Nokia Lumia 920 - Sesin Karşıya Gitmemesi Sorunu - ANKET

Sponsorlu Bağlantılar

Hangi operatörde bu sorunu yaşamaktasınız?

• Kullanılan toplam oy
    35
  • Anket kapatılmış .

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
abi ne vakit var ne bişey, hani sağlam telefon bişey olmasın biliyorsun güvenilmiyor. ne olacağı da belli değil tertemiz telefon.

Vaktin yoksa yedek bulman gerek haklısın servis bir hafta telefonu tutar

• Beğen
Tepkiler: PureFood
Murat Alper

Murat Alper

Üye
Ben de sorun yine tekrarladı geçtiğimiz ay.
Artık dayanamadım, servise de vermek istemedim.
Her seferinde temizleyip formatlayıp geri veriyorlar.

İnternetten alt ve üst mikrofon siparişi verdim. (Alt mikrofonu gittigidiyordan, üst mikrofonu ebay'den)

Değiştirdim rahatladım.
Ses de şu an hiçbir problem yok.

Dünya varmış arkadaş, oh be. :pro:
özgür abi konuyu hortlatmış gibi olacağım ama benim eski telefonum lumia 620'dede ses karşıya az gidiyordu ve lumia 920'dede az gidiyor ses acaba hattım türkcell simkartım eski vodafone'dan geçiş yaptıydım turkcelle onunda bir etkisi olabilirmi acaba bu sorun sadece tüm lumia telefonlarda genel bir sorunmudur acaba

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Benim cihazda da aynı sorun vardı geçen hafta servise bıraktım. Arıza olarak sesimin çok derinden ve net olarak iletilmediğini yazdırdım. Ertesi gün cihazın mikrofonunun sorunlu olduğunu ve tamire aldıklarını belirtmişler. İnşallah değiştirirler de bizi yoktan yere uğraştırmazlar.

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Benim cihazda da aynı sorun vardı geçen hafta servise bıraktım. Arıza olarak sesimin çok derinden ve net olarak iletilmediğini yazdırdım. Ertesi gün cihazın mikrofonunun sorunlu olduğunu ve tamire aldıklarını belirtmişler. İnşallah değiştirirler de bizi yoktan yere uğraştırmazlar.
bende de vardı mikrofon 2. verişimde değişti çoğunda aynı sorun çıkıyor sanırım

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
özgür abi konuyu hortlatmış gibi olacağım ama benim eski telefonum lumia 620'dede ses karşıya az gidiyordu ve lumia 920'dede az gidiyor ses acaba hattım türkcell simkartım eski vodafone'dan geçiş yaptıydım turkcelle onunda bir etkisi olabilirmi acaba bu sorun sadece tüm lumia telefonlarda genel bir sorunmudur acaba

Kesme sim kart ya da şebeke sorunlarından da kaynaklanabilir.
Çünkü ses sorunu genel olarak ülkemize ilk gelen 920 ve 820'lerde var.
620 vb diğer modellerde pek rastlanmıyor.

Murat Alper

Murat Alper

Üye
Kesme sim kart ya da şebeke sorunlarından da kaynaklanabilir.
Çünkü ses sorunu genel olarak ülkemize ilk gelen 920 ve 820'lerde var.
620 vb diğer modellerde pek rastlanmıyor.

Sim kart eski yada sim kartı yanlış kesmiş olabilirler mi acaba sim kartı değiştirsem sorun çözülür mü sim kart. 7-8 yıllık var da vodafone'du önceden hattım Türkcell'e taşıdım da birde önümüzdeki yıllarda telefonu değiştirmeyi düşünüyorum da onda sorun çıkmaz dimi sony htc gibi modellerden :)

PureFood

PureFood

Üye
Garantimin bitmesine 2 gün kaldı. 26 Kasım'da aldım diye hatırlıyorum, hâlâ yaptırmadım. Bu saatten sonra kendimiz servise yaptırak ne kadara patlar acaba.

GHOST_O.R.J

GHOST_O.R.J

Üye
ben son verdım yapıldı sorunn olmaz dısarda 15 ıle 50 tl arası

• Beğen
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Mikrofon arkadaşlar sim daha düşük bir ihtimal

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye

Evet arkadaşlar cihazı bugün teslim aldım ve artık ses problemi yok. Parça (Mikrofon) değişimi yapmışlar. :oke:

• Beğen
Tepkiler: ceza87 ve bulutsuzgece
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
  • Beğen
PureFood

PureFood

Üye
Ankara (necatibey'deki) teleservis ön büroya bırakmıştım. Onlar İstanbul'a göndermişler. Benim garantide bugün bitti. :)
Bu da tıpkı elektronik gibi şans işi, kiminin telefonu belki sağlam gidiyor bozuk geliyor kiminin düzeliyor. Teleservis olunca korkuyla yaklaşıyorum abi ya hep.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Aynı tereddütler içerisinde vermiştim, ama tertemiz geldi vallahi. :)

• Beğen
PureFood

PureFood

Üye
Bu ses sorunundan dolayı illallah edenlerdenim ben de. En sonunda garanti de bitti ama olan oldu, artık yaptırayım şu aleti diye gittim Genpa'ya. Bizim şube Apple/Turkcell T Serisi cihaz alıyor dediler. Çıktım. Yanında Teleservis var. Tıklım tıklım, bi numara aldım, bekleyen kişi sayısı 66 yazıyordu direk çıktım oradan da. Yakınlarda son çare KVK var, nasılsa parasıyla yaptırcaz ne olursa olsun dedim, gittim. Verdim, bir gün sonra siteden baktım 78 TL demişler, onayı verdim, yarım saat sonra tekrar kontrol yaptım, gelip alabilisiniz yazmışlar bu seferde. 24 saat içinde telefonum servise gitti geldi. Şimdi çok memnunum ama kiminle konuşsam 'oh bomba gibi olmuş sesin' diyorlar. Yaptırın kurtulun arkadaşlar, 78 TL gitti ama değdi diyeceğim artık..

• Beğen
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Geçmiş olsun kardeşim.

PureFood

PureFood

Üye
Geçmiş olsun kardeşim.
Sağol abi, bir de benim telefonun sesi çok kısılmıştı, hoparlörü yani. Yani ses 30'da bir müzik açıyordum, sanki 15 gibiydi. Demek bağlantı varmış diye düşünüyorum çünkü hoparlör sesi de kendine gelmiş. Şimdi hakkını veriyor.

• Beğen
drangela61

drangela61

Üye
konuyu hortlatacağım fakat maalesef bu sorunu yaşamaya başladım arkadaşlar..
tam 32 aydır lumia 920 kullanmaktayım son iki aya kadar böyle bir sorun yoktu fakat şimdi var ve had safhada.. telefonum ilk part lumia 920lerden ama böyle bir sorunu hiç yaşamamıştım.. sizce şu an sebep ne olabilir? ne yapmam gerekir? bildiğiniz bir çözüm yolu var mı?

Üst Alt