Nokia Lumia 920 Multitask ve Orta Derece Oyunlar (Yeni Video)

Sponsorlu Bağlantılar

cengizba

cengizba

Üye
:tşk:

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
Açıkcası ben de şu videoda "multitasking" değil de "fast resume" tekniğini gördüm. Asphalt 5 oynuyorken arka plana atılıp oyunu tekrar çağırdığında direk oyunun içindeki resume menüsünün gelmesini beklerdim, oysa ki kapattığı oyunu son kayıt bilgilerini yükleyerek çağırdı. Belki bu oyunun multitasking yerine fast resume destekli olmasından da kaynaklı olabilir ama sonuçta videoda bir "multitasking" yok bence.

• Beğen
Tepkiler: pRime. ve ~N.A.W.Y~
Placebo-

Placebo-

Üye
    Konu Sahibi
Bu videoda fail desene.. :ehe
Başka multitask videosu lazım ya.

Placebo-

Placebo-

Üye
    Konu Sahibi
Banane banane.. Oyun desteklemiyordur multitask belki. :ehe

Türe

Türe

Üye
Ezgi niye bu kadar diretiyorsun anlayamıyorum. 5 sayfadır aynı şeyi savunmaya çalışıyorsun ama savunmaya çalıştığın şey hem yok hem de elinde bir kanıt dahi yok. Absürt ve soyut şeyler savundukların. Kusura bakma :ok2:

• Beğen
Tepkiler: pRime.
Placebo-

Placebo-

Üye
    Konu Sahibi
Belirli bir video yok çünkü süleyman. Bu multitask adı altında bir video fakat cankartalın dediği gibi oyun multitask desteklemiyor olabilir. Belki başka bir uygulamayı açsaydı kaldığıyerden devam edecekti? Sorun burda, ortada belirli birşey yok çünkü..

SkyLaBTR

SkyLaBTR

Üye
Telefon satışa çıksın. Senin alacağın garanti zaten. Sadece bu multitaska özel bi video hazırlarsin :)

Türe

Türe

Üye
Belirli bir video yok çünkü süleyman. Bu multitask adı altında bir video fakat cankartalın dediği gibi oyun multitask desteklemiyor olabilir. Belki başka bir uygulamayı açsaydı kaldığıyerden devam edecekti? Sorun burda, ortada belirli birşey yok çünkü..

Sen sınırlama yok diyorsun ama detaylı inceleme videolarında yine bir sınırlama old. gördüm. Ve Wp'de Sözde "multitasking" denilen olayın Androidden bile kötü old. nu düşünüyorum.

Placebo-

Placebo-

Üye
    Konu Sahibi

Sen sınırlama yok diyorsun ama detaylı inceleme videolarında yine bir sınırlama old. gördüm. Ve Wp'de Sözde "multitasking" denilen olayın Androidden bile kötü old. nu düşünüyorum.

Kafam karıştı.. En iyi telefon alıncaya kadar beklemek. Alırsam ben detaylı yazarım. :)

Placebo-

Placebo-

Üye
    Konu Sahibi
Ya ama bunu deme bari. :ehe Wp store gir bi bak gerçi bakmışsındır. Artık bütün uygulamalar çıkıyor zaten. :)

Türe

Türe

Üye
Ya ama bunu deme bari. :ehe Wp store gir bi bak gerçi bakmışsındır. Artık bütün uygulamalar çıkıyor zaten. :)

E biliyorum tabii :) Play Store ve iOS'un yanına yaklaşamaz fakat şu an ;)

ugur1000

ugur1000

Üye
symbian is going out wp8 is coming in yani symbian dışarı çıkıyor güle güle wp8 ise içeri geliyor :D
nokia symbianı bırakırsa bence eski ğnğne bole donebilir bide android telfon yapsa

Placebo-

Placebo-

Üye
    Konu Sahibi
Uygulama sayısı olarak daha çok yolu var tabii. Ama şunuda düşün aynı uygulamadan bir tane daha yok.. Daha doğrusu seçilerek markete alınıyor. Zira, app ve play'de bir çok gereksiz uygulama var. Bu sana çok tanıdık bir laf herkes diyor çünkü. Ama ıphıne kullandım. Saçma saçma uygulamalar vardı. Telefonuhavaya atıyorsun kaç sn havada kalıyor gibi msela. Ama oyun uygulama yönünden iyigelişiyor. :) 130000 barajını geçmişti en son. 160.000'de onay bekleyen uygulama vardı sanırım. Bakalım inşallah iyi bir market olur.

Türe

Türe

Üye
Emin misin :) En son bilmem ne içerikli uygulamalar vardı :ehe App Store çok daha kontrollü Play Store'dan zira Play Store'da ne ararsan var çöplük :ehe

Üst Alt