Nokia Lumia 920 Bu hafta Türkiye'ye Geliyor !

Sponsorlu Bağlantılar

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
    Konu Sahibi
Nokia Lumia 920 Bu hafta Türkiye'ye Geliyor !

Nokia'nın geçtiğimiz ay tanıttığı Windows Phone 8 işletim sistemi ile çalışan amiral gemisi ülkemizde de uzun zamandır merakla bekleniyor. Nokia Lumia 920'nin Türkiye çıkış tarihi ve fiyatı en sonunda belli oldu. Cihaz ilk olarak Turkcell ile satışa sunulacak ve telefonu bekleyen kullanıcıları 19 Kasım tarihinde Turkcell İletişim Merkezleri'nden alabilecekler. Nokia Lumia 920 tarifeye ek olarak 24 ay kontrat ile 59 TL'den satışa sunulacak. Telefon, henüz Turkcell'in cihaz kampanyaları arasında henüz yerini almadı. Ayrıca cihazın peşin olarak kaça satılacağı da belli değil. Ancak Lumia 920'nin tahmini fiyatının HTC 8X modelinden daha yüksek seviyede olacağı söyleniyor. Lumia 920, 4.5 inç HD ekran, 1.5 GHz hızında çalışan çift çekirdekli Qualcomm Snapdragon S4 işlemci, Adreno 225 GPU, 1 GB RAM, 32 GB dahili hafıza, 8 Megapiksel ana kamera, 1.3 Megapiksel ön kamera, 1080p ana kameradan video kaydı, NFC, WiFi, Bluetooth 4.0, GPS / Glonass kablosuz bağlantıları ve 2000 mAh pil özellikleri ile piyasaya sürüldü.

Alıntı : Haberimport

PriZm

PriZm

Üye
:eller:

dedereis123

dedereis123

Üye
1920tl gibi paket hariçi bir alım fiyatı olucakmış eklemek istedim

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Teşekkürler,Turkcell hızlı başladı helal olsun,htc 8x den sonra Lumia 920, pastadan büyük payı o kapacak ama pahalı ya

acuxx

acuxx

Üye
beklemekten sıkıldım acıkcası haftaya geleceğini zannetmiyrum

Black-killing

Black-killing

Üye
Normalde bu kadar pahalı telefon değil yalnız ülkemizde yüksek teknoloji vergisi mi desem ötv mi desem kdv ye kadar bütün vergilerle illallah ettiriyorlar milleti.

amcalu1

amcalu1

Üye
1920 tl ise cidden pahalı imiş

maxirabit

maxirabit

Üye
Şöyle bir hesap yapmak lazım,dış Ülkelerde fiyatı 300-400€ olan bir ürün ülkeye giriş yaptığında onun başlangıç fiyatı 1500+ oluyor bu fiyatın pekte altına düşmüyor:)
Htc x dediler 1000tl altı olacak,hani nerede? 1000tl'nin üstünde yada 1000tlye 40-50 lira kala o kadar çok satan firma var ki saymakla bitmez:D

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
    Konu Sahibi
O kadar kişi almış da hiçbirisi Farklı bir telefonla browser speed yapmamış :(

- - - Eklendi - - -

1920 tl ise cidden pahalı imiş

Böyle olmaması gerekirdi Hep böyle güzel ürünler bizim ülkede pahalı oluyor çok vergi var çok :(

dedereis123

dedereis123

Üye
Haftaya bende geleceğini sanmıyorum TİM e gidip sormuştum böyle söylentiler var hatta dergilerde fiyatı bile yazıyor dediğimde öyle birşey olsa önceden bize bilgi gelir dedi onlara pek inanmayın dedi daha kesin bir tarih yok demişti lumia için özellik olarakda bilgileri olmadığını vurguladılar.....

- - - Eklendi - - -

Nokia'nın geçtiğimiz ay tanıttığı Windows Phone 8 işletim sistemi ile çalışan amiral gemisi ülkemizde de uzun zamandır merakla bekleniyor. Nokia Lumia 920'nin Türkiye çıkış tarihi ve fiyatı en sonunda belli oldu. Cihaz ilk olarak Turkcell ile satışa sunulacak ve telefonu bekleyen kullanıcıları 19 Kasım tarihinde Turkcell İletişim Merkezleri'nden alabilecekler. Nokia Lumia 920 tarifeye ek olarak 24 ay kontrat ile 59 TL'den satışa sunulacak. Telefon, henüz Turkcell'in cihaz kampanyaları arasında henüz yerini almadı. Ayrıca cihazın peşin olarak kaça satılacağı da belli değil. Ancak Lumia 920'nin tahmini fiyatının HTC 8X modelinden daha yüksek seviyede olacağı söyleniyor. Lumia 920, 4.5 inç HD ekran, 1.5 GHz hızında çalışan çift çekirdekli Qualcomm Snapdragon S4 işlemci, Adreno 225 GPU, 1 GB RAM, 32 GB dahili hafıza, 8 Megapiksel ana kamera, 1.3 Megapiksel ön kamera, 1080p ana kameradan video kaydı, NFC, WiFi, Bluetooth 4.0, GPS / Glonass kablosuz bağlantıları ve 2000 mAh pil özellikleri ile piyasaya sürüldü.

Alıntı : Haberimport

Şunu söyliyim morel bozulmasında tabiki sadee bir duyum bu o 59tl lik ek ücret için minimum 119tl lik paket almanız lazım , yani 119tl+59tl x 24 buda fazla bir tutar demek baya fazla

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Haftaya bende geleceğini sanmıyorum TİM e gidip sormuştum böyle söylentiler var hatta dergilerde fiyatı bile yazıyor dediğimde öyle birşey olsa önceden bize bilgi gelir dedi onlara pek inanmayın dedi daha kesin bir tarih yok demişti lumia için özellik olarakda bilgileri olmadığını vurguladılar.....

- - - Eklendi - - -

Şunu söyliyim morel bozulmasında tabiki sadee bir duyum bu o 59tl lik ek ücret için minimum 119tl lik paket almanız lazım , yani 119tl+59tl x 24 buda fazla bir tutar demek baya fazla
O 59tl 24 ay taahhüttlü paket bedeli değil mi zaten.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
fiyat belli değil.

CasuS_87

CasuS_87

Üye
Tutmaz gibime geliyo ama hayırlısı artık :)

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR

Üst Alt