papakudioflu Emekli Yönetici Konu Sahibi Erol adminimizin maxicep portal sayfasıyla yazdığı cihazla ilgili yazıya aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz. Nokia Lumia 925 Ön İnceleme
Erol adminimizin maxicep portal sayfasıyla yazdığı cihazla ilgili yazıya aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz. Nokia Lumia 925 Ön İnceleme
papakudioflu Emekli Yönetici Konu Sahibi Nextman' Alıntı: Anlatım için teşekkürler ortak Genişletmek için tıkla ... rica ederim ortak ben teşekkür ederim
Nextman' Alıntı: Anlatım için teşekkürler ortak Genişletmek için tıkla ... rica ederim ortak ben teşekkür ederim
papakudioflu Emekli Yönetici Konu Sahibi komando04' Alıntı: bu arada ali kemal abi sesin ve tip olarak semih şentürkü çok andırıyorsun Genişletmek için tıkla ... benzeticek başka bir adam bulamadın mı Serdar. Hem bir benzerlik varsa o bana benziyordur Sent from my Lumia 925 using Board Express
komando04' Alıntı: bu arada ali kemal abi sesin ve tip olarak semih şentürkü çok andırıyorsun Genişletmek için tıkla ... benzeticek başka bir adam bulamadın mı Serdar. Hem bir benzerlik varsa o bana benziyordur Sent from my Lumia 925 using Board Express
OttomaN TigeR Üye papakudioflu' Alıntı: benzeticek başka bir adam bulamadın mı Serdar. Hem bir benzerlik varsa o bana benziyordur Genişletmek için tıkla ...
papakudioflu' Alıntı: benzeticek başka bir adam bulamadın mı Serdar. Hem bir benzerlik varsa o bana benziyordur Genişletmek için tıkla ...
papakudioflu Emekli Yönetici Konu Sahibi bu arada videomuz 300+ izlemeye ulaştı. Nedense bana düşük geldi bu rakam.