Öneri Lumia 1520 Ekran Titreme Sorunu Hk

Sponsorlu Bağlantılar

braayn

braayn

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar değerli fikirleriniz ve paylaşımlarınız için çok teşekkürler.
Cihaza yapmadığım işlem kalmadı en son nokia software recovery tool ile şuanda olan CYAN^nın kararlı sürümünü kurdum yaklaşık 2 saattir sorun yok.Bu sorunu gdr 1 in betasını aldığım günden beri yaşıyordum ama çok sık olmuyordu.en son geçtiğimiz perşembe ve cuma günü telefonum kullanamaz derecede videodaki gibi titriyordu.sistemsel sandım çünkü üzerinde BETA bir işletim sistemi var olma ihtimali yüksek diye düşünüyordum.Baktım denimin kararlı sürümü var ne yaptım finlandiya cyna dönüp manuel güncellemeri aratıp kurdum.Sorun devam etti.Şimdi üzerinde grd1 beta varken cyana dönüp DENİM'i kurmama rağmen cihaz daha sapıttı.Şuanda olması gereken CYAN var ve sorun yok gibi şükürler olsun ki donanımsal olarak düşündüğüm problem sanırım yazılımsal. Ekran sorunu yaşayan arkadaşlar çok canınzı sıkacak duruma gelirse cyana yükseltip deneyin derim.Adminlerden ricam konuyu 2 gün daha açık bırakın lütfen.2 gün daha kullanayım sorun olmaz ise kapatalım konuyu .Açık kalmasının bir sakıncası yoksa tabiki.

• Beğen
Tepkiler: maydinmaydin

ardacumhur

ardacumhur

Üye
2 gün sonunda bana bi pilav yapmayı unutma :D

Maksat pirinç boşa gitmesin :kıskıs:

• Beğen
Tepkiler: braayn
braayn

braayn

Üye
    Konu Sahibi
2 gün sonunda bana bi pilav yapmayı unutma :D

Maksat pirinç boşa gitmesin :kıskıs:

eyvalla yaparız 1 ay öncesinde eskişehirdeydim porsuk çayının oralarda :) yapar getiririz eskişehire.
Arkadaşlar sorun devam ediyor çok sık olmasada oluyor neyse servis yolları gözüktü bize konu kapatılabilir.

Lumia1520

Lumia1520

Üye
Kardeşim zaten telefon 1 gün sürmeden siyah ekran olacak ve ses olacak görüntü olmayacak. Ben bu yüzden servise verdim yapamadılar şimdi tekrar verdim 2 haftada geliyor :) umarım olur :)

bkrymn

bkrymn

Üye
Arkadaşlar ben de yaklaşık 23 aydır (iki sene olacak işte) 1520 kullanıyorum. Telefon çok güzel ve stabil. Yaklaşık 3-4 aydır ben de ekranda titreme, donma, mesaj felan yazarken yada tuş kilidini açarken kendi kendine tuşlara basma, search tuşuna basıp intenet sayfasını açma gibi sorunlar yaşıyorum. Hatta whatsapp ta yazışırken kendiliğinden ses kaydı felan yapıyor. Nette çok araştırdım ama çözüm bulamadım. Telefon tamircilerine gösterdim ilgilenen felan olmadı. Hala kullanan ve bu sorunu yaşayan, çözüm bulamayan arkadaşlar için başıma gelen birşeyden bahsetmek istiyorum. Şu an bu olay başıma geleli bir hafta kadar felan oldu. Sürekliliği olur mu bilmiyorum ama İnşaAllah da böyle devam eder. Yaklaşık 10 gün önce yeni tanışmış olduğum birisiyle yazışırken yine aynı şekilde titremeye, saçma sapan şeyler yazıp kendi kendine göndermeye başladı. Bir türlü müsaade etmedi düzgün birşeyler yazmama. Kızgınlıktan telefonu ekranın tersi yönünde, ekran gerilecek şekilde zorladım bükmeye. Renklerde bozulmalar felan oldu fakat bıraktığımda renkler düzeldi ve telefon normale döndü. Yaklaşık bir haftadır da çok iyi. Titreme ve donma, birşeyler yazma gibi şeyler yok. Yani bahsettiğim sorunların hiçbiri yok şu an. Şeytan kulağına kurşun. İnşaAllah da böyle devam eder. Bir daha tekrarlamaz. NOT : Telefon çok güzel, renkleri canlı, yazılımı stabil, geliştirilen uygulama ve oyunların kullanımında bir sıkıntı yaratmıyor. Ayrıca ayrıda bir havası var :)Şu an piyasadaki veya piyasaya çıkacak olan en yeni model telefonu teklif etseler değişmem. Belirtmek istedim..

• Beğen
Tepkiler: bozkirdangelen
bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Arkadaşlar ben de yaklaşık 23 aydır (iki sene olacak işte) 1520 kullanıyorum. Telefon çok güzel ve stabil. Yaklaşık 3-4 aydır ben de ekranda titreme, donma, mesaj felan yazarken yada tuş kilidini açarken kendi kendine tuşlara basma, search tuşuna basıp intenet sayfasını açma gibi sorunlar yaşıyorum. Hatta whatsapp ta yazışırken kendiliğinden ses kaydı felan yapıyor. Nette çok araştırdım ama çözüm bulamadım. Telefon tamircilerine gösterdim ilgilenen felan olmadı. Hala kullanan ve bu sorunu yaşayan, çözüm bulamayan arkadaşlar için başıma gelen birşeyden bahsetmek istiyorum. Şu an bu olay başıma geleli bir hafta kadar felan oldu. Sürekliliği olur mu bilmiyorum ama İnşaAllah da böyle devam eder. Yaklaşık 10 gün önce yeni tanışmış olduğum birisiyle yazışırken yine aynı şekilde titremeye, saçma sapan şeyler yazıp kendi kendine göndermeye başladı. Bir türlü müsaade etmedi düzgün birşeyler yazmama. Kızgınlıktan telefonu ekranın tersi yönünde, ekran gerilecek şekilde zorladım bükmeye. Renklerde bozulmalar felan oldu fakat bıraktığımda renkler düzeldi ve telefon normale döndü. Yaklaşık bir haftadır da çok iyi. Titreme ve donma, birşeyler yazma gibi şeyler yok. Yani bahsettiğim sorunların hiçbiri yok şu an. Şeytan kulağına kurşun. İnşaAllah da böyle devam eder. Bir daha tekrarlamaz. NOT : Telefon çok güzel, renkleri canlı, yazılımı stabil, geliştirilen uygulama ve oyunların kullanımında bir sıkıntı yaratmıyor. Ayrıca ayrıda bir havası var :)Şu an piyasadaki veya piyasaya çıkacak olan en yeni model telefonu teklif etseler değişmem. Belirtmek istedim..
Telefon üreticileri bu sorun giderme yöntemini duysa, şaşkınlıktan küçük dillerini yutarlardı.

• Beğen
Tepkiler: erhanercan ve suyunsesi
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Aynı titreme sorununu bende 1520 de 1 hafta falan baya bir yoğun olarak yaşadım o kadar ki neredeyse telefonu fırlatıp atasım geliyordu, sonra burada bir arkadaşımızın anlattığı saç kurutması yöntemini uyguladım bu arada ekranı çapraz uçlardan tutup bükmeye falan çalıştım şimdi(son 1 haftadır ) bu sorunu yaşamıyorum ama birde şu var sert kılıflar var ya onlardan vardı artık onu takıp öyle kullanıyorum, cebimde ezilip büzülmesin tekrar o olay nüksetmesin diye.
Alakası yok ama arkadaşlar şunu belirtmeden de geçemeyeceğim 1150.00 tl ye hepsiburada dan beyaz aldım bütün ayarlarımı hesaplarımı falan yaptım ve bu gün ilk kez onu kullandım cihaz çok güçlü ve hızlı gerçekten cihaza gerçekten lafım yok bir kusurda bulamadım ama bizim wp ve 1520 başka be kardeşim,hattımı yine 1520 ye takıp mi5 i isterse eşime vereceğim istemez ise bakacağız artık.

• Beğen
Tepkiler: bozkirdangelen ve serinaga
serinaga

serinaga

Üye
Aynı titreme sorununu bende 1520 de 1 hafta falan baya bir yoğun olarak yaşadım o kadar ki neredeyse telefonu fırlatıp atasım geliyordu, sonra burada bir arkadaşımızın anlattığı saç kurutması yöntemini uyguladım bu arada ekranı çapraz uçlardan tutup bükmeye falan çalıştım şimdi(son 1 haftadır ) bu sorunu yaşamıyorum ama birde şu var sert kılıflar var ya onlardan vardı artık onu takıp öyle kullanıyorum, cebimde ezilip büzülmesin tekrar o olay nüksetmesin diye.
Alakası yok ama arkadaşlar şunu belirtmeden de geçemeyeceğim 1150.00 tl ye hepsiburada dan beyaz aldım bütün ayarlarımı hesaplarımı falan yaptım ve bu gün ilk kez onu kullandım cihaz çok güçlü ve hızlı gerçekten cihaza gerçekten lafım yok bir kusurda bulamadım ama bizim wp ve 1520 başka be kardeşim,hattımı yine 1520 ye takıp mi5 i isterse eşime vereceğim istemez ise bakacağız artık.

Evet bu doğru, ekranı ısıtma konusunu ben açmıştım, kısmen düzelmişti, ama ekranı ısıtıp arkaya doğru ekranı bükme olayı kesin çözüm oldu bu hususta ve şimdiye kadar (yaklaşık bir ayı geçti) artık bu sorunu yaşamadım ...

braayn

braayn

Üye
    Konu Sahibi
bir arkadaşımın lumia 720'si var onda da deneyeyim bakalım

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
ben aldım alalı 920 ekranı titriyor sorun değil bence

Üst Alt