Nokia Lumia 920 Bu hafta Türkiye'ye Geliyor !

Sponsorlu Bağlantılar

pRime.

pRime.

Üye
bu özelliklere bir de telefondan ne kadar ulaşabilecek kullanıcı ona bakalım isterseniz. buna dair hala bir gelişme yok. he en azından microsofttan usb bellek olarak kullanabilmeyi kullanıcıya sunacak kadar akıllı birilerinin çıktığını görmek güzel. bambaşka sistemli telefonlar destekliyor sonuçta bunu adamlar anca akıl ettiler.
bluetooth'a gelecek olursak o linkin bir anlamı yok. gelecek denmiş sadece ama daha biri çıkıp da ben wp8'den herhangi bir cihaza herhangi bir dosyayı gönderdim dememiş. demek ki hala ortalarda bluetooth ile dosya göderimi yok. nfc ile resim paylaşılıyor sadece.

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 737108

Placebo-

Placebo-

Üye
bu özelliklere bir de telefondan ne kadar ulaşabilecek kullanıcı ona bakalım isterseniz. buna dair hala bir gelişme yok. he en azından microsofttan usb bellek olarak kullanabilmeyi kullanıcıya sunacak kadar akıllı birilerinin çıktığını görmek güzel. bambaşka sistemli telefonlar destekliyor sonuçta bunu adamlar anca akıl ettiler.
bluetooth'a gelecek olursak o linkin bir anlamı yok. gelecek denmiş sadece ama daha biri çıkıp da ben wp8'den herhangi bir cihaza herhangi bir dosyayı gönderdim dememiş. demek ki hala ortalarda bluetooth ile dosya göderimi yok. nfc ile resim paylaşılıyor sadece.

Bak tartışma çıksın istemiyorum. Sırf Doktor'un hatrına yumuşak bir cevap yazacağım. Neden her seferinde kötü yanını sürekli sunup duruyorsun? Ne göstersek itiraz ediyorsun. Ben hiç hoşnut değilim. İnsanın biraz polyanna olması lazım. Sen eleştiriyorsun biz öyle olmadığını söylüyoruz sonra sen tekrar yeni birşeyler bulup eleştiriyorsun.. Lütfen yeni bir sisteme daha insiyatifli yaklaşalım. Ben burda meego'yu da yerebilirim sonuçta sürekli eksikliklerini söyleyerek ama yapmıyorum. Neden? Çünkü +ları da var. O eksiklikler zamanla düzelir. Gerçi sizde destek yok firma değil ama açık kaynak kodlu old. için siz düzeltebilirsiniz. Yani anlatmak istediğim bu sorunların düzeleceğini düşünüp daha sakin yaklaşman.

pRime.

pRime.

Üye

Bak tartışma çıksın istemiyorum. Sırf Doktor'un hatrına yumuşak bir cevap yazacağım. Neden her seferinde kötü yanını sürekli sunup duruyorsun? Ne göstersek itiraz ediyorsun. Ben hiç hoşnut değilim. İnsanın biraz polyanna olması lazım. Sen eleştiriyorsun biz öyle olmadığını söylüyoruz sonra sen tekrar yeni birşeyler bulup eleştiriyorsun.. Lütfen yeni bir sisteme daha insiyatifli yaklaşalım. Ben burda meego'yu da yerebilirim sonuçta sürekli eksikliklerini söyleyerek ama yapmıyorum. Neden? Çünkü +ları da var. O eksiklikler zamanla düzelir. Gerçi sizde destek yok firma değil ama açık kaynak kodlu old. için siz düzeltebilirsiniz. Yani anlatmak istediğim bu sorunların düzeleceğini düşünüp daha sakin yaklaşman.

yeni sistem değil üç yıllık bir geçmişi var. tonla microsoft geliştiricisi sürekli olarak üzerinde çalışıp hata ayıklıyorlar ancak böyle hayati eksiklikleri yeni yeni düzeltiyorlar. sonuçta devrimsel(!) bir işletim sistemi değil mi wp8? nokia n9'daki meego ise bir yıllık. sadece üç kez güncellendi ama bu eksiklerin hiçbirisi ilk sürümünde de yoktu son sürümünde de yok. ayrıca koca bir linux topluluğu sürekli olarak destek sağlıyor bu cihaza. varolan eksikler de tek tek gideriliyor cihazdaki. google'da apkenv, wazapp ve nitdroid kelimelerini aratırsanız ne gibi bir desteğin olduğunu anlarsınız.

son olarak sert cevap yazıp yazmamak sana kalmış, mesajları silinecek olan sensin sonuçta ben değilim. burada bazıları tarafından bastırılmaya çalışılan kişi de benim. ben sadece varolan eksikleri yazıyorum. symbian için de eksik gördüğüm şeyleri yazdım android için de yazdım ios için de yazdım meego için de yazdım. bu yorumlarımı benim kadar forumda bulunmuş kişiler zaten görmüştür. yorumlarımı da senin hoşnut olma durumuna göre düzeltemem üzgünüm.

Placebo-

Placebo-

Üye
Yanlış anlaşıldım. Herneyse iy forumlar.

Black-killing

Black-killing

Üye
Bu konuyu çok tartışmayın.Siz windows a pek güvenmeyen androidi savunanlar .

Android ilk sürümünde stabilite bakımından iyimiydi yada sonra yada 4.0 a kadar gelen sürümleri stabilite bakımından kötüydü. Eee şimdi windows daha yeni çıktı.Farz edelim ki stabil olmasın.( buna pek inanmıyorum. ) Durun daha yeni çıktı. Direk android ile kıyaslıyorsunuz.Android 4 - 5 sürümde daha yeni yeni düzeliyor.Direk çıkar çıkmaz iyi değildi. O halde sizde windowsu kötülemeyin hemen üstünden biraz vakit geçsin bakalım windows mu stabil yoksa android mi ? Hep birlikte görelim.

Not : Ama ben bu konu da windowstan daha ümitliyim belirtmek isterim.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici

- - - Eklendi - - -

cihaz Turkcell de satışa sunuldu fiyatı 1649 TL,benim tahminimde 100 TL daha pahalıya geldi alacaklara şimdiden hayırlı uğurlu olsun. Cihazlar 13 kasım itibari ile teslim edilecek alanlara.

MasteLaa

MasteLaa

Üye

- - - Eklendi - - -

cihaz Turkcell de satışa sunuldu fiyatı 1649 TL,benim tahminimde 100 TL daha pahalıya geldi alacaklara şimdiden hayırlı uğurlu olsun. Cihazlar 13 kasım itibari ile teslim edilecek alanlara.
İnceleme için sabırsızlanıyorum :eller: :)

Placebo-

Placebo-

Üye
Can haberi ben verecektim. Bu cihaz vatandan 1300 tl gibi bir fiyata alınır o zaman.. :) 1649 tl turkcell fiyatı çok iyi. Mağazaarda 1599 tl olur.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Can haberi ben verecektim. Bu cihaz vatandan 1300 tl gibi bir fiyata alınır o zaman.. :) 1649 tl turkcell fiyatı çok iyi. Mağazaarda 1599 tl olur.

Vatan bu cihazı indirime sokmaz ben sana söyliyim bak :) Vatandan almak 24-25 kasıma kadar beklemen lazım ayrıca sabredebilicen mi :ehe

Placebo-

Placebo-

Üye
Ben kim sabretmek kim. Direk turkcellden kazık yiyeceğim. :ehe

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
    Konu Sahibi
Vatan'daki adam çok övdü bakalım kullanıcı yorumları ne olacak ama tahminimce çoğu bilinçsiz kullanıcı metro arayüzüne kolay kolay alışamayacağı için kötü yorumlar yapılacaktır.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Vatan'daki adam çok övdü bakalım kullanıcı yorumları ne olacak ama tahminimce çoğu bilinçsiz kullanıcı metro arayüzüne kolay kolay alışamayacağı için kötü yorumlar yapılacaktır.

O arayüzü beğenmeyen almaz zaten bu cihazı.

Placebo-

Placebo-

Üye
Benm hoşuma gitti tam aksine. :ehe

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
    Konu Sahibi
Burası Türkiye.

Kerim.

Kerim.

Üye
Ben kim sabretmek kim. Direk turkcellden kazık yiyeceğim. :ehe

İlk kaca satilacak?ayrica kazik yiyecegini bile bile ilk alma hevesin ne?sonra 300-400lira kazik yedim diyeceksin.

Üst Alt