TurboCall
Üye
Benim adımı yazabilirdin abi gizlice birini belirtmek bence sana yakışmıyor (Kıyaslayı Birtek Ben Belirtmişim Gerçi Orasıda Belliymiş)), kıyasla sitesi veyatta farklı bir site hiç farketmez note 3 de 3 gb ram varken 1520 de 2gb ram var demem neden wp 8.1 mobil işletim sistemine yetiyor kasmıyor çünkü yanlış hatırlamıyorsam bu ram miktarının sadece 855mb gibi bir kısmı oyun uygulamalar gerisi ise system için kullanılıyor, ama note 3 mü 1520 mimi deseler ben şahsen note 3 dense 1520 yi seçerim alıştığım için, ama mevzu bu değil 1520 biliyorsun note 3 kadar satamaz note 3 sattığı halde bu fiyatlara düşüyorsa haklı bir sebep aranması gerekli şimdi diyelimki o elindeki 1520 yi kaç paraya satabileceksin ? telefoncuya götürünce adamlar sanki 3310 görmüş gibi şaşırıyor, 1500 lira verirse öp başına koy bence,Yani bugün 2200 Tl aldığınız,telefonu 3-4 ay sonra birisi 1600-1700'e alsa hoşuna giderdi demekki. Bunun neresi güzel bir şey anlayamadım.
Ayrıca kıyasla sitesinden hala daha telefon kıyaslayanlar da varmış aramızda
Hakkaten güzel bir kıyaslama. Düne kadar Note serisi için "daha büyük ekran" artı sayılırken Lumia 1520'nin eskisi olmuş. Bir artı da aradaki 9ppi değerden almış. NOTE3'ÜN de 64GB2 hafızasına artı saymış ama o hafıza için ödenecek miktarı belirtmemiş. OLED ekranı Note3 almak için artı sebep olarak göstermişler ama nedense ekran testlerinde iphone 5S de dahil Lumia 1520 bütün cihazlardan daha kaliteli görüntü veriyor. Özellikle güneş ışığında. RAM ve işlemci olayına hiç girmiyorum zaten. Hakkaten Note3 baya ucuz cihazmış. Fiyatını da hak ediyormuş. Ne kadardı 2400 mü 64GB'a modeli.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
note 3 32gb 1999tl 1520 2200 tl den satılıyordu en son hepsiburadada, şuan için düşünürsek ekran kalitesi olarak pek fark yoktur ben ne yalan söyleyim 1520 kullanmadım ama note 3 kullandım kısa sürelide olsa gayet tatmin etti beni, ben bir cihazın hep aynı fiyatta durup telefoncuya satarken aldığım fiyatın yarısına satılmasındansa 1700 liraya düşüp 1700liraya satmaya razıyım yani, senin fikrin benimle aynı olmayabilir saygı duyarım büyüğümsün ama bence sende dediğime katılırsın diye düşünüyorum.Tabiki herkes kendi aldığı cihazı daha çok sever ki zaten sevdiğinden dolayı onu seçmiştir, hiçbir zaman neden bunu aldın diye yargılayamaz kimse ama ne bileyim neden hep aynı yolda ilerliyorlar anlamadım.

Ama gerek yok sanırım.