi benim tel hiç çalışmıyor çöktü güncelleme falan istemiyorum telefonum açılsın yeter eğer uzaktan yapma imkanın varsa gözünü seveyim yardım et
yok saglam baglandida nss nin resmi var sadece kontrol et her seyfotonun ayn isi olsuntmm deneyecem
- - - Eklendi - - -
tmm deneyecem
- - - Eklendi - - -
abi lik kırık not found diyor sana zahmet yenilesen
bak arkadasim senin tek bir sorunun var navi deki indirdigin dosyalari nereye atacagini bilmediginden onun icin nss dosyalari gormuyorben bi telefoncuya götürdüm tahminimce box kullandi ama artık yapamadığından mı uğraşmak istemediğinden mi olmadı dedi kısaca yapamadı
benimde sorunum o zaten telefonu gördürmeyi başardım bu seferde driverleri nereye atacağımı bilmiyorum şimdi ben hepsini indirdim driverleri nasıl aktaracan bi anlatsan sevinirim
yok hiç denemedim
tmm şimdi anladım her şey için teşekkür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?