Nokia Lumia 920 Paralel İthalat Hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kartal-78

Üye
l920 şarj oladuktan sora kapandı kendilinden reset yaparak açabildim şimdide donmalar oluyor bu yazılımsamı acaba birde tele attıgım yazısal dkuman dosaları goremiyorum bu dosyları hangı dosya biçimminde atmalıyım yardım lutfenteekkurler

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
l920 şarj oladuktan sora kapandı kendilinden reset yaparak açabildim şimdide donmalar oluyor bu yazılımsamı acaba birde tele attıgım yazısal dkuman dosaları goremiyorum bu dosyları hangı dosya biçimminde atmalıyım yardım lutfenteekkurler
Şarj dolduktan sonra kapanması duyduğumuz bir sıkıntı değil, ama donma bazı arkadaşlarda oluyor. Doküman dosyalarını açmak ve düzenlemek için Lumia/dizin içerisindeki documents klasörünün içerisinde kopyalaman gerekli. 2007 office belgelerinin tümünü açıp düzenleme yapabilirsin, 2003 office belgelerini görebilir fakat düzenleme yapamazsın.

hllsvrn

hllsvrn

Üye
bugun l920 aldım sonunda beyaz renk iş arkadaşlarım gs note 2 aldiye ısrar ediyorlardı ama oçok buyuk seçimi l920 olarak yaptım

Hayırlı olsun, güle güle kullan. Kalbinin sesini dinlemen çok iyi olmuş (:

kartal-78

Üye
nokia pc suite l920 yi gormuyor bunn nedeni nedir pc suit te l92 yi kulanamıyoruz mu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt