Otg nin alternatifi olmaz.Radyo ve otg bir sıkıntı mı?Radyo programı indirilebilir. Otg ise alternatifleri var. Hat üzerinden güncelleme yapma olayını bilmiyorum ama bu sistem için wi-fi şart zaten.

Donanımsal Olarak
Radyo
OTG
Fm transmitter desteklememesi
Sd kart desteklememesi (emin değilim)
Yazılımsal olarak
Marketindeki güncelleme sıkıntıları(hat üzerinden güncelleyememe vs)
Multitask(Android ile kıyaslarsak Androiddeki multitask modlanarak çok daha iyi hale getirilebiliyor)
dahası da geliyor bir saniye![]()
Neyin kavgasını yaptığınızı çözemedim kaç gündür? Öncelikle Ezgi,her sistemin eksikleri olabilir,bunlar da zamanla giderilir,evet windows phone yeni bir sistem ve eksikleri var ama giderilmeyecek diye birşey yok,neden birbirinize birşeyler ispatlamaya çalışıyorsunuzki? Evet windows phone da otg desteği yok ve gerçek bir multitaskingde yok tıpkı androidde olmadığı gibi. Ayrıca Ali windows phoneda fm radyo desteği var internet şart değil. Her sistemin eksikleri gedikleri vardır,androidde ilk çıktığında hesap makinesi gibiydi şimdi bilgisayar gibi oldu onun da eksikleri yok mu var.
:hat uzerinden guncelleme var,fm radyo var,sd kart destegi var. Otg konusunda henuz bir bilgi yok ama nokia muhendislerinden birisinin resim ve video yetenekleri konusunda dun yaptigi bir aciklamada paylaşim secenekleri olarak bluetooth,sosyal aglar , skydrive ve usb flash bellegi işaret ettigini okudum.
Androiddeki multitask(!) daha iyi hale getirilebiliyorNeyin kavgasını yaptığınızı çözemedim kaç gündür? Öncelikle Ezgi,her sistemin eksikleri olabilir,bunlar da zamanla giderilir,evet windows phone yeni bir sistem ve eksikleri var ama giderilmeyecek diye birşey yok,neden birbirinize birşeyler ispatlamaya çalışıyorsunuzki? Evet windows phone da otg desteği yok ve gerçek bir multitaskingde yok tıpkı androidde olmadığı gibi. Ayrıca Ali windows phoneda fm radyo desteği var internet şart değil. Her sistemin eksikleri gedikleri vardır,androidde ilk çıktığında hesap makinesi gibiydi şimdi bilgisayar gibi oldu onun da eksikleri yok mu var.
modlanarak tabi.
Androiddeki multitask(!) daha iyi hale getirilebiliyormodlanarak tabi.
Bağırmana gerek yok
Modlanarak a bakarsak wp de de olmayanların çoğu yapılabiliyor,androidin orjinalinde multitask,yok!

Çıksss. Multitask olmadığına inanacaktım ki; cankartal oyun multitask desteklemiyor olabilir dedi.Saydığın eksiklerde aslında var wp'de. Otg ve multitask belirsiz sadece.

İlleki ek pakette olacak turkcell sevabına getirmiyorya kesin paketin yanında insanları baya kazıklıcaklar bence almayın teknoljı marketlerıne gelmesini bekleyın.
Nokianin 808 modeli 1500 iken bu telefon 1900 den aşşa degildir yanı boşa beklemeyın aşşa fıyatlarını.
Bağırmana gerek yok
WP'un modlanabildiğini de duydum.günüm tam oldu desene.
Son olarak diyeceğim(ve tekrar diyeceğim)
WP Multitask YOK.Ve eksiklikleri var.
inadına halen sadece stabiliteyi savunuyorsanız "Fan"sınızdır.
buda WP hakkındaki son yorumumdu![]()
Bağırmıyorum kardeşim,evet WP de modlanıyor,rom atılıyor,root yapılıyor custom romları da var ve evet sistemin eksikleri var multitaskingi yok,otg daha net değil ama N9 da da ben pek kullanmıyorum şahsen yine de eksik olarak görüyorum,bildirim çubuğu da benim için bir eksik mesela,bunları da inkar etmiyorum o yüzden fan olduğumu düşünmüyorum yani...
Lumia710 custom rom
- - - Eklendi - - -
Lumia 710 wp 7.8 custom rom

Galaxy S'e eklenen OTG gibi mesela.