1600 Civarı olur inş.
| 600.00 EUR | = | 1,749.53 TRY |
wowww sen abarttın lumia 1020 hala 2000tl resmi olarak çoğu yerde bazı yerler 1700 :2015 Ocak başına kadar 1500 Olur tabikide :-)
)Abi ona bakarsan 925 1500 TL ile geldi 1080 TL ye vatandamı ne vardı Ona ne demeli ?wowww sen abarttın lumia 1020 hala 2000tl resmi olarak çoğu yerde bazı yerler 1700 :)

yüksek fiyatlı yani 1900 gibi bir fiyattan çıkan cihazın bir anda 1500tl ye düşmesini beklemek saçmalık olur bence :Abi ona bakarsan 925 1500 TL ile geldi 1080 TL ye vatandamı ne vardı Ona ne demeli ?![]()
)
yalnız vergi var onuda düşünmek lazım :Lumia 930'un 2000 TL'nin altında geleceğine kesin gözüyle bakıyorum.
Öte yandan 1800 TL'den de aşağı olacağını sanmıyorum.
Yani 1800-2000 TL aralığında bir fiyat olacaktır diye düşünüyorum.![]()
)Senin dediğin sadece bir tahmin Mesela Belkide gerçeği Teğet geçen bir tahmin diye bakabilirizLumia 930'un 2000 TL'nin altında geleceğine kesin gözüyle bakıyorum.
Öte yandan 1800 TL'den de aşağı olacağını sanmıyorum.
Yani 1800-2000 TL aralığında bir fiyat olacaktır diye düşünüyorum.![]()

yalnız vergi var onuda düşünmek lazım :)
Mantıklı olarak düşünürsek sizin söylediğinize kesinlikle uyması lazım, ancak nokia lumia 1520 şuanda 2200tl civarından satılıyor, cihaz temmuz ayına kadar gelir dersek 2000tl ye satışa sunulcak olsa iphone 2000+749 vergi koyuyor düşünürsek 2000tl bile hayal gibi bekleyip göreceğiz, lumia 1520 ile çözünürlük batarya ve ekran olarak çok fark yok zaten..Nokia'nın da bu noktada devreye girmesi gerekiyor zaten.
Şu koşullarda 2000 TL'nin üzerinde bir fiyat çekmesi bekledikleri sonucu vermez diye düşünüyorum.
Aslında Nokia yarışa geç katılmasının ceremesini çekiyor da diyebiliriz.
Samsung erken sürdüğü ve piyasaya kabul ettirdiği Galaxy serisi ile iyi fiyat üzerinden piyasanın kaymağını yedi.
Nokia geç kaldığı için, piyasada yüksek fiyat düzeylerini kaldırabilecek potansiyel kalmadı.
Hani nasıl söylenir, piyasa doyuma ulaştıktan sonra Lumia serisini getirmeye başladı.
Süngerin emiş gücü azaldı.
Yüksek fiyat çekerse, piyasada kalan satış potansiyelini de diğer firmalara kaptırır.
Şu koşullarda ancak kabul görmüş seriler -yüksek fiyatına rağmen- iyi satış yapabilirler.
glance screen pek gerekli bir özellik değil aslında ama ????Glance screen özelliğinin olmaması ve fiyatın büyük ihtimalle 1700tlden aşağı olmayacak olması sebebiyle çok satacağını sanmıyorum. Misal ben özellikle ilk söylediğim şey yüzünden vazgeçtim.
portalda paylaştığınız için takip etmiyorum, portal çok kasıyor nedense, en iyisi forum şöyle bir kategori konsa mesela xxxx forumda portaldaki teknoloji haberleri forumda teknoloji haberleri diye paylaşılıyor gözden kaçmaz yaniLumia 1520 Avrupada yine Almanyada 800€'dan ön siparişe çıkmış ülkemize ise 2200'den girmişti. Almanya fiyatında 200€ azalma varsa bize de yansır diye düşünüyorum.
Ayrıca haber biraz eski yeni çıkmadı yani.
Lumia 630 İtalya’da, Lumia 930 Almanya’da Resmi Ön Siparişe Sunuldu - MaxiCep
mobilden girince demiyorum bilgisayardan girince dedim benPortal kasıyor muResponsive yapı bir portal kalmaz ki. Tamamen Mobile uyumlu bizim portalımız.
Farketmez ki. Senin girdiğimn cihaz neyse site ona uyumlu hale geliyor otomatik olarak.mobilden girince demiyorum bilgisayardan girince dedim ben
çok kasıyor anlamadım nedendirFarketmez ki. Senin girdiğimn cihaz neyse site ona uyumlu hale geliyor otomatik olarak.