TurboCall
Üye
Piyasadaki o telefonlar yazılım ve market olarak şu aşamada ileri seviyede telefonlar WP ise gelişen bir sistem ve microsoft ürününün daha çok satılmasını istiyosa eğer fiyatının daha uygun satışa çıkarması gerekirya bazen yorumlarınıza şaşırıyorum arkadaşlar. Yani piyasada qsd 800 quad core,2gb ram,fullhd ekranlı 20mp zeiss lensli 2000 TL'nin altında kaç tane telefon var.
Ben yazılım ve markete olarak aralarında standart bir kullanıcı için çok büyük bir fark göremiyorum misal bahsettiğimiz model çıktığında Lumia 1020 hariç piyasadaki en iyi kameraya sahip olacak ki bugün Lumia 930'un çektiği resimleri gördüm ciddi derecede başarılı.Piyasadaki o telefonlar yazılım ve market olarak şu aşamada ileri seviyede telefonlar WP ise gelişen bir sistem ve microsoft ürününün daha çok satılmasını istiyosa eğer fiyatının daha uygun satışa çıkarması gerekir
Ali kemal abi şöyle düşünürsen şimdi market ve yazılım yönünden gelişmedi tam olarak system, mesela bir ios cihazla bir windows phone 8.1 cihaz arasındada fark çok varBen yazılım ve markete olarak aralarında standart bir kullanıcı için çok büyük bir fark göremiyorum misal bahsettiğimiz model çıktığında Lumia 1020 hariç piyasadaki en iyi kameraya sahip olacak ki bugün Lumia 930'un çektiği resimleri gördüm ciddi derecede başarılı.
Ayrıca bu cihaz 32GB dahili hafıza sahip ve dahili kablosuz şarj özelliği barındırıyor. Bu yüzden bu cihazın fiyatını karşılaştırırken rakip modellerin de 32GB versiyon fiyatlarını baz almanızı öneririm.
Yazdıklarımı bir daha okuyup tekrar yorum yap.Ali kemal abi şöyle düşünürsen şimdi market ve yazılım yönünden gelişmedi tam olarak system, mesela bir ios cihazla bir windows phone 8.1 cihaz arasındada fark çok var
Okudum sıradan bir kullanıcı için normal ama sıradan bir kullanıcı bile, kendi telefonunda candy crush saga oyunu olsun ister mesela, şuan lumia 920 yide bir arkadaşın 8.1 geçiriyorum, çok rahat cihazlar ama windows phone 8.0 tekrar 2. kez görmüş oldum gerçekten berbat bir sistemmiş, şoka uğradım daha yeni çıkıyorum yani :Yazdıklarımı bir daha okuyup tekrar yorum yap.
) :
)Algıda sorun yok!!!! ancak abi ben onu anlatmaya çalışmıyorum ülkemizdeki kullanıcılar bazıları özelliklerine bakmadan android seçiyor veyatta özelliklerine bakmadan ios veyatta windows phone 8.1 cihaz ları seçiyor cihazlar genelde özelliklerine bakılarak alınsada BEN veya BENCE dediğim gibi oluyorAnlatamıyorum herhalde. Aslında algı hatanız dünyadaki kullanıcı profillerini bilmemenizden kaynaklanıyor. Dünyada her yıl 500-600 milyon civarında akıllı telefon satılıyor ve bu alıcıların büyük çoğunluğu alırken akıllı telefon özelliklerine bakıyor. Ülkemizdeki büyük çoğunluğun yaptığı gibi Trend ve oyunlara bakılmaz.
Algıda sorun yok!!!! ancak abi ben onu anlatmaya çalışmıyorum ülkemizdeki kullanıcılar bazıları özelliklerine bakmadan android seçiyor veyatta özelliklerine bakmadan ios veyatta windows phone 8.1 cihaz ları seçiyor cihazlar genelde özelliklerine bakılarak alınsada BEN veya BENCE dediğim gibi oluyor
standart için de konuşsak market yine sınıfta kalıyo standart kullancıların kullandıkları uygulamalar whats app,instagram,foursquare,facebook uygulamaları bunlar arasında da yine çok geride windows phone,ayrıca kamera olayıda çoğu cihazda iyi artık, o kadar fark isteyen gidip DSLR alıyo,o sebeple microsoft bu ürününde fiyat politikasını indirmesi lazım ki alcak olan müşteri için cazip olsunBen yazılım ve markete olarak aralarında standart bir kullanıcı için çok büyük bir fark göremiyorum misal bahsettiğimiz model çıktığında Lumia 1020 hariç piyasadaki en iyi kameraya sahip olacak ki bugün Lumia 930'un çektiği resimleri gördüm ciddi derecede başarılı.
Ayrıca bu cihaz 32GB dahili hafıza sahip ve dahili kablosuz şarj özelliği barındırıyor. Bu yüzden bu cihazın fiyatını karşılaştırırken rakip modellerin de 32GB versiyon fiyatlarını baz almanızı öneririm.
valla bu uygulamalar hep geri kalıyor deniliyor ama şöyle bir örnek vereyim: Xperia z1'de twitter uygulaması bir ayda yaklaşık 250mb internet kullanmış. Aynı kullanımda lumia 925 üzerinde Windows Phone twitter uygulaması 100mb'ı geçmemiş.standart için de konuşsak market yine sınıfta kalıyo standart kullancıların kullandıkları uygulamalar whats app,instagram,foursquare,facebook uygulamaları bunlar arasında da yine çok geride windows phone,ayrıca kamera olayıda çoğu cihazda iyi artık, o kadar fark isteyen gidip DSLR alıyo,o sebeple microsoft bu ürününde fiyat politikasını indirmesi lazım ki alcak olan müşteri için cazip olsun
Twitter ı veri olarak çok iyi kullanıyo olabilir ama birde kullanıcılara sormak lazım beğeniyolarmı ?facebook whats app instagram ve foursquare kullanmayabilirsiniz ama windows phone un uygulamaları iOS ve Android e göre çok geride,o yüzden üstteki mesajımdada yazdığım gibi microsoft,windows phone un marketi ve genel olarak da 8.1 güncellemesi ile diğer sistemlere göre çoğu eksiği kapatıyor ama yinede geride olduğunu düşünürsek fiyat politikasını düşürmesi lazım ki müşteri için Lumia 930 veya yeni çıkaracağı cihazların satışı artsınvalla bu uygulamalar hep geri kalıyor deniliyor ama şöyle bir örnek vereyim: Xperia z1'de twitter uygulaması bir ayda yaklaşık 250mb internet kullanmış. Aynı kullanımda lumia 925 üzerinde Windows Phone twitter uygulaması 100mb'ı geçmemiş.
yine xperia z1'de 1GB internetim 15 gün dolmadan bitiyor. Lumia 925 ortalama aynı kullanım artı olarak ayda yaklaşık 1500 civarı mail gelen Microsoft hesabım da kuruluyken 20-25 günde bitiyor.
ben fazla Facebook ve foursquare kullanmam o yüzden o konuda yorum yapamam ama twitter uygulaması Windows Phone'da kesinlikle daha kullanışlı.
Cihazları karşılaştırınca zaten düşük fiyatlar. Üstteki mesajımda da belirttim Lumia 1520 ya da Lumia 930 kalitesindeki cihazlar Samsung markasıyla Android olarak çıksa fiyatı ne olurdu bir tahmin edin.Twitter ı veri olarak çok iyi kullanıyo olabilir ama birde kullanıcılara sormak lazım beğeniyolarmı ?facebook whats app instagram ve foursquare kullanmayabilirsiniz ama windows phone un uygulamaları iOS ve Android e göre çok geride,o yüzden üstteki mesajımdada yazdığım gibi microsoft,windows phone u genel olarak da düşünürsek geride olduğu için fiyat politikasını düşürmesi lazım ki müşteri için Lumia 930 veya yeni çıkaracağı cihazların satışı artsın
Abi şöyle söyleyim bizim twitter uygulaması izmirin en popüler yerinde konum buluyor paylaşımda location hatası veriyor, sizdede öylemi android cihazlarda bunu yaşamıyorum bugün ios da da denedim paylaştıvalla bu uygulamalar hep geri kalıyor deniliyor ama şöyle bir örnek vereyim: Xperia z1'de twitter uygulaması bir ayda yaklaşık 250mb internet kullanmış. Aynı kullanımda lumia 925 üzerinde Windows Phone twitter uygulaması 100mb'ı geçmemiş.
yine xperia z1'de 1GB internetim 15 gün dolmadan bitiyor. Lumia 925 ortalama aynı kullanım artı olarak ayda yaklaşık 1500 civarı mail gelen Microsoft hesabım da kuruluyken 20-25 günde bitiyor.
ben fazla Facebook ve foursquare kullanmam o yüzden o konuda yorum yapamam ama twitter uygulaması Windows Phone'da kesinlikle daha kullanışlı.
daha düşük olurdu bence note 3 ilk zamanlar 2200 dü hatta yakınım aldıCihazları karşılaştırınca zaten düşük fiyatlar. Üstteki mesajımda da belirttim Lumia 1520 ya da Lumia 930 kalitesindeki cihazlar Samsung markasıyla Android olarak çıksa fiyatı ne olurdu bir tahmin edin.
Bende diyorum ki fiyatların daha da düşük olması lazım,bu mesajınızı foruma yeni girmiş biri okusa 1520 de ve 930 da sanki çok farklı bi özellik var gibi sancakCihazları karşılaştırınca zaten düşük fiyatlar. Üstteki mesajımda da belirttim Lumia 1520 ya da Lumia 930 kalitesindeki cihazlar Samsung markasıyla Android olarak çıksa fiyatı ne olurdu bir tahmin edin.
930,1520,htc one(m8) samsung galaxy note 3 bunlar zaten hepsi üst düzey cihazlar
android ve iPhone da o fiyatlar normal çünkü sistem windows phone a göre ileride 
yooo note 3 bence 1520 ye göre çok daha ucuz en azından hemen fiyat düşüyor sabit değilBende diyorum ki fiyatların daha da düşük olması lazım,bu mesajınızı foruma yeni girmiş biri okusa 1520 de ve 930 da sanki çok farklı bi özellik var gibi sancak930,1520,htc one(m8) samsung galaxy note 3 bunlar zaten hepsi üst düzey cihazlar
android ve iPhone da o fiyatlar normal çünkü sistem windows phone a göre ileride
![]()
ben o ayrıntıyı kaçırmışım birde üstüne üstlük bu kadar geride olmasına rağmen millete pahalı telefon satıyoryooo note 3 bence 1520 ye göre çok daha ucuz en azından hemen fiyat düşüyor sabit değil
rezillik ya