Nokia Lumia 920 Bu hafta Türkiye'ye Geliyor !

Sponsorlu Bağlantılar

Placebo-

Placebo-

Üye

Sıtabillik o kadar önemli olsaydı iphone peynir ekmek gibi satılırdı. Ve ne android nede diğer sistemler olurdu şu an apple tekelleşirdi . Sitabil olmadığı halde kısa zaman 30milyon sattı s3 ... Bakalım lumia nın sitabilliği onun satılmasını sağliyacakmı ?

Iphone peynir ekmek gibi satıyor zaten ne sanıyorsun? E madem önemli değil 1000 tl android kullanıcıları neden şikayetçi canım benim?

- - - Eklendi - - -

nasıl şart değil gpu'un 305 olmaması?! :zuhaha: ciddi bir grafik performansı farkı var arada.

Grafik bölümüne bak bak dur o zaman ;

MrExpert

MrExpert

Üye

Iphone peynir ekmek gibi satıyor zaten ne sanıyorsun? E madem önemli değil 1000 tl android kullanıcıları neden şikayetçi canım benim?
Gerçekten peynir ekmek gibi satsaydı android Böyle Gelişip büyüyemezdi :)

Placebo-

Placebo-

Üye

Gerçekten peynir ekmek gibi satsaydı android Böyle Gelişip büyüyemezdi :)

Alakası yok. Android satıyor diye Iphone satmayacak mı? Satış rakamlarına bakabilirsin.

- - - Eklendi - - -

Katılıyorum.Wp8'in satması için sadece stabillik yetmiyor.
ilk önce otg gibi eksiklikleri tamamlasınlar.sonra market gibi şeylere de bakarlar.

Burada otg kablosu satan biri var

pRime.

pRime.

Üye

- - - Eklendi - - -

Grafik bölümüne bak bak dur o zaman ;

bu bir şey açıklamıyor. s4plus'ın 225'li modeli var, 305'li modeli var. 305'li modeli s3'ten daha iyi performans veriyor ancak 225li modeli güçsüz kalıyor. he konu buraya kadar nasıl kaydı orası ayrı bir komedi ama bu son laf olsun torba dolsun tarzı mesajdan sonra olayı anladığını varsayıyorum. sonuca gelecek olursak lumia 920 çok pahalı bir telefon.

1000 tl civarında çift çekirdekli android modelleri var performanstan yana sıkıntı yaşanıyorsa. android kötü bir işletim sistemi ancak sağladığı çeşitlilik ve fiyat aralığı çok geniş.

Placebo-

Placebo-

Üye

bu bir şey açıklamıyor. s4plus'ın 225'li modeli var, 305'li modeli var. 305'li modeli s3'ten daha iyi performans veriyor ancak 225li modeli güçsüz kalıyor. he konu buraya kadar nasıl kaydı orası ayrı bir komedi ama bu son laf olsun torba dolsun tarzı mesajdan sonra olayı anladığını varsayıyorum. sonuca gelecek olursak lumia 920 çok pahalı bir telefon.

1000 tl civarında çift çekirdekli android modelleri var performanstan yana sıkıntı yaşanıyorsa. android kötü bir işletim sistemi ancak sağladığı çeşitlilik ve fiyat aralığı çok geniş.

Kendine çekip çekip duruyorsun olayı. Anladımki bir şey değişmeyecek. Karşılaştırma videosu olduğu zaman ondan daha iyi performans verdiğini görünce görüşünün düzeleceğini düşünüyorum.

SkyLaBTR

SkyLaBTR

Üye
Android 4 yıllık wp8 ise daha yeni bi sistem. Niye wp8 e bu kadar çok yükleniyorsunuz ki??

71fatih

71fatih

Üye
3 ay sonra 1500 tl ye bulabilirsiniz acele edip o fiyata almayin derim bekleyenler icin.

PriZm

PriZm

Üye
Android 4 yıllık wp8 ise daha yeni bi sistem. Niye wp8 e bu kadar çok yükleniyorsunuz ki??

Cünkü şimdiden androidden daha iyi diyenler var :) ama eksikliklerini görmüyorlar sadece stabilitesini görüyorlar :)

SkyLaBTR

SkyLaBTR

Üye

Cünkü şimdiden androidden daha iyi diyenler var :) ama eksikliklerini görmüyorlar sadece stabilitesini görüyorlar :)

eksiklikleri olabilir ama androidin ve iosun domine ettiği bu sektörde wp8 in bu denli ilgi uyandırması ve ses getirmesi bence bi başarıdır

• Beğen
Tepkiler: MrCommanDTr
Uruloki

Uruloki

Üye

Hacım şunu merak ediyorum bu stabilite dediğiniz olay 256mb ram de 800mhz islemcide skype tango viber gibi programları calistiramamak mı

Ayrica her şey qualcomm un attığı gibi olsaydı gsmarena htc one x den özür diler gibi jelly bean konusu açmazdı he o donanıma bu para verilmez bence yani s3 var aslında o fiyata dolu cihaz var neyse ben almam bu fiyata

• Beğen
Tepkiler: pRime.
Uruloki

Uruloki

Üye
Ayrıca htc 8x 1599 tl daha bunun fiyatı belli değil

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
    Konu Sahibi
Bunları konuşmak için çok erken Şimdi bu telefonu savunanlar ve S III 'ü savunanlar için yapacak tek şey beklemek alet gelince kim kimden üstün görürüz. Ha bu arada alete pahalı diyenler geçen gün Vatan Computer'a gittim adam Lumia 920 için dedi ki

"O alet satılmazsa o cihazın kötü olduğunu göstermez o Nokia'nın satış becerisine kalmış birşey. Nokia o alete Sony'nin profesyonel kameralarda kullandığı 600 liralık kamera koydu"

Eğer doğruysa fiyatı ideal fakat dedikleri ne kadar doğru ne kadar yanlış bilemem.

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
    Konu Sahibi
Çok yeni bir işletim sistemi bırakın da olsun. Hatalarını gidere gidere düzelecek ve tutulacak inşallah.

PriZm

PriZm

Üye

Eksikleri nelermiş? :)
Donanımsal Olarak

Radyo
OTG
Fm transmitter desteklememesi
Sd kart desteklememesi (emin değilim)

Yazılımsal olarak

Marketindeki güncelleme sıkıntıları(hat üzerinden güncelleyememe vs)
Multitask(Android ile kıyaslarsak Androiddeki multitask modlanarak çok daha iyi hale getirilebiliyor)

ve dahası.. :)

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
    Konu Sahibi
Bunlar çözülebilir problemler .

Üst Alt