Nokia Lumia 920 Bu hafta Türkiye'ye Geliyor !

Sponsorlu Bağlantılar

pRime.

pRime.

Üye
aslında 1000 değil de en fazla 1500 olmasını bekliyordum. madem iş chipsete gelecek exynos quadlı galaxy s3'ü 1500 küsür liraya bulabiliyoruz? e bu telefon 4 çekirdekli değil mi hatta gpu'su da dört çekirdekli?

ucuz ucuz, sudan ucuz. ;)

SkyLaBTR

SkyLaBTR

Üye
Yalnız donanıma girilirse konu eski konulara dönüşür :)

Placebo-

Placebo-

Üye
aslında 1000 değil de en fazla 1500 olmasını bekliyordum. madem iş chipsete gelecek exynos quadlı galaxy s3'ü 1500 küsür liraya bulabiliyoruz? e bu telefon 4 çekirdekli değil mi hatta gpu'su da dört çekirdekli?

ucuz ucuz, sudan ucuz. ;)

İyide s4 plus, exynos'tan daha iyi. :ehe
Benchmark incele hiç olmazsa.
Ayrıca 1699 ön sipariş fiyatı. s3 çıktığında 2000 tl idi. Haksızlık yapmayalım.
Bedava! ;)

pRime.

pRime.

Üye

İyide s4 plus, exynos'tan daha iyi. :ehe
Benchmark incele hiç olmazsa.
Ayrıca 1699 ön sipariş fiyatı. s3 çıktığında 2000 tl idi. Haksızlık yapmayalım.
Bedava! ;)

evet bahsettiğin chipsetler s4 plus s4 pro olsaydı bu hikayeye inanırdım. s4 plus'ta adreno 305 ve s4 pro'da da adreno 320 gpu var ki bu ikisi en güçlü gpulardan.

s3 çıktı bir kaç ayda fiyatı ucuzladı.
nokia'nın amiral gemilerini çıkıyor, fiyatı en az bir sene düşmüyor. n9'u ilk çıktığında bu yüzden almadım bir sene bekledim ki onun fiyatı bile bu kadar pahalı değildi.

dedereis123

dedereis123

Üye
nokıa beklentisini türkiye de bulamıcağı bir kesin o fiyatta kolay kolay kimse yeni bir sisteme vermez note II daha çok olur sırf su yuzden

Placebo-

Placebo-

Üye

evet bahsettiğin chipsetler s4 plus s4 pro olsaydı bu hikayeye inanırdım. s4 plus'ta adreno 305 ve s4 pro'da da adreno 320 gpu var ki bu ikisi en güçlü gpulardan.

s3 çıktı bir kaç ayda fiyatı ucuzladı.
nokia'nın amiral gemilerini çıkıyor, fiyatı en az bir sene düşmüyor. n9'u ilk çıktığında bu yüzden almadım bir sene bekledim ki onun fiyatı bile bu kadar pahalı değildi.

L920, S4 Plus kullanıyor zaten?

Placebo-

Placebo-

Üye
İşlemcinin kod adını google'a yaz bii. :)

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Ben bunu bir teknoloji dergisinde gördüm tarifeye ek olarak 59tl tabiki paketle birlikte keske 59tl olsa ama mantıklı bile gelmiyor :D dediğim bu sadece bir duyum ama 1920tl olursa note ıı daha ilgi toplar gibime geliyor
Fiyat öyle olursa sana katılıyorum.

Placebo-

Placebo-

Üye
Dur yardımcı olayım. Msm8960 kullanılıyor. Oda qualcomm sitesinde s4 plus olarak geçiyor. :)

pRime.

pRime.

Üye
Dur yardımcı olayım. Msm8960 kullanılıyor. Oda qualcomm sitesinde s4 plus olarak geçiyor. :)
gpu modeli 305 değil!
demek ki chipset mantığına göre galaxy s3 almak çok daha doğru olur.

Placebo-

Placebo-

Üye

gpu modeli 305 değil!
demek ki chipset mantığına göre galaxy s3 almak çok daha doğru olur.

305 olması şart değil zaten. 225'de olabilir. Hem wp daha stabil (video koyabilirim) bu donanımla s3'ü ezip geçeceğine inanıyorum..

MrExpert

MrExpert

Üye

305 olması şart değil zaten. 225'de olabilir. Hem wp daha stabil (video koyabilirim) bu donanımla s3'ü ezip geçeceğine inanıyorum..

Sıtabillik o kadar önemli olsaydı iphone peynir ekmek gibi satılırdı. Ve ne android nede diğer sistemler olurdu şu an apple tekelleşirdi . Sitabil olmadığı halde kısa zaman 30milyon sattı s3 ... Bakalım lumia nın sitabilliği onun satılmasını sağliyacakmı ?

pRime.

pRime.

Üye

nasıl şart değil gpu'un 305 olmaması?! :zuhaha: ciddi bir grafik performansı farkı var arada.

PriZm

PriZm

Üye

Sıtabillik o kadar önemli olsaydı iphone peynir ekmek gibi satılırdı. Ve ne android nede diğer sistemler olurdu şu an apple tekelleşirdi . Sitabil olmadığı halde kısa zaman 30milyon sattı s3 ... Bakalım lumia nın sitabilliği onun satılmasını sağliyacakmı ?
Katılıyorum.Wp8'in satması için sadece stabillik yetmiyor.
ilk önce otg gibi eksiklikleri tamamlasınlar.sonra market gibi şeylere de bakarlar.

• Beğen
Tepkiler: pRime.
doctorrr

doctorrr

Üye
stabilite ve kullanım kolaylığı aslında önemli.ama hayati önem taşıyan bazı unsurlar var herşeyin stabilite olduğunu söyleyemeyiz ama şu var ki wp daha yeni yeni gelişen bi' sistem biraz zaman tanıyın bu kadar acımasız olmayın. : ?

Lumia

Lumia

Üye
her ozellikleriyle bu telefonu seviyorum bi cıksın direk nokia shop

Üst Alt