Öneri Lumia 1520 Ekran Titreme Sorunu Hk

Sponsorlu Bağlantılar

braayn

braayn

Üye
    Konu Sahibi
Lumia 1520 Ekran Titreme Sorunu Hk
merhabalar
gdr1 beta ile birlikte hayatıma giren ekran titreme probleminin videosunu çektim.Denim çare olur diye bekledim ve finlandiya romunu kullanarak kurdum ama nafile sorun aynı.Şimdi sorun SD karttanmı oluyor diye sd kartı çıkardım yine oldu ekran da koruyucu var su damlası geldiğinde yine yapıyordu silince düzeliyordu.Şimdi ekranda ne su damlası nede başka birşey var sorunum devam ediyor.Ekran koruyucusunu uzun bir süredir kullanıyorum aynı sorun başka lumia kullanıcılarında da var mesela onlarda ekran koruyucusu olmadığını fark ettim.Alttaki kapasitif tuşlarda kitleniyor.Varmı çözüm getirebilecek biri yada yorum yapabilecek ?

Not:Her şeye rağmen WP kullanıyorum çünkü bağımlılık yaptı bu nedenle canınızı sıkan ufak şeyler olsada yinede WP ailesi ayrıcalıktır diyorum.Tşkler

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Hocam sıfırlayın, düzelmezse stabil sürüme dönün. Birde koruyucu jelatini sökün. Oda olmazsa servise verin. Sanki servislik bir durum gibi göründü gözüme. Ama tüm çözüm yollarını denemeden de vermeyin

• Beğen
Tepkiler: braayn
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
merhabalar
gdr1 beta ile birlikte hayatıma giren ekran titreme probleminin videosunu çektim.Denim çare olur diye bekledim ve finlandiya romunu kullanarak kurdum ama nafile sorun aynı.Şimdi sorun SD karttanmı oluyor diye sd kartı çıkardım yine oldu ekran da koruyucu var su damlası geldiğinde yine yapıyordu silince düzeliyordu.Şimdi ekranda ne su damlası nede başka birşey var sorunum devam ediyor.Ekran koruyucusunu uzun bir süredir kullanıyorum aynı sorun başka lumia kullanıcılarında da var mesela onlarda ekran koruyucusu olmadığını fark ettim.Alttaki kapasitif tuşlarda kitleniyor.Varmı çözüm getirebilecek biri yada yorum yapabilecek ?

Not:Her şeye rağmen WP kullanıyorum çünkü bağımlılık yaptı bu nedenle canınızı sıkan ufak şeyler olsada yinede WP ailesi ayrıcalıktır diyorum.Tşkler

Servislik bir durum var gibi. :hmmm

• Beğen
braayn

braayn

Üye
    Konu Sahibi
servise yollama taraftarı değilim ama mecbur kalırsam yollayacağım.Malum Teleservice bakıyor onlar zaten çalışanı bozan yada bozuk olanı daha beter hale sokan bir servis birde gittimi gelmeyen bir servis süreçleri var.Jelatinide sökücem .Benzer sorunu yaşayanınız olmadımı ?
benzer bir sorun daha buda L1520 acaba kronik bir sorun mu bu ? :S

zaakaan

zaakaan

Üye
Bende Lumia 1520 kullanıyorum, 10 ay oldu (11 ay sayılır hatta) ama bu sorunla hiç karşılaşmadım. Banada servislikmiş gibi geliyor.

• Beğen
hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
Bendede oluyodu sıfırladım ve çift tıkı kapadım düzeldi

• Beğen
zaakaan

zaakaan

Üye
hocam sende ekran koruma jelatini varmı birde sd kart takılımı ?

bende sıfırlayıp denim kurdum ama çift tıklamayı kapatıp test edeceğim

Jelatin yok, kullanmıyorum ama SD Kart var, 8 GB Class sorun olabiliyor ise 4'tü sanırım.

Silinen Üye 1030288

Kapalı Hesap
çok değişik duruyor :) havalı

arkadaşların dediği gibi sıfırlayın yada yazılımı tekrardan yükleyin

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Sıfırlayın tekrar yükleyin, sonra da bir gece pirinç dolu kavanozun içine koyun bekleyin sabaha kadar.

ciddiyim. Kaybedecek bir şeyiniz yok, olmazsa servise verirsiniz. Eğer içinde nemlenme varsa, yada dokunmatik ekranı etkileyen sıvı teması varsa "belki" düzeltecektir. Denemekten zarar gelmez.

• Beğen
Tepkiler: ceza87, skynet, erhanercan ve 1 kişi daha
braayn

braayn

Üye
    Konu Sahibi
dün akşam yaptıklarım.
  • jelatini üzerinden söktüm
  • hard reset attım.
  • sd kartı çıkarttım
  • eski yedeklerimden dönmedim
  • çift tıkı kapattım
Henüz yapmamış olup deneyeceğim bir kaç şey kaldı.
  • Bir kavanoz dolusu prinçe koymak
  • Nokia Software Updater for Retail ile formatlamak
Bunları yaptığımda da düzelmez ise ki umudum yok servise yollayacağım :(
24.03.2014 tarihinde cihaz alınmış evkurdan nokiashopa götürsem onlarda işlem yapıyorlarmı bilgisi olan varmı ?

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
dün akşam yaptıklarım.
  • jelatini üzerinden söktüm
  • hard reset attım.
  • sd kartı çıkarttım
  • eski yedeklerimden dönmedim
  • çift tıkı kapattım
Henüz yapmamış olup deneyeceğim bir kaç şey kaldı.
  • Bir kavanoz dolusu prinçe koymak
  • Nokia Software Updater for Retail ile formatlamak
Bunları yaptığımda da düzelmez ise ki umudum yok servise yollayacağım :(
24.03.2014 tarihinde cihaz alınmış evkurdan nokiashopa götürsem onlarda işlem yapıyorlarmı bilgisi olan varmı ?

Yalnızca "Nokia Care" ve "Teleservis" noktalarından birine teslim edebilirsiniz.

• Beğen
braayn

braayn

Üye
    Konu Sahibi
Yalnızca "Nokia Care" ve "Teleservis" noktalarından birine teslim edebilirsiniz.
özgür abi saolasın finlandiya romu olduğundan dolayı garanti dışı bırakabilirler sanırım cyanı kurup Nokia Care istanbulda nerde varsa oraya götüreceğim .Teleservis bana uzak olsun kime yakın olursa olsun.

ıRagnaRı

ıRagnaRı

Üye
Azer bülbül misali titriyo

braayn

braayn

Üye
    Konu Sahibi
istanbul avrupa yakasına nokia care nerelerde var acaba ? bilen varmı netten bulamadım :S

Esendağlı

Esendağlı

Üye
istanbul avrupa yakasına nokia care nerelerde var acaba ? bilen varmı netten bulamadım :S
Şişli de(sts telekomimasyon) var ama onlarda lumiaları teleservise gönderiyor bilgin olsun.benim 920 yi vermiştim ondan biliyorum

erhanercan

erhanercan

Üye
ENT NOKIA YETKILI SERVİSİ denesene teleservice malum berbat

erhanercan

erhanercan

Üye
erhan ENT dediğin yer bayrampaşada mı ?

evet kardeşim benim teleservice gonderdiğim bütün telefonlarım geriye ırzına geçilmiş ve başka yerleri bozulmuş bir şekilde geri geldi. Son gönderdiğim Lumia nında içine ettiklerinden sonra 925 e geçtim bir daha sorun olursa oraya gonderırım diyorum. Sonuçta nokia care çalışanlarından teleservice e tepki diye kurulmuş bir servis şansını orada dene derim dostum

• Beğen
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Benim 920 iki sene oldu sanırım titriyor Parkinson hastası sanıyorum

Üst Alt