suyunsesi
Üye
Arkadaşlar yapmayın Allah aşkına, operatörler işi gücü bıraktı bizden dakika/kontör/tl çalmak için bizim her yaptığımız 5 görüşmeden birkaç tanesinde böyle sorun yaşamamızı mı sağlıyor? Ayrıca ben şahsen ilk defa akıllı telefon/telefon kullanmıyorum yok yanağımız ses kısmaya dokunuyormuş falan alakası yok yapmayın lütfenHa burada polemik yaratmak veya kimseye laf atmak kavga çıkarmak için yazmıyorum bunları sakın alınmayın veya yanlış anlamayın ama ortada bir sorun var. Ve bu sorun bence operatör kaynaklı değil. Ben sorun yaşadığım kişilerle sorun yaşadığım mekanlarda özellikle test amaçlı bir ahizeden bir hoparlörden bir de kulaklıktan konuşma yaptım. Farklı günlerde hem de. Sonuç sadece ahizeden konuştuğumda sorun yaşadım. Eskiden çok sık olmazdı ama son güncellemeden sonra daha sık olmaya başladı. Bilindiği üzere Nokia'nın üstü kapalı kabul ettiği bir seri hatalı üretim var. Bu durumda benim aklıma gelen bu sorunun cihazdan veya cihazın yazılımından kaynaklı olduğu. Ha operatörde sorun var diyenlere o zaman aklıma gelen bir soru sorayım: Neden uygulama güncelleme bildirimleri bazılarına düzenli gelirken bazılarına hiç ya da düzenli gelmiyor? Aynı telefon aynı yazılım? Bu da mı operatör kaynaklı? Neyse biz ne kadar konuşursak konuşalım bu konuda en sağlıklı bilgiyi Nokia veya MS verebilir bizlere teknik açıdan.
Aynen ben zaten servise verdim bugün alacağım hafta sonu deneyeceğim eğer düzelmediyse tekrar vereceğim. 4'e kadar yolu var ondan sonra da değişim istemeyi düşünüyorum.Bendeki sorun çok arttı.
Önümüzdeki günlerde servise vereceğim.
Sesin gelmiyor denilmesinden gına geldi artık.
Valla kusura bakma ama o öyle olmuyor işte hatta olmaması da lazım yani ben karşı tarafa sesimi doğru düzgün iletecem diye yüzümü telefona hizalamamam veya yüksek sesle konuşayım da sorun olmasın diye düşünmemem lazım. Burada sorun olan şey telefonun telefon özelliği yani en temel özelliği. Ayrıca senin anlattığın gibi yapınca da bir faydası olmuyor onu da belirteyim. Sen sorun yaşamıyor olabilirsin ama ben telefonu aldığım ilk günden beri yaşıyorum. Benim gibi bu durumdan şikayetçi olan bir sürü insan var ki sadece yurt içi değil yurtdışında da var. Senin yazdıklarını okuyunca sanki hata bizim telefonu yanlış tutuşumuzdan dolayı olmuş gibi bir izlenim edindim ondan bunu yazma gereği hissettim. Neyse ben pek çok şey denedim ama olmuyor ne yaparsam yapayım ses sorununu yaşıyorum.
Arkadaşlar bu sorunu ilk dile getirenlerdenim. Çünkü karşı taraf sesin gitti,anlaşılmıyor, kısık ses geliyor gibi şikayteleri hala devam ediyor, ben de telefonumu iyice ağzıma yanaştırmak zorunda kalıyorum ama bu şekilde konuşmak kıl bi durumi çözüm gelmeli bu sorunaHaklısın. Yazdıklarım bu durumda yanlış yönlendirme yapabilir diyerek sorun olmayan insanlar için düzeltme yaptım.
Arkadaşlar bu sorunu ilk dile getirenlerdenim. Çünkü karşı taraf sesin gitti,anlaşılmıyor, kısık ses geliyor gibi şikayteleri hala devam ediyor, ben de telefonumu iyice ağzıma yanaştırmak zorunda kalıyorum ama bu şekilde konuşmak kıl bi durumi çözüm gelmeli bu soruna
Ben bu haftaiçi servise vermeyi düşünüyorum.
Her konuştuğum kişi sesin gelmiyor, kısık geliyor, derinden geliyor vs demeye başladı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?