Nokia Lumia 920 Ekran kararması sorunu yardım lütfen

Sponsorlu Bağlantılar

Screamore

Screamore

Üye
    Konu Sahibi
Nokia Lumia 920 Ekran kararması sorunu yardım lütfen
Arkadaşlar bugün telefonu normal kullanıyordum. Kilidi açtım ve telefon kitlendi kaldı.Bende biraz bekledim daha sonra bir şey değişmediğini görünce bir daha bastım güç düğmesine. Ekran birden karardı ben kapanmıştır zannederek telefonu tekrar açmaya çalıştım ama telefon tepki vermedi. Daha sonra arkadaşımdan beni aramasını istedim aradığında telefonum çalıyordu ama zil sasi ve ya titreme yoktu . Sonra eve geldim ve şarja taktım son çare olarak . telefonu şarja taktığımda bir kaç bildirim sesi duydum email geldiğine ya da mesaj geldiğine dair . Sorum şu ne yapmayılıyım ? Telefon şu an açık sanırım kendi kendine şarjının bitmesini mi beklemeliyim ne yapmalıyım lütfen yardımcı olurmusunuz ?

IVI-Elia

Üye
emin değilim keşeke şarja takmasaydın bazen yazılımsal hatalardan dolayı olabiliyor.Boyle olunca ben telefonun ses kısma ve güç düğmesine 10-15 sn basınca yaptım açıldı... Başıma 1 kere geldi...Ama senin sorunun belki farklı olabilir

metrix355

metrix355

Üye
Bu bendede oldu ses kısma ve açma kapama tuşuna 10sn kadar basılı tutarsan düzelir

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Ses kısma ve Güç tuşuna 10 saniye basılı tut, sistem yeniden başlar.
İşlem tamam, geçmiş olsun.
Nadiren bu tip kararmalar olabiliyor.

Screamore

Screamore

Üye
    Konu Sahibi
Çok teşekkür ederim arkadaşlar dediğiniz gibi yaptım sorun çözüldü

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
geçmiş olsun sorun çözüldüğüne göre konu :locked2: