Nokia Lumia Flash Atma (videolu)

- - - Eklendi - - -

Checking selection...Supported(USB) interface selected.
Init connection...Phone not found. uyarı bu read diyorum bu uyarıyı veriyo dediklerini yaptım ama yine olmadı hala uğraşıyorum bakalım nasıl olacak bide nss yi nasıl kullanacam bi bi anlatırsan sevinirim

- - - Eklendi - - -

Checking file selection...Directory empty!
buda dediklerini yaptığım zaman verdiği uyarı tuşlarastım flas dedim bu uayarıyı verdi

- - - Eklendi
bu directory empty hatasını bende alıyordum ama farkettim ki naviden indirdiğim dosyaların 3 tanesinde telefonumun product kodu ile değiştirmiş olmamdan dolayı olmuyormuş.orjinali;
RM801_059N7M6_1750.0805.8779.12221_012_signature olan flash dosyasının ismini
RM801_059J3G0_1750.0805.8779.12221_012_signature bu şekilde değiştirdiğim için o hatayı aldığımı farkettim ve naviden indirdiğim şekilde belirtilen yerlere kopyalayınca 8779 u dün akşam telime yükledim.ve tabi bi püf nokta daha var oda teli flash moduna alma konusu çok çok önemli ben bu konuda çok uğraştım olmadı die kafayı yiyodum ama dikkatli yapılması gerek bu flash modunda açma olayının.telefonu pc ye bağlamadan önce yapılıp normal açılmada oluşan uzun titreşim değilde kısa bi titreşim hissedince hemen pc ye bağlaman gerek.ben bunu farkettim dün.ve pek bi yenilik yok malesef.

Ulumem63

Üye
abi olmuyor navifimden indirdiklerimi nss görmüyor nasıl dosya seçecem bilmiyorum klasör ismi yazıyorum yine görmüyor teli sana kargouyla göndereyim allah için sen yap

- - - Eklendi - - -

abi olmuyor navifimden indirdiklerimi nss görmüyor nasıl dosya seçecem bilmiyorum klasör ismi yazıyorum yine görmüyor teli sana kargouyla göndereyim allah için sen yap

- - - Eklendi - - -

teli bana göndermene gerek yok ayrıca daha önce Ali abinin bana söylediği gibi bu 8779 da ufak bikaç değişiklik var bu kadar sorun etmemelisin gerçekten.ben burayı okuyarak proğramları tekrar kaldırıp kurup deneye deneye yaptım en son bende JSON hatası veriyodu onuda yukarda yazdığım şekilde aştım.sen ali abiye (papakudioflu) bi sor istersen uzaktan bağlanıp yapmak mümknmü o bilir sanırım bu tür işleri.uzak bağlantı olayını okudum ama hiç yapmadığım için yardım etmekte çekiniyorum.

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Geldim arkadaslar buradayim
Oncelikle uzaktan baglantiyla flash islemini yapabilirsiniz ama bence degmez hatta ben format atip mangoya geri donucem orjinal stock rom daha iyiydi tabi bu benim cihazim icin gecerli. Bence ugrasmayin zaten yakinda guncelleme olarak gelir bir iki ay sonra da wp7,8 gelicek.

hoş geldin ve sana katılıyorum abi. Wp7,8 konusunda umarım daha erken gelir diye duacıyım valla

Ulumem63

Üye
ali abi benim tel hiç çalışmıyor çöktü güncelleme falan istemiyorum telefonum açılsın yeter eğer uzaktan yapma imkanın varsa gözünü seveyim yardım et

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ali abi benim tel hiç çalışmıyor çöktü güncelleme falan istemiyorum telefonum açılsın yeter eğer uzaktan yapma imkanın varsa gözünü seveyim yardım et

susan cihaza daha once hic mudahele etmedim ncs ile dead flash yerse belki calişir olmazsa iyi bir telefoncuda box ile flashlamak gerekir.

Ulumem63

Üye
ben bi telefoncuya götürdüm tahminimce box kullandi ama artık yapamadığından mı uğraşmak istemediğinden mi olmadı dedi kısaca yapamadı

nejter76

Üye
tmm deneyecem

- - - Eklendi - - -

tmm deneyecem

- - - Eklendi - - -

abi lik kırık not found diyor sana zahmet yenilesen
yok saglam baglandida nss nin resmi var sadece kontrol et her seyfotonun ayn isi olsun

- - - Eklendi - - -

ben bi telefoncuya götürdüm tahminimce box kullandi ama artık yapamadığından mı uğraşmak istemediğinden mi olmadı dedi kısaca yapamadı
bak arkadasim senin tek bir sorunun var navi deki indirdigin dosyalari nereye atacagini bilmediginden onun icin nss dosyalari gormuyor

Ulumem63

Üye
benimde sorunum o zaten telefonu gördürmeyi başardım bu seferde driverleri nereye atacağımı bilmiyorum şimdi ben hepsini indirdim driverleri nasıl aktaracan bi anlatsan sevinirim

eRdaL.

Üye
benimde sorunum o zaten telefonu gördürmeyi başardım bu seferde driverleri nereye atacağımı bilmiyorum şimdi ben hepsini indirdim driverleri nasıl aktaracan bi anlatsan sevinirim

simbian cihaz falasladin mi phonex ili

Ulumem63

Üye
tmm şimdi anladım her şey için teşekkür

Ulumem63

Üye
tmm abi şu acık öğretim sınavı geçsin ilk işim bu işi halletmek olacak