Nokia Lumia 920 (on numara beş yıldız)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
    Konu Sahibi
Nokia Lumia 920 (on numara beş yıldız)
bugün bakırköy capacity de nokia standında yeni Lumiayı inceledim..adamlar tek kelimeyle yapmış arkadaş.symbian daki hüsranı unutturacak gibiler.menülerde en ufak takılma donma yok,bastığın açılıyor.telefonun tipi çok şık Ayrıca ince ve sağlam duruyor.menüde herşey elinin altında.internet explorer şahane.her siteyi çatır çatır açıyor en ufak takılma yok..Benim yorumum Lumia alınır.yani bir daha nokiaya bulaşmam düşüncesini değiştirme kararı aldım sayılır :) yarın öbür gün bir inceleme videosu eklerim tekrar gidip.sizde inceleme fırsatı bulursanız video çekip paylaşın burada.

MaxicepManyagı

Üye
hayırlısı bekliyoruz

hidayet02

hidayet02

Üye
bugün bakırköy capacity de nokia standında yeni Lumiayı inceledim..adamlar tek kelimeyle yapmış arkadaş.symbian daki hüsranı unutturacak gibiler.menülerde en ufak takılma donma yok,bastığın açılıyor.telefonun tipi çok şık Ayrıca ince ve sağlam duruyor.menüde herşey elinin altında.internet explorer şahane.her siteyi çatır çatır açıyor en ufak takılma yok..Benim yorumum Lumia alınır.yani bir daha nokiaya bulaşmam düşüncesini değiştirme kararı aldım sayılır :) yarın öbür gün bir inceleme videosu eklerim tekrar gidip.sizde inceleme fırsatı bulursanız video çekip paylaşın burada.

Windows Phone Bölümünden Haberin Yok Sanırım:)

Windows Phone Bölümünde Onlarca İnceleme Videosu Var Oraya Uğramalısın Bence:)

KarakayA67

Nexusumu satip bende almayi dusunuorum :)

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
    Konu Sahibi

Windows Phone Bölümünden Haberin Yok Sanırım:)

Windows Phone Bölümünde Onlarca İnceleme Videosu Var Oraya Uğramalısın Bence:)

ne Yalan söyleyeyim görmedim sizinle paylaşayım dedim :)

eren3546

eren3546

Üye
sen telefonu içi boş olarak incelemiş sin 50.100 tane uygulama yükle bakalım aynı performan si verecekmi :)

OttomanEmpire06

OttomanEmpire06

Üye
hadiyin ne duruyosunuz sıra bzde nokiacılar açın android batıyor konularını :) :D

Plesk234

Üye
Kardes Telefona 50-100 uygulama yüklersen.. I phone bile aynı performansı vermez :D

• Beğen
Tepkiler: farukbekl
Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
    Konu Sahibi
o hali ile bile bence almaya değer.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
lumia900'umde bir ara tam 227 tane uygulama vardi. Resim ve muzikleri saymiyorum:kop2:

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Bu haftasonuna kadar Nokia Shop'lardan birine gidip almayacak olsam bile ben de dokunayım artık sarışınıma :kıskıs:

Türe

Türe

Üye
Marketi de gelişse cidden güzel cihaz.

Placebo-

Placebo-

Üye
Ya of ya final Fantasy 13, 15tl markette. :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...