Nokia Lumia Flash Atma (videolu)

eRdaL.

Üye

bende kurdum ama biyerde eksik var bi türlüde bulamıyorum deliricem neden olmuyosa. şu 8779 u yüklicem ama hata alıyorum sürekli

eRdaL.

Üye
zunedenmi???? benm tele daha gelmedi güncelleme. 8773 ü zuneden yapmıştım ama 8779 görünürde yok henüz MALESEF

evet bir ayi askin zaman oldu zune uzerinden yukledim 8779 u
Birde bosyere kendini yorma ben hicbir degisiklik farkedemedim

Ulumem63

Üye
arkadaşlar benim tel dün güncelleme yaparken çöktü açılmıyor flaşlamayı denedim ama bilgisayar teli görmüyor nss ile yapıyorum ama olmuyor tel kapalı nasıl yapacam

- - - Eklendi - - -

telefon şarj alıyo gözüküyo ama bil teli görmüyor

nejter76

Üye
Daha fazla yatdimci olmak isterdim ama flash daki sorunun ne oldugunu bende anlamadim

senin sorunun baglandiyla alakali deyil telefonu goruyor flas programinda cikan butun bilgileri versen belki yardim edebilirim
imei haric

- - - Eklendi - - -

nss calisdir ses ve kapama tusunu basili tut flas programini sec hangisini atacaksan flas de ses gelince birak islem tamamdir

lumia ları ne zaman aldınız daha türkiyeye gelmeden

Ulumem63

Üye
abi flas programı arıyor sonra not found diyor dediklerini deneyip sana yazacam teli zune den güncellerken iki üç kere net gitti sonra tel hepten gitti 10 tane tamirciye gösterdim ama anlamıyorlar urfadaki tamirciler beceriksiz anlatıyorum yöntemi dediklerini daha önce hiç duymadım diyorlar

- - - Eklendi - - -

Checking selection...Supported(USB) interface selected.
Init connection...Phone not found. uyarı bu read diyorum bu uyarıyı veriyo dediklerini yaptım ama yine olmadı hala uğraşıyorum bakalım nasıl olacak bide nss yi nasıl kullanacam bi bi anlatırsan sevinirim

- - - Eklendi - - -

Checking file selection...Directory empty!
buda dediklerini yaptığım zaman verdiği uyarı tuşlarastım flas dedim bu uayarıyı verdi

- - - Eklendi - - -

bunları yaparken başka hiçbir tuşa basmadım
orjinali beyse onu braktım

- - - Eklendi - - -

flas programında başka hiçbir şey çıkmıyor imeil falan hiçbir yazı çıkmıyo

- - - Eklendi - - -

abi flas programını seç derken neyi kastettin anlamdım bende nokia care suit nss bide navifimden başka program yok

- - - Eklendi - - -

iyide flası nss ile atmayacakmız nasıl yapacağım bunu

nejter76

Üye
flası nss ile at resimdeki olayin aynisini yap

- - - Eklendi - - -

flası nss ile at resimdeki olayin aynisini yap

arti eger bu mesaji veriyorsa -Checking file selection...Directory empty!sen atacagin dosyayi secmemissin demekdir mesela bunu deneyebilirsin
059L6W3

Ulumem63

Üye
tmm deneyecem

- - - Eklendi - - -

tmm deneyecem

- - - Eklendi - - -

abi lik kırık not found diyor sana zahmet yenilesen